SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nidm nie, ja pisalam o Panoramie w Jaroslawcu. 2 kolezanki byly, jedna jedzie juz drugi raz i bardzo chwalily. Pelne wyzywienie all inclusive, aquapark, spa i duzo atrakcji dla dzieci i jak na taka oferte to cena do przyjecia jak dla mnie, ale ja znam cennik tylko na koncowke maja, pewnie w sezonie to powala cena.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 13:42
-
Niecierpliwa to może jednak zrob ta wit d. Albo spróbuj przez tydzien podawac więcej wit. D i zobacz czy będzie się mniej pocic. Ja troszkę wiecej daje bo wsadziłam pompkę w vigantol i leci więcej niz kropelka wiec to moze nie jest 400 jednostek tylko z 600-700 ale z badania wynika ze jest w normie. Zdzierstwo 107 zł kosztuje badanie w luxmedzie, nie mam w abonamencie te wit. d
-
AgaSad wrote:A to coś mi się pomyliło w takim razie..
dziewczyny co jeszcze polecacie na te zęby?? zaraz nakryję się nogami ze zmęczenia.. a ta Camilia pomogła u Was?
U mnie nie. Na zadne homeopatyczne cuda Tomek sie nie nabiera;)13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
magda sz wrote:Niecierpliwa to może jednak zrob ta wit d. Albo spróbuj przez tydzien podawac więcej wit. D i zobacz czy będzie się mniej pocic. Ja troszkę wiecej daje bo wsadziłam pompkę w vigantol i leci więcej niz kropelka wiec to moze nie jest 400 jednostek tylko z 600-700 ale z badania wynika ze jest w normie. Zdzierstwo 107 zł kosztuje badanie w luxmedzie, nie mam w abonamencie te wit. d
Ja tez nie mam, zdzierstwo okropne. W Diagnostyce 40zl.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
AgaSad wrote:A to coś mi się pomyliło w takim razie..
dziewczyny co jeszcze polecacie na te zęby?? zaraz nakryję się nogami ze zmęczenia.. a ta Camilia pomogła u Was? -
Kuzwa co za histeria, dziwiłam się Agacie że chce kupić ten kask dla dziecka ale od kilku dni ciągle upadki na głowę
tym razem próbowała wstać trzymając się tego dmuchanego koła, odbiła się jeszcze od niego i impetem głowa na dywan.. chyba będziemy się bawić książeczkami to może nie przyjdzie jej do głowy podpieranie się na nich.
-
Zetka wrote:Dziewczyny KP, co piją Wasze dzieci na spacerach i z czego? Mój poje tylko wodę, w domu z diody, a na dworze jak? Butli nie chce. Niekapek, jaki? Nie wkleje się w torbie? Nigdy nie używałam.
-
AgaSad wrote:Niecierpliwa to Ty pisałaś o Primaverze w Jastrzębiej Górze? chyba na to się zdecydujemy, polecasz?
AgaSad lubi tę wiadomość