SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Nie
Natomiast bardzo dobra jest czekolada karmelove
I zdarza mi się ją jeść, ostatnio z 3 miesiące temu
tak jak napisałam miewam różne momenty w życiu - ale nigdy nie powiem, że mi nie szkodzi. Najbardziej widzę na wadze jak mi szkodzi
Czyli to byla Apaczka chyba -
niecierpliwa wrote:Agata, a czy Ty aby nie jestes milosniczka czekolady oreo
??
Ja jestem:) Ale nie jadłam chyba z rok. A może raczej byłam. Teraz kocham się w czekoladach z owocami liofilizowanymi. Pychotaaaaa:) i zdrowa.niecierpliwa lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Pulpecja wrote:O widzisz Zetka,dobry pomysł
pierwsze na liście biszkopty z syropem glukozowo - fruktozowym
hahahaha, padlam
Ja kocham ta czekolade Oreo - cala wielka tabliczke zjadalam , i to nie ta zwyczajnych rozmiarow...Pulpecja, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Super hotel, przejeżdżałam obok
My się wybieramy w czerwcu do Pobierowa. Zależało nam na jak najmniejszej liczbie osób, stad taki wybór.
http://naszachata-pobierowo.pl
Myślę, że też będzie fajnie choć to nie spa
Chcebycmama super ta miejscówka.. niestety dla nas nie ma miejsc na sierpień.. buu.. a swoją droga kiedy trzeba rezerwować wczasy nad morzem..w styczniu??? chyba się spóźniłam nieco,.,chcebycmama lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Chcebycmama super ta miejscówka.. niestety dla nas nie ma miejsc na sierpień.. buu.. a swoją droga kiedy trzeba rezerwować wczasy nad morzem..w styczniu??? chyba się spóźniłam nieco,.,
ej nie straszja chcę jechać nad morze, ale jeszcze męża nie przegadałam i pewnie będziemy szukać może tydz przed wyjazdem heh ;p tyle że ja bym wolała poza sezonem,albo w miejsce bezludne
moi rodzice 2 lata temu byli w sezonie w Piaskach i mówili, że pustki były
-
Tak ja kocham karmelove...z resztą ja tam dla każdej czekolady znajdę miejsce w swym sercu lub żołądku
Ale Oreo jakoś jeszcze nie jadłam chyba
Choć na pewno jest pyszna nawet pomimo sławetnego syropu
Miałam pytać...czy każda Milka zawiera ten syrop??
Ja uwielbiam gorzkiego Linda z owocami, pyszna czekoladaI zdrowa
Ja nie jestem jakoś przewrażliwiona. Wychowalam się w latach 90' w małym miasteczku i na pewno pochłonęłam juz sporo tego specyfiku, jak i wielu innych E itd. Trudno stało się. Wtedy nikt o tym nie mówił tylko sprzedawał dzieciakom różową oranżadę w proszku. Teraz czasy są inne i bardzo dobrze, że mowimy o tym co szkodzi a co nie. To sprawia, że ludzie czy rodzice mają wybór.Agaata, Paula_071, 5ylwia lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Chcebycmama super ta miejscówka.. niestety dla nas nie ma miejsc na sierpień.. buu.. a swoją droga kiedy trzeba rezerwować wczasy nad morzem..w styczniu??? chyba się spóźniłam nieco,.,
AgaSad lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
A jeszcze zapomniałam pochwalić się naszą nocką.. młody pospał do północy a potem zaczął się dramat, płakał cały czas prze te ząbki, znowu miał gorączkę 39 stopni.. do 3 na zmianę lulaliśmy go z mężem.. uśpiłam go o 3.30 po czym budził się co pół godziny i zabawa na nowo.. o 6 wzięłam go do łóżka i było tak samo:/ ja pierniczę jestem nie do życia:(
-
apaczka wrote:Tak ja kocham karmelove...z resztą ja tam dla każdej czekolady znajdę miejsce w swym sercu lub żołądku
Ale Oreo jakoś jeszcze nie jadłam chyba
Choć na pewno jest pyszna nawet pomimo sławetnego syropu
Miałam pytać...czy każda Milka zawiera ten syrop??
Ja uwielbiam gorzkiego Linda z owocami, pyszna czekoladaI zdrowa
Ja nie jestem jakoś przewrażliwiona. Wychowalam się w latach 90' w małym miasteczku i na pewno pochłonęłam juz sporo tego specyfiku, jak i wielu innych E itd. Trudno stało się. Wtedy nikt o tym nie mówił tylko sprzedawał dzieciakom różową oranżadę w proszku. Teraz czasy są inne i bardzo dobrze, że mowimy o tym co szkodzi a co nie. To sprawia, że ludzie czy rodzice mają wybór.
Ja bardzo podobnie, ale uważam że świadomość nie szkodzi, w przeciwienstwie do jej braku. -
Ja czytam etykiety tego co kupuje dla Małego i dla nas.
My mamy zle nawyki które staramy się eliminować.
Oboje mamy kilka kg na +. Wiemy ile nas kosztuje walka z tymi kg....chodzimy na siłownię, pilnujemy tego co jemy jednocześnie jedząc smacznie.
Chcemy dobrze wyglądać i fajnie się czuć. Aktywność plus zdrowe jedzenie jest dla nas ważne. Nie jesteśmy jednak maniakami i czasem sobie pozwalamy.
Dopóki mamy wpływ na to co je Staś będziemy go karmić produktami odpowiednimi do jego wieku.
W rodzinie mam dziecko które je głównie słodycze ma 2 lata i 18 kg. Głupota rodziców. Obcowanie z nimi sprawia mi fizyczny ból..no krew mnie zalewa. Temat rzeka.
Każdy ma wybór!
apaczka, Agaata, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Ja już teraz miałam mały problem, bo porezerwowane terminy wakacyjne już są. Fakt, ze my potrzebujemy dla większej ilości osób, ale tak czy inaczej, warto już teraz sobie coś znaleźć.
A co do rzeczy przydatnych, właśnie kupuję termos aventu, polecony przez kuzynkę. Można wykorzystać wodę z termosu do zrobienia mleka, ale też można dzięki tej wodzie podgrzać gotowe już mleko. Fajne w nocy i w podróży.
Agata, z tymi biszkoptami to był żart, a nie złośliwośćZetka, Agaata lubią tę wiadomość
-
Martucha86 wrote:Ja czytam etykiety tego co kupuje dla Małego i dla nas.
My mamy zle nawyki które staramy się eliminować.
Oboje mamy kilka kg na +. Wiemy ile nas kosztuje walka z tymi kg....chodzimy na siłownię, pilnujemy tego co jemy jednocześnie jedząc smacznie.
Chcemy dobrze wyglądać i fajnie się czuć. Aktywność plus zdrowe jedzenie jest dla nas ważne. Nie jesteśmy jednak maniakami i czasem sobie pozwalamy.
Dopóki mamy wpływ na to co je Staś będziemy go karmić produktami odpowiednimi do jego wieku.
W rodzinie mam dziecko które je głównie słodycze ma 2 lata i 18 kg. Głupota rodziców. Obcowanie z nimi sprawia mi fizyczny ból..no krew mnie zalewa. Temat rzeka.
Każdy ma wybór!
oczywiście, ze nie chcę utuczyć swoich dzieci, ale też nie robię zakazu tego czy tamtego. Ja z kolei mam w rodzinie odwrotny przypadek, gdzie dziecko nawet posiłku nie może popić, bo pije się pół godziny przed jedzeniem lub pół godziny po....
Martucha86 lubi tę wiadomość