SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie zaraz zbieram i jade na 50tke mamuski zaprezentowac moj 3 pietrowy tort. Nieskromnie powiem, ze jestem z niego dumna, ciekawe tylko jak smakowo
Slonecznej soboty Kochane!Paula_071, zabka11, Cassie, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ooo Paryż ale super!!! Baw się dobrze kochana!
Mój mąż ma jutro urodziny więc Walentynki zawsze obchodzimy bardziej urodzinowo.. Pewnie wieczorem wpadną znajomi
Taka ładna pogoda, że muszę męża wyciągnąć na spacer! Miłego dnia :*
psioszka11, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Ona88 idziesz na krzywą cukrową? to weź cytrynę
Zabka11 mój kiedyś też miał to badanie, współczuję. A ostatnio moja teściowa- mega ją bolało, strasznie się darła, ale jej akurat bardzo nie żałuję hehhe. Ale prawda jest taka,że przyjemne nie jest.
Piękna słoneczko u nas, pewnie po śniadaniu jakiś spacer z naszym Fado.
A później biorę się za przygotowanie jedzenia i mieszkania na wieczór, bo wpadną znajomi.
psioszka jak zaluje ze twoja rade przeczytalam dopiero teraz)
pol przychodni zarzygalam i z badania nici - juz sie w niej szybko nie pojawie hahaAga89, psioszka11, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy o tym słyszałyście, ale "Mama i ja" cyklicznie organizuje szkolenia dla ciężarnych i dla młodych mam. Ponoć warto pójść bo niektóre bloki tematyczne są ciekawe, dają dużo próbek kosmetyków, można posłuchać o nowościach na rynku i wygrać fajne gadżety. Moja bratowa była rok temu i była bardzo zadowolona. Tu można się zapisać: babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Aga89, 5ylwia, magda sz, chcebycmama, małaMyszka, Sana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Wiatam sie w 15czy 16 tyg nie wiem jak sie liczy juz te tyg:-)
Maz w pracy a popoludniu idziemy na pizze i spacer. Pierwszy raz pojdziemy na pizze z dziecmi to bedzie wyzwanie:-)
Moj synus od rana niespodzianki robi jedna to juz wogole byla hardcor:-) wsadzil reke w pampka i sobie nozki i raczki w kupce umazal:-)) takie pomysly ma moj 1,5roczny synek...Aga89, magda sz, Cassie, psioszka11, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Hej ja tylko na chwilke
Udanych Walentynek
Moja kulka rusza sie dzisiaj bardzo intensywnie - kocham to
od dawna czujesz maleństwo ??
super ja już się doczekać nie mogęmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez się zapisałam na warsztaty. Super, że się o tym dowiedziałam. Dziękuję :-*
Ja sobie odpoczywam, leżę wg zaleceń lekarza. Nic już nie krwawie. Będzie dobrze :-*niecierpliwa, małaMyszka, Cassie, zabka11, Paula_071, sylwucha89 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.