X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byla ktoras ostatnio w ch? Szukam spodni cygaretek kolorowych w jakims wiosennym kolorku :) gdzie cos znajde?

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej jak wy goraco w mieszkaniach macie. U mnie teraz utrzymujemy tak 19-21 st. i to chyba opytmalnie.
    Od wczoraj widac ze lewa dolna jedyneczka sie przegryza, a prawa jest w krok za nia. Po lewej stronke widoczna kreseczka po prawej mala kropka i czuc pod palcem, ze jest ostro ;)

lys, Martucha86, Weridiana lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze Wam troche tych wakacji. My w tym roku raczej spedzimy je w domu, bo ostatnio wciaz mamy jakies niedobory finansowe i jak cos wpadnie ekstra, to latamy wszystkie dziury. Moze uda sie wybrac sie na jakis weekend albo zrobic wakacje jesienia, ale na dzis, to zbyt dalekosiezne plany. Jak wszystko sie uda, to nastepne lato tez stoi pod znakiem zapytania, bo mozemy miec noworodka w domu.

mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chyba druga dolna jedynka tez niedługo będzie wychodzić. A cyce to mam tak pogryzione ze szok. Wredota mała zaciska i się cieszy. Cały dzień dzisiaj jej powtarzam ze nie wolno grrr

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    U nas chyba druga dolna jedynka tez niedługo będzie wychodzić. A cyce to mam tak pogryzione ze szok. Wredota mała zaciska i się cieszy. Cały dzień dzisiaj jej powtarzam ze nie wolno grrr

Moj ma 8 zębów, w nocy jak karmię to czuje wszystkie, ale Tomek mnie nie gryzie. Nie wyobrazam sobie karmić dziecka z pelnym uzebieniem.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Moj ma 8 zębów, w nocy jak karmię to czuje wszystkie, ale Tomek mnie nie gryzie. Nie wyobrazam sobie karmić dziecka z pelnym uzebieniem.

Pewnie, jak dziecko jest większe to łatwiej mu wytłumaczyć, że musi uważać jak je z cyca, a taki maluch, to hmmm wiadomo.
    Całą noc Lily mnie bardzo gryzła, bo przez sen chyba chciała sobie ulżyć.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola ma 2 zęby i potrafi sieknąć :/ co bedzie jak bedą górne 1 ? :O

Magda- ja ostatnio byłam i widziałam w wielu sklepach :) Teraz sezon na cygaretki wiec nie bedziesz miała problemu :)

magda sz lubi tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra przyznam się bez bicia. Musiałam wejść w google i sprawdzić, jak wyglądają spodnie cygaretki, bo pierwszy raz słyszę tą nazwę :P
    Ja z tych co nie lubią zakupów, a szczególnie "ubraniowych" :P

niecierpliwa, 0na88, Agaata, magda sz, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez z tych anty zakupowych ;-)

u mnie w domu tylko jeki i steki , dziecko marudzi nie wiem czy to na zmiane pogody czy na zeby czy na chuj wie co ,ale kregoslup mnie boli niezle , maz ma byc o 15:30 a ja co minute patrze na zegarek ile jeszcze.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na kurczaczka, jeszcze 20 min ! Ale jestem glodna !!

Mąż jutro jedzie do Poznania, wróci z wtorku na środe w nocy. Ma szkolenie, co roku jezdzi..wiec z Polą do jego powrotu bedziemy u moich rodziców :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wszystkie spodnie czarne, jedne turkusowe cygaretki z czasow ciazy i spadaja. Mam ochote byc kolorowa na wiosne, nawet pomyslalam zeby sobie zrobic kolor jak ma ta od chust wrap in love hhehe.

Mnie dzis Maja na dziendobry ugryzla, jak wbila te lopatki to o ja pierdole tyle powiem...krew sie polala o piecze mnie caly dzien. A juz bylo tak pieknie.

Jedziem wlasnie na basen- testujemy ks polonez.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co to cygaretki ani parka, a to slowo juz kilka razy tu padalo;)

lys lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam tu do Was :) Nadrobilam ostatnie dwa dni tylko. Mam nadzieje, ze uda mi sie byc na biezaco jak kiedys.

Laurci tez sie glowka poci jak spi. Teraz ma drzemke, glowka spocona, az Jej sie wloski pokrecily ;)

lb17w98.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Laurka dalej bezzebna :P

lys lubi tę wiadomość

lb17w98.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:

Może na dniach też Cię zaskoczy ząbek :) Kto wie :D

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Może na dniach też Cię zaskoczy ząbek :) Kto wie :D

Pare dni temu wydawalo mi sie, ze na dole ma dwie biale kreseczki, ale nie wiem, bo ciezko tam zajrzec ;)

Niecierpliwa, a jak Julka? Ma zabka?

lb17w98.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Pare dni temu wydawalo mi sie, ze na dole ma dwie biale kreseczki, ale nie wiem, bo ciezko tam zajrzec ;)

Niecierpliwa, a jak Julka? Ma zabka?

No to u nas zauważyłam kreseczkę przeźroczystą i to był właśnie ząbek :) Teraz już wystaje na jakieś prawie 2 mm :)

Katarka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serdecznie pozdrawiam z garazu podziemnego:) wracalam z malym od rodziców i usnal mi chwile przed blokiem. Pojechalam bez wozka, bo u rodziców jest Bebetto w razie W. Jakbym wziela teraz malego na rece to by sie obudzil i dziamgolil az do kapieli przez 2h. Wiec siedze i czekam az sie obudzi:) maz w Wawie wiec nie ma mi kto pomóc.

Rano robiłam Tomkowi kaszke na mleku orkiszowym + jablko. Pychota! Sama wypilam koktajl z tego mleka, jablka, banana i platkow owsianych. Rewelacja! Ze ja nigdy nue pilam mleka roślinnego. Dzisiaj namocze wiorki kokosowe i rano odpale Thermomix.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 18:00

Migotkaa, lys, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:

Julka tez, ale od tygodnia tak ja mecza dziasla, ze czasami wysiadam

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też zębów nadal brak ;-)
    Czekam na gości i mam nadzieję, że mój synuś pójdzie grzecznie spać po 19, będzie twardo spał, a rodzice będą się mogli wyluzować ze znajomymi :) szkoda tylko, że jedno z nas musi być trzeźwe i akurat zawsze trafia na mamusie ;-)

Migotkaa lubi tę wiadomość

‹‹ 3531 3532 3533 3534 3535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ