SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dzis dostalam poduszke
lezy juz na lozku i czeka na testowanie
jutro czeka mnie krzywa cukrowa po 1 h i po 2h na sama mysl mam dosc
dodatkowa morfoogia , mocz ogolny, posiew , , TSH , toksoplazmowa , ft4... mam nadzieje ze w 150 sie zamkneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 18:47
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A moja jest pare ulic ode mnie, do'godziny powinna byc
oczywiscie nie wytrzymalam i musialam zadzwonic do kuriera, bo ja juz sie do snu szykuje, a poduchy nie ma
bo strasznie "niecierpliwa " jestes)
chcebycmama, małaMyszka, Cassie, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Tak mi pobudzilas wspomnienia odnosnie Pszczyny, ze w niedziele wybieramy sie tam z mezem na wycieczke i na obiad do Warowni pszynskich rycerzy, podobno dobre jedzonko maja
Chyba, ze mozesz polecic jakas inna knajpke z dobrym jedzonkiem???
to super, że wybieracie się do Pszczyny
jeżeli chodzi o Warownie to w zasadzie robi wrażenie z tym, że większe wrażenie robi wiosna, latem, jesienia. W zimie to można tylko zwiedzać budynek i oczywiście skorzystać z restauracji. Poza sezonem zimowym jest tam wiele ciekawych wydarzeń, jak np. Sabat czarownic itp. Otwierają wtedy dla klientów tereny zielone, które teraz są nieczynne. Ogólnie jak wchodzi się na teren warowni to wita gości rycerz i płaci się 10 zł za osobę otrzymując za to dukaty, które można wydać w restauracji. Co do jedzenia to jest dobre,ale bez szału. Jeżeli się zdecydujecie na odwiedzenie warowni to poproście kogoś z obslugi, żeby Was oprowadził po warowni. Nie wszyscy wiedzą, że tak można a jest to usługa bezpłatna. AA i jak będziecie coś zamawiać to wszystko tylko nie dukaty warowne, bo jest to zwykły pierog calzone.
Mój mąż i ja uwielbiamy restaurację Frykówka na rynku obok ratusza. Jedzenie pierwsza klasa, byliśmy tam wiele razy i nigdy się nie zawiedlismy.
Dodatkowo w Pszczynie chyba teraz są za darmo udostępnione stajnie książęce a w nich urocza kawiarnia
Gdybyście zdecydowali się na pyszna pizze to polecam lokal K2.
W Pszczynie jest też nowy skansen w całości do zwiedzania z deptaku, bez potrzeby kupowania biletu.
Hmm troszkę się rozpisałam, ale to przez to, że uwielbiam Pszczynę.małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
olinka wrote:DZIEWCZYNYA JUTRO WALENTYNKI i mój mąż zarzyczył sobie za kolacje zapiekanke z makaronem i mięsem.. znacie jakieś łatwe sprawdzone przepisy
Syn, roczek.
Przed chwilą oglądałam Fakty i mówili o tym 1,5 rocznym dziecku z Kutna, które lekarz odesłał ze szpitala bo nie było miejsc a dziecko umarło w domu. Lekarz myślał,że to zapalenie oskrzeli a dziecko połknęło kawałek długopisu długopisu i udusiło się w domu. Boże jaka tragedia...moja córka ma 19 mcy i też rysuje długopisem, ołówkiem, mazakiem .... siedzę i ryczę jak głupia...
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
niecierpliwa wrote:Chcebyc mama bardzo Ci dziekuje!! Twoje rady na pewno sie przydadza, a ta Frykowka bardzo kusi
Ach, juz nie moge sie doczekac!
To jest miejsce zapierające dech w piersiach. Na prawdę.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
dużo tej krwi było ??
dla spokoju może jedz do IP nieraz ten stres jest gorszy
-
chcebycmama wrote:Jeszcze jest jedno miejsce warte odwiedzenia, ale wymaga grubego portfela. Jest to restauracja Wodna Wieża w Pszczynie. Warto nawet zajzec na stronę internetową Wodnej Wieży i się zachwycić.
To jest miejsce zapierające dech w piersiach. Na prawdę.
To byl moj pierwszy wybor, ale fakt ceny mnie troche powalily
Kochane! Dostalam poduche, wybralam w ksztalcie C i powiem Wam, ze jestem mega zadowolona. Zrobilam juz pierwsza przymiarke i jaka ulga dla plecow! Dziekuje tym, ktore mi polecily akurat ta firme, bo ta co ogladalm w sklepie z luznym wsypem bez porownania, tamta to byl flak
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:DZIEWCZYNY CZY WAM ZDARZAŁY SIĘ LEKKIE PLAMIENIA? WLASNIE BYŁAM W TOALECIE I NA PAPIERZE ZAUWAZYLAM KREW ZE SLUZEM. MAM SIĘ ZGLODIC DO LEKARZA TERAZ?
-
nick nieaktualny
-
chcebycmama wrote:DZIEWCZYNY CZY WAM ZDARZAŁY SIĘ LEKKIE PLAMIENIA? WLASNIE BYŁAM W TOALECIE I NA PAPIERZE ZAUWAZYLAM KREW ZE SLUZEM. MAM SIĘ ZGLODIC DO LEKARZA TERAZ?
Ja bym nawet nie czekala tylko do szpitala pojechala sprawdzic! Na pewno powiedza, ze wszystko jest ok, ale lepiej sprawdzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:57
małaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość
-
Ale sie wkurzyłam..i wystraszyłam. W poniedziałek byłam u lekarza, przepisała mi gardimax 1 dawke 3 razy dziennie.
Ciąża
W przypadku kobiet w ciąży lub karmiących piersią należy pamiętać, że Gardimax medica spray zawiera 44,4% objętości alkoholu.
Produktu nie należy stosować w okresie ciąży, jeśli nie jest to bezwzględnie konieczne.
Stosowanie
Dorośli i dzieci od 12 lat : 3 do 5 dawek jednorazowo, 6 do 10 razy na dobę.
Dzieci od 30 miesiąca życia: 2 do3 dawek jednorazowo, 3 do 5 razy na dobę.
Kurde..teraz bede sie stresowac..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
też bym pojechała do szpitala, po co się niepotrzebnie stresowac...
swoją drogą, z ciekawości zapytam: będąc w ciąży też się siedzi na IP w tej długiej kolejce czy jakoś szybciej przyjmują? wiecie może?
w sumie to nigdy nie byłam na IP, ze słyszenia wiem, że niby tam kolejki są...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:40
chcebycmama, małaMyszka lubią tę wiadomość