SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:Ja pisalam polecam bylismy tam na szybkim weekendzie poslubnym
o właśnie.. dzięki za info, muszę wieczorem pokazać mężowi i zrobić rezerwację żeby mieć już to z głowy..mojej mamy koleżanka jeździ tam z dziećmi i bardzo sobie chwali..aaaaga lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Lys przyszły moje explorery real kids no i wydają się przymałe...
jeszcze pokokombinuje z opaską ale rozstaw jest wąski. Teraz sa na styk, jak one maja starczyc na dwa lata to ja nie wiem, glowa sie jakos wysmukla dziecku czy jak
Moje tez przyszły dzisiaj i tez są za małe. Juz napisałam maila czy mogę wymienić na explorer 4+ bo wydaje mi się że 2+ tez będą za ciasne. Jak to ja nie pomyślałam od razu żeby zmierzyć główkę rozstaw oczu a na stronie jak byk wymiary podane. .. grrr czasem dobija mnie moje własne ignoranctwo -
W pepco u nas juz nie ma kurteczek tez szukam króluje kolekcja letnia juz
Niestety
Maz na piffku z kumplami syn spi wciagnelam bezalkoholowe piwko i oczy mi sie zamykaja ogarne sie i chyba walne sie do wyrka a coPaula_071 lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Wiem, byla fajna zielona chlopieca, ale jak byl wybor to nie wiedzialam jaki rozmiar a ostatnio jak bylam to bylo tylko 74 albo 86
Jak byłam w H&M ostatnio to widziałam taką cienką wiatrówkę granatową w samochody za 59 zł. Innych wzorów nie było raczej. Może to Ci przypadnie do gustu? Ja się nad nią zastanawiam, ale po cichu liczę, że może przecenią -
Agaata wrote:Jak byłam w H&M ostatnio to widziałam taką cienką wiatrówkę granatową w samochody za 59 zł. Innych wzorów nie było raczej. Może to Ci przypadnie do gustu? Ja się nad nią zastanawiam, ale po cichu liczę, że może przecenią
Wiem, wiem. Ale ja chciałam na wiosę/lato coś jaśniejszego13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Uff zarezerwowałam nam tydzień w Jastrzębiej Górze od 28 sierpnia. Mam z głowy:)
Paula mój jest teraz pomiędzy 74 a 80 więc wpadłam do Smyka i patrzyłam żeby nie była w chorej cenie bo pewnie za 2 miesiące będzie za mała.. jest cieńka i tylko delikatnie ocieplana na tułowiu, kolor ładniejszy niż na stronie
http://www.smyk.com/cool-club-kurtka-chlopieca-119556.html
Może nie jest zbyt piękna ale Patryk fajnie w niej wygląda:)Agaata, mamasia, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Hej hej:)
Wiecie że mój maż Was dziś czytał, zostawiłam otwarta stronę jak szłam na badania i mi mówi "ale głupoty tam piszesz" haha
/super fucha taki lekarz medycyny pracy, 3 min roboty i 100 zł he:) aa tak było się szkolić na lekarza hehe
Co do kurteczek to sie zastanawiałam i w koncu nie kupiłam zadnej cienkiej, ja wolę załozyc bluze zamisat kurtki:) ale te w pepco był super, limonkowa i turkusowa za 30 zł, powiem Wam, że ceny za kurtki są chore 80 zł, gdzie założy naprawde kilka razy
Coś miałam pisac i zapomniałam:)
lys lubi tę wiadomość
-
A w tej Primaverze o której pisałam, trochę moloch ale ponoć fajne miejsce bardzo.. zobaczymy:)
http://www.primaveraspa.pl/
A najbardziej cieszę się z tego że jest też fitness na miejscu i mam plan codziennie korzystać:)o ile moje dziecko nie zniweczy tego planu:/ -
Migotkaa wrote:Hej hej:)
Wiecie że mój maż Was dziś czytał, zostawiłam otwarta stronę jak szłam na badania i mi mówi "ale głupoty tam piszesz" haha
/super fucha taki lekarz medycyny pracy, 3 min roboty i 100 zł he:) aa tak było się szkolić na lekarza hehe
Co do kurteczek to sie zastanawiałam i w koncu nie kupiłam zadnej cienkiej, ja wolę załozyc bluze zamisat kurtki:) ale te w pepco był super, limonkowa i turkusowa za 30 zł, powiem Wam, że ceny za kurtki są chore 80 zł, gdzie założy naprawde kilka razy
Coś miałam pisac i zapomniałam:)
Migotka ja też się zastawiam czasem czy mój mąż nas nie czyta bo on często pyta co tam u sierpniówek:) raczej on nie z tych żeby mnie śledzić ale kto wie hehe
Migotka ja ostatnio cały czas zakładam kurtkę młodemu, pod spodem tylko body długi rękaw, ew jak było chłodniej to jeszcze koszulka.. na takie podmuchy wiatru to jest idealna..