SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarka wrote:Niecierpliwa - pisałaś, że słyszałaś dobre opinie o porodówkach w Pyskowicach i w Knurowie, ja będę rodzić w Knurowie
Choć początkowo chciałam rodzić w Rybniku, ale słyszałam złe opinie.
Katarka, a Ty skad jestes?? Przepraszam jesli pisalas, ale nie pamietammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
U mnie też momentami trochę bolało jak lekarz chciał coś tam jeszcze podejrzeć - moje dziecko zareagowało i zaczęł osię wiercić dośc intensywnie. Ale lekarz był bardzo miły i widać nie robił tego chamsko tylko chciał wszystko dokładnie posprawdzać.
Okno otworzone - wiosenne powietrze wpadaNa dworze jest cudownie
Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:To prawda pszczynski park jest przepiekny. Bardzo często tam bywam. W wakacje dodatkowo można wypożyczyć łódkę i popływać po stawach w romantycznej scenerii.
Tak mi pobudzilas wspomnienia odnosnie Pszczyny, ze w niedziele wybieramy sie tam z mezem na wycieczke i na obiad do Warowni pszynskich rycerzy, podobno dobre jedzonko majaChyba, ze mozesz polecic jakas inna knajpke z dobrym jedzonkiem???
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDuzo zdrowka dziewczyny
Nigdy USG mnie nie bolalo, nie znam uczucia bolu tylko zimny zel i smyranie.
U Nas sloneczko wyszlo ale nie mam najmniejszej ochoty wyjsc z domu.
Czekam az syn zje do konca obiad i ide poodkurzac. Od 3 dni sie za to zabieram.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:Duzo zdrowka dziewczyny
Nigdy USG mnie nie bolalo, nie znam uczucia bolu tylko zimny zel i smyranie.
U Nas sloneczko wyszlo ale nie mam najmniejszej ochoty wyjsc z domu.
Czekam az syn zje do konca obiad i ide poodkurzac. Od 3 dni sie za to zabieram.
to tak jak u mnie na Pomorzu..słoneczko świeci. ale jakoś nie mam ochoty wyjść z domu. otworzyłam okno wystarczy mi..
wziełam się dziś za porządki mycie podłóg odsuwanie łóżek.. i chyba przesadziłam musze skończyć na jednym pokoju.. bo trochu brzuch zaczoł mnie ciągnać w dółmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny czy któraś z was ma może już wyciek z piersi ?? taka jak by "rosa" na sutkach ?
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa - nie. Lekarz do którego chodzę z tego co wiem nie pracuje w żadnym szpitalu. Przyjmuje w ośrodku zdrowia i prywatnie w swoim gabinecie. Ja do tego lekarza chodze od ponad siedmiu lat i normalne było, że do niego będę chodzić w ciąży
-
nick nieaktualnyolinka ja mam. Kilka dni temu bo akcji 3dni bez prysznica bo nie bylam w stanie nawet na nogach ustac moje sutki byly jakby hmmm z zaschnietej siary. Poki co tylko raz to zauwazylam.
Sana dla mnie 13tego w piatek byl zawsze szczesliwynie jestem przesadna nic a nic
Moje dzieci maja do srody dluuugi weekendbudzik off
hurra
Ogarnelam domek i akwarium z rogalem na buzimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ale mi dowalili duże 3 projekty... Praca z domu przestała być fajna, bo ciężko będzie mi to ogarnąć zdalnie. Zadeklarowałam, że będę pracować co najmniej do końca kwietnia, więc przede mną 2,5 miesiąca ciężkiej pracy. Co gorsza rozbija się o współpracę z inną dużą korporacją, która ma siedzibę w Warszawie. Mam nadzieję, że nie będę musiała tam jeździć za często. Muszę jakoś dać radę...
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Tez bym chciała zmienic kolor włosów, swoje mam bardzo ciemny brąz, czesto je jeszcze dociemniałam, teraz mam naturalne, duzo osob mówi ze ładny kolor,zebym nie malowała, no nie jest najgorszy,ale chciałabym jakiejs zmiany.. aczkolwiek boje sie drastycznej zmiany..
-
Zrobiłam sobie drzemkę ciut za długa wyszła, ale śniło mi się że jem pyszną czekoladę i po obudzeniu w myślach miałam tylko obraz ptasiego mleczka czekoladowego od milki, oczywiście nie mam w domu, ale mam czekoladę
zjadłam już kilka kostek, co jest dziwne bo od słodyczy i przed ciążą i w ciąży mnie odpychało
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Co do sutków... Spotkałam dzisiaj koleżankę z pracy. Ma termin na kwiecień. No i tak pogadałyśmy i nagle poczułam mega ból sutków. Jakby mi pękały. Wróciłam do domu i od razu posmarowałam balsamem ale bolały jeszcze przez 1,5 godziny... Nigdy mnie tak nie bolało... W sumie to nigdy nic mnie tak nie bolało! Nie wiem, może to z zimna? Ale żeby aż tak?
-
nick nieaktualnyJa dostalam od przyjaciolki Alpejskie mleczko o smaku truskawkowym, normalnie juz dawno byl je cale zjadla ale tak sobie podjadam jedno mleczko dziennie, kompletnie nie ciagnie mnie do slodkiego ale jem bo maluszek tez troche slodkiego potrzebuje.
karolina ja juz nie pamietam kiedy mialam swoj naturylny kolor wlosow.
Ja lubie takie drastyczne zmiany od blondu po czernie z mahoniu do czerwieni i znowu blond
Teraz juz tak nie eksperymentuje bo zwyczajnie mi sie nie chce, fryzjer w Niemczech jest koszmarnie drogi a do Polski jednak kawalek jest
Musze i tak powedrowac po jakas farbe, potrzebuje nowe zdjecia na dowod i paszport a z odrostami nie mam ochoty miec zdjecia na nowych dokumentach
lys, małaMyszka lubią tę wiadomość