X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jedziemy do Domu Zdrojowego:
    http://zdrojowy.com.pl/

chcebycmama lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    A jesteś dzięki temu faktycznie super zdrowa?

Ja nigdy super zdrowa nie byłam. Całe dzieciństwo chorowałam, teraz choruje na tarczyce mam epizody alergiczne i głowa mnie wiecznie boli. Mam wadę postawy i problemy z kręgosłupem. Reasumując nie jestem okazem zdrowia sensu stricto ale nie mam nadwagi, nie jestem więźniem jedzenia typu junk food.
    I kto wie na co mogłabym chorować (z takim "slabym"organizmem) jakbym jeszcze od lat pozerala te wszystkie cuda.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Aga jedziemy do Domu Zdrojowego:
    http://zdrojowy.com.pl/

ale super! szukam czegoś w podobnym stylu.. zaraz sobie oblookam

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście nie ma miejsc na sierpień..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata super miejsce:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    oczywiście nie ma miejsc na sierpień..

Z drugiej strony tego hotelu są jeszcze prywatne apartamenty, które prywatne osoby wynajmują na bookingu - mieszkasz przy hotelu, ale nie na prawach gościa hotelowego, czyli nie masz dostępu do strefy SPA, basenu cyz pokoju zabaw dla dzieci. Apartamenty są tańsze, może tam są jakieś miejsca jeśli taka opcja by Cię interesowała? Ja brałam opcję hotelową, bo w kwietniu może być różnie z pogodą.

Maniuś lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Ja nigdy super zdrowa nie byłam. Całe dzieciństwo chorowałam, teraz choruje na tarczyce mam epizody alergiczne i głowa mnie wiecznie boli. Mam wadę postawy i problemy z kręgosłupem. Reasumując nie jestem okazem zdrowia sensu stricto ale nie mam nadwagi, nie jestem więźniem jedzenia typu junk food.
    I kto wie na co mogłabym chorować (z takim "slabym"organizmem) jakbym jeszcze od lat pozerala te wszystkie cuda.
    A ja nigdy nie chorowałam, mam problemy z kręgosłupem, bo nigdy nie lubiłam ćwiczyć. Jem na co mam ochotę, nie żywię się w macu, ale jak mam ochotę to i tam coś zjem. Piję alkohol, paliłam, teraz nie palę. Rzadko zdarza mi się chorować. Jeśli już to jakieś przeziębienie czy coś i zaraz przechodzi. Dzieciaki jedzą wszstko, młody długo nie jadł nic poza bułą i kaszką z bobovity, młoda je wszystko jak leci. Najmłodsza dopiero zaczyna, Jedzą słodycze, czasami tez inne g..., młody nie choruje wcale, młode zdarza się jakas infekcja raz do roku. Najmłodsza nie miała jeszcze nawet kataru. Raz kaszlała, jak latał u nas wirus, ale po trzech dniach inhalacji przeszło. Nikt z nas nie ma alergii. Tak jak napisałam wcześniej. Umierać zdrowa nie chcę, chorować nie zamierzam :-) ja po postu lubię hedonistyczny styl życia :-)

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee, Agata, full wypas, koniecznie zdaj relację po powrocie. Ceny niskie nie są, ale tez warunki są ekstra.

201508091565.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Lubie smacznie zjeść najlepiej w restauracji coś pysznego tak ze podane pod nos nie trzeba gotować i sprzątać. Jak bym była bogata to i kucharke bym miała i gosposia i styliste i fryzjera :) Sama spedzalabym czas na rozwoju intelektualnym i podróżach. Taki hedonizm do mnie przemawia :p

Pulpecja, AgaSad, Zetka, aaaaga, witaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Ja tez Lubie smacznie zjeść najlepiej w restauracji coś pysznego tak ze podane pod nos nie trzeba gotować i sprzątać. Jak bym była bogata to i kucharke bym miała i gosposia i styliste i fryzjera :) Sama spedzalabym czas na rozwoju intelektualnym i podróżach. Taki hedonizm do mnie przemawia :p
    oo kochana, jakby mnie było stać na kucharkę i gosposię to dopiero bym wymyślała :-) a tak to mam taki hedonizm na jaki mnie stać :-)
    a jakbym nie mogla zjeść lodów czy boczusiu, to bym się bardzo źle czuła i miałabym na pewno depresję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 23:39

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Aga, nic Ci się nie pomyliło???? 330 zł od osoby? Nie no, to aż niemożliwe! A na jaki termin szukasz?

powiem Ci że byłam pewna że źle zrozumiałam i jeszcze raz mój mąż zadzwonił.. za 7 dni chcą 2370 zł od osoby, od 01 sierpnia. też mi się wydawało że to niemożliwe a jednak:)

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad, zależy czego oczekujesz też po miejscu.

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja ja tam nie muszę mieć jakiś super warunków ale chciałabym żeby w hotelu był basen żeby w razie niepogody potaplać się z młodym..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Pulpecja ja tam nie muszę mieć jakiś super warunków ale chciałabym żeby w hotelu był basen żeby w razie niepogody potaplać się z młodym..
    aaa, no tak. Ja liczę na pogodę :-) zresztą i tak pływać nie umiem, bardziej mi zależy żeby był plac zabaw.

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    aaa, no tak. Ja liczę na pogodę :-) zresztą i tak pływać nie umiem, bardziej mi zależy żeby był plac zabaw.

tak plac zabaw też koniecznie, w sumie to ja nie wiem czego mogę się spodziewać po rocznym dziecku i jak wyglądają takie wakacje hehe.. pomijam fakt że my co roku w góry, chyba będę idiotycznie czuła się na plaży hehe

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    tak plac zabaw też koniecznie, w sumie to ja nie wiem czego mogę się spodziewać po rocznym dziecku i jak wyglądają takie wakacje hehe.. pomijam fakt że my co roku w góry, chyba będę idiotycznie czuła się na plaży hehe
    coś ty, to taka wielka piaskownica :-) pamiętam jak w któyms roku wlasnie widziałam takiego malucha 1-1,5 roku, już dość fajnie biegał. Biegł tak sobie wzdłuż wody, fale obleały mu stópki, ojciec przy nim oczywiście. dziecko było tak roześmiane, szczęśliwe, że do dzisiaj tego malca pamiętam :-) a z takim rocznym już się w piasku można pobawić, chociaż pewnie trochę też zje :-)

201508091565.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Wiesz co, ja po prostu zdaję sobie sprawę, że my jemy słodycze, starsze dzieci też... nie oszukujmy się, nie uda mi się jej uchronić. Pewnie, ze teraz jej nie dam snickersa czy frytek, ale pewnie za jakiś czas rodzeństwo zv dobrego serca się z nią podzieli :-)

Ale np. Czekolada z Lidla ma w skladzie tylko cukier, a Milka Oreo juz cukier glukozowo-fruktozowy. Zawsze mozna podac dziecku zdrowsza slodycz. A frytki zrobic samemu w domu, u mnie sa raz na 2 tygodnie:)

Edit. Syrop glukozowo fruktozowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 09:13

Agaata lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Ale np. Czekolada z Lidla ma w skladzie tylko cukier, a Milka Oreo juz cukier glukozowo-fruktozowy. Zawsze mozna podac dziecku zdrowsza slodycz. A frytki zrobic samemu w domu, u mnie sa raz na 2 tygodnie:)

Zgadzam się, że można wybierać słodycze bez syropu glukozowo - fruktozowego, bo to wybitne gówno. Nie za bardzo wiem, jak można robić biszkopty z tym składnikiem i reklamować je jako dla dzieci i jeszcze chwalić się akceptacją Instytutu Matki i Dziecka. Co jak co, ale to jakiś kryminał normalnie.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata zgadzam się, jeżeli cos jest przeznaczone dla dzieci, kosztuje sporo więcje niż zwykłe biszkopty to powinny być tak skłądniki dobrane, żebysmy mogły po to sięgnąć bez zastanowienia a nie jeszcze czytac skład i patrtzeć

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie roztrzasam tak skladu produktow , juz teraz moje zakupy trwaja dlugo a gdybym jeszcze na kazdy musiala spogladac i czytac etyiete to w sklepie pewnie bym i pol dnia spedzila.

Ja to nawet zakupow ubraniowych nie lubie , wiec ja z tych "dziwnych" kobiet ;-)

ZOska sie obudzila o 4.00 rano wyspana , do 7.00 harcowala ,drzemke sobie zrobila do 8.00 a ja nie moglam juz zasnac i czuje sie po calonocnej zakrapianej imprezie.

Wystartowalam dzis z ta dieta z bebio, zakupy na tydzien zrobione- nigdy tyle jogurtow naturalnych nie mialam w lodowce. ;-)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
‹‹ 3523 3524 3525 3526 3527 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ