SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Ta Primavera wygląda bardzo sensownie, myślę, że będziecie zadowoleni! I termin koniec sierpnia/początek września jest chyba lepszy niż środek sezonu.
Mój mąż i tak będzie się modlił żeby było 10 stopnion nienawidzi lata więc już ma trochę lepszy humor że to końcówka sezonu.. no nic, zamówione, zapłacone, już nie chcę o tym myśleć
A Wy w tą niedzielę wyjeżdżacie? -
Mój mąz przyjechał dzis po mnie do lekarza z Szymciem, dzwonił jak go ubrac to mu powiedziałam, jak zobaczyłam jak on go ubrał, bo stwierdził ż eby mu było zimno w samej bluzie, wiec miał body na krótki bo taks pał, na to załozył mu koszulkę na długi, blluze cienką zasuwana i na to jeszcze jedną bluze gruba haha, ale nie komentowałam, za to skarpetki zostawił mu stopki że noga goła, ach Ci mężczyźni:)
mamasia lubi tę wiadomość
-
Wyczytałam że skutkiem ubocznym niedoboru i nadmiaru witaminy D może byc nadmierna potliwość. ..
co do morza , urodziłam się w Gdańsku i mieszkałam 20 lat uwielbiam morze o każdej porze roku, to zawsze były moje wakacje, na wiosnę chowalam się na wydmach jak jeszcze wialo (wiem nie powinnam,) w liceum po szkole jechałam prosto na plażę, tam się też uczyłam , w plecaku był strój kąpielowy. Morze to wolność, nostalgia radość i smutek. . Eh ale się roztkliwilam...idę spać
Emma już ma cztery zęby jedynki
Agaata, Migotkaa, jesslin87, lys, Paula_071, Martucha86, mamasia, magda sz, Kkarolinaaaa, zabka11, Zetka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Szukam cienkiej kurteczki dla Tomka - rozmiar 80. Ktoś gdzieś widział coś godnego uwagi?
http://www.smyk.com/cool-club-kurtka-chlopieca-119552.html
Wiosenna i kolorowaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:51
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Hej, u nas druga jedynka się przebiła, więc oficjalnie Hubert jest już posiadaczem dwóch zębów
Gadałam z mama i pytałam i pocenie się, jak dużo się poci to nadmiar lub niedobór witaminy D może być i warto zbadać, jak mało to może tak po prostu ma, może dziecku za gorąco albo coś mu się przysnilo itp.lys, Paula_071, Martucha86, magda sz, Katarka, mamasia, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość