X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Niecierpliwa - pisałaś, że słyszałaś dobre opinie o porodówkach w Pyskowicach i w Knurowie, ja będę rodzić w Knurowie :) Choć początkowo chciałam rodzić w Rybniku, ale słyszałam złe opinie.

Katarka, a Ty skad jestes?? Przepraszam jesli pisalas, ale nie pamietam ;)

małaMyszka lubi tę wiadomość

• futuremama Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też momentami trochę bolało jak lekarz chciał coś tam jeszcze podejrzeć - moje dziecko zareagowało i zaczęł osię wiercić dośc intensywnie. Ale lekarz był bardzo miły i widać nie robił tego chamsko tylko chciał wszystko dokładnie posprawdzać.
    Okno otworzone - wiosenne powietrze wpada :) Na dworze jest cudownie :)

Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebycmama wrote:
    To prawda pszczynski park jest przepiekny. Bardzo często tam bywam. W wakacje dodatkowo można wypożyczyć łódkę i popływać po stawach w romantycznej scenerii. :-)

Tak mi pobudzilas wspomnienia odnosnie Pszczyny, ze w niedziele wybieramy sie tam z mezem na wycieczke i na obiad do Warowni pszynskich rycerzy, podobno dobre jedzonko maja ;) Chyba, ze mozesz polecic jakas inna knajpke z dobrym jedzonkiem???

• Katarka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa - mieszkam w Czerwionce-Leszczynach :)

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo zdrowka dziewczyny

Nigdy USG mnie nie bolalo, nie znam uczucia bolu tylko zimny zel i smyranie.

U Nas sloneczko wyszlo ale nie mam najmniejszej ochoty wyjsc z domu.
    Czekam az syn zje do konca obiad i ide poodkurzac. Od 3 dni sie za to zabieram.

• futuremama Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uciekam z pracy - musze skoczyć na pocztę i do księgowej.
    Także miłego weekendu Wam życzę i wracam w poniedziałek - ciekawe czy uda mi się Was nadrobić :D
    Paa :)

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • olinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Duzo zdrowka dziewczyny

Nigdy USG mnie nie bolalo, nie znam uczucia bolu tylko zimny zel i smyranie.

U Nas sloneczko wyszlo ale nie mam najmniejszej ochoty wyjsc z domu.
    Czekam az syn zje do konca obiad i ide poodkurzac. Od 3 dni sie za to zabieram.

to tak jak u mnie na Pomorzu..słoneczko świeci. ale jakoś nie mam ochoty wyjść z domu. otworzyłam okno wystarczy mi.. :):)
    wziełam się dziś za porządki mycie podłóg odsuwanie łóżek.. i chyba przesadziłam musze skończyć na jednym pokoju.. bo trochu brzuch zaczoł mnie ciągnać w dół

49d65f8aff.png
    "Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę...Jestem Przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje Dziecko... A ja Twoja mama"

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Niecierpliwa - mieszkam w Czerwionce-Leszczynach :)

No to po sasiedzku ;) A ciaze prowadzisz u lekarza pracujacego w knurowskim szpitalu??

• Sana Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam piątkowo :)
    Jak Wam mija dzień? Fajnie, pechowo?
    U mnie super pogoda, słoneczko, czuć wiosnę w powietrzu :)
    Idę wciągnąć pączka hehe :D
    Dobrego dnia :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • olinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy któraś z was ma może już wyciek z piersi ?? taka jak by "rosa" na sutkach ?

Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość

49d65f8aff.png
    "Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę...Jestem Przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje Dziecko... A ja Twoja mama"

• Katarka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa - nie. Lekarz do którego chodzę z tego co wiem nie pracuje w żadnym szpitalu. Przyjmuje w ośrodku zdrowia i prywatnie w swoim gabinecie. Ja do tego lekarza chodze od ponad siedmiu lat i normalne było, że do niego będę chodzić w ciąży :)

lb17w98.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olinka wrote:
    dziewczyny czy któraś z was ma może już wyciek z piersi ?? taka jak by "rosa" na sutkach ?

To chyba chodzi o siare - ja jeszcze nie mam :)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam na wizycie,nie robila mi usg ale przystawila detektor tetna- lup lup lup lup :) moje walentynkowe serduszko:))

Usg w ns tygodniu:)

Paula_071, Cassie, lys, małaMyszka, chcebycmama, futuremama lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olinka ja mam. Kilka dni temu bo akcji 3dni bez prysznica bo nie bylam w stanie nawet na nogach ustac moje sutki byly jakby hmmm z zaschnietej siary. Poki co tylko raz to zauwazylam.

Sana dla mnie 13tego w piatek byl zawsze szczesliwy ;) nie jestem przesadna nic a nic ;)

Moje dzieci maja do srody dluuugi weekend :D budzik off ;) hurra

Ogarnelam domek i akwarium z rogalem na buzi :)

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi dowalili duże 3 projekty... Praca z domu przestała być fajna, bo ciężko będzie mi to ogarnąć zdalnie. Zadeklarowałam, że będę pracować co najmniej do końca kwietnia, więc przede mną 2,5 miesiąca ciężkiej pracy. Co gorsza rozbija się o współpracę z inną dużą korporacją, która ma siedzibę w Warszawie. Mam nadzieję, że nie będę musiała tam jeździć za często. Muszę jakoś dać radę...

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak ogolnie kusza mnie zmiany, nie wiem kolor wlosow np? Od 4 lat farbuje sie na blond marzy mi sie powrot do czerwieni ale moj raczej nie bedzie zachwycony.

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym chciała zmienic kolor włosów, swoje mam bardzo ciemny brąz, czesto je jeszcze dociemniałam, teraz mam naturalne, duzo osob mówi ze ładny kolor,zebym nie malowała, no nie jest najgorszy,ale chciałabym jakiejs zmiany.. aczkolwiek boje sie drastycznej zmiany..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam sobie drzemkę ciut za długa wyszła, ale śniło mi się że jem pyszną czekoladę i po obudzeniu w myślach miałam tylko obraz ptasiego mleczka czekoladowego od milki, oczywiście nie mam w domu, ale mam czekoladę :) zjadłam już kilka kostek, co jest dziwne bo od słodyczy i przed ciążą i w ciąży mnie odpychało :)

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sutków... Spotkałam dzisiaj koleżankę z pracy. Ma termin na kwiecień. No i tak pogadałyśmy i nagle poczułam mega ból sutków. Jakby mi pękały. Wróciłam do domu i od razu posmarowałam balsamem ale bolały jeszcze przez 1,5 godziny... Nigdy mnie tak nie bolało... W sumie to nigdy nic mnie tak nie bolało! Nie wiem, może to z zimna? Ale żeby aż tak?

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostalam od przyjaciolki Alpejskie mleczko o smaku truskawkowym, normalnie juz dawno byl je cale zjadla ale tak sobie podjadam jedno mleczko dziennie, kompletnie nie ciagnie mnie do slodkiego ale jem bo maluszek tez troche slodkiego potrzebuje.

karolina ja juz nie pamietam kiedy mialam swoj naturylny kolor wlosow.
    Ja lubie takie drastyczne zmiany od blondu po czernie z mahoniu do czerwieni i znowu blond ;)
    Teraz juz tak nie eksperymentuje bo zwyczajnie mi sie nie chce, fryzjer w Niemczech jest koszmarnie drogi a do Polski jednak kawalek jest ;)
    Musze i tak powedrowac po jakas farbe, potrzebuje nowe zdjecia na dowod i paszport a z odrostami nie mam ochoty miec zdjecia na nowych dokumentach ;)

lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

‹‹ 342 343 344 345 346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ