SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej jak wy goraco w mieszkaniach macie. U mnie teraz utrzymujemy tak 19-21 st. i to chyba opytmalnie.
Od wczoraj widac ze lewa dolna jedyneczka sie przegryza, a prawa jest w krok za nia. Po lewej stronke widoczna kreseczka po prawej mala kropka i czuc pod palcem, ze jest ostrolys, Martucha86, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze Wam troche tych wakacji. My w tym roku raczej spedzimy je w domu, bo ostatnio wciaz mamy jakies niedobory finansowe i jak cos wpadnie ekstra, to latamy wszystkie dziury. Moze uda sie wybrac sie na jakis weekend albo zrobic wakacje jesienia, ale na dzis, to zbyt dalekosiezne plany. Jak wszystko sie uda, to nastepne lato tez stoi pod znakiem zapytania, bo mozemy miec noworodka w domu.
mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
lys wrote:U nas chyba druga dolna jedynka tez niedługo będzie wychodzić. A cyce to mam tak pogryzione ze szok. Wredota mała zaciska i się cieszy. Cały dzień dzisiaj jej powtarzam ze nie wolno grrr
Moj ma 8 zębów, w nocy jak karmię to czuje wszystkie, ale Tomek mnie nie gryzie. Nie wyobrazam sobie karmić dziecka z pelnym uzebieniem.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Moj ma 8 zębów, w nocy jak karmię to czuje wszystkie, ale Tomek mnie nie gryzie. Nie wyobrazam sobie karmić dziecka z pelnym uzebieniem.
Pewnie, jak dziecko jest większe to łatwiej mu wytłumaczyć, że musi uważać jak je z cyca, a taki maluch, to hmmm wiadomo.
Całą noc Lily mnie bardzo gryzła, bo przez sen chyba chciała sobie ulżyć. -
Dobra przyznam się bez bicia. Musiałam wejść w google i sprawdzić, jak wyglądają spodnie cygaretki, bo pierwszy raz słyszę tą nazwę
Ja z tych co nie lubią zakupów, a szczególnie "ubraniowych"niecierpliwa, 0na88, Agaata, magda sz, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja mam wszystkie spodnie czarne, jedne turkusowe cygaretki z czasow ciazy i spadaja. Mam ochote byc kolorowa na wiosne, nawet pomyslalam zeby sobie zrobic kolor jak ma ta od chust wrap in love hhehe.
Mnie dzis Maja na dziendobry ugryzla, jak wbila te lopatki to o ja pierdole tyle powiem...krew sie polala o piecze mnie caly dzien. A juz bylo tak pieknie.
Jedziem wlasnie na basen- testujemy ks polonez. -
Katarka wrote:Pare dni temu wydawalo mi sie, ze na dole ma dwie biale kreseczki, ale nie wiem, bo ciezko tam zajrzec
Niecierpliwa, a jak Julka? Ma zabka?
No to u nas zauważyłam kreseczkę przeźroczystą i to był właśnie ząbekTeraz już wystaje na jakieś prawie 2 mm
Katarka lubi tę wiadomość
-
Serdecznie pozdrawiam z garazu podziemnego:) wracalam z malym od rodziców i usnal mi chwile przed blokiem. Pojechalam bez wozka, bo u rodziców jest Bebetto w razie W. Jakbym wziela teraz malego na rece to by sie obudzil i dziamgolil az do kapieli przez 2h. Wiec siedze i czekam az sie obudzi:) maz w Wawie wiec nie ma mi kto pomóc.
Rano robiłam Tomkowi kaszke na mleku orkiszowym + jablko. Pychota! Sama wypilam koktajl z tego mleka, jablka, banana i platkow owsianych. Rewelacja! Ze ja nigdy nue pilam mleka roślinnego. Dzisiaj namocze wiorki kokosowe i rano odpale Thermomix.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 18:00
Migotkaa, lys, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
U nas też zębów nadal brak
Czekam na gości i mam nadzieję, że mój synuś pójdzie grzecznie spać po 19, będzie twardo spał, a rodzice będą się mogli wyluzować ze znajomymiszkoda tylko, że jedno z nas musi być trzeźwe i akurat zawsze trafia na mamusie
Migotkaa lubi tę wiadomość