SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:wysypka się nasiliła na tłowiu i twarzy, coś mi się wydaję że to różyczka..
jutro kłania się lekarz, mam nadzije ze sie dostaniemy -
Migotkaa wrote:goraczki ani stanu podgoraczkowego nie ma, nie wiem czy poznam powiekszone;/
ja też się zawsze boję, ze nie rozpoznam. Może go też boleć przy dotykaniu jeśli są powiększone. A miał kontakt z kims kto choruje? Pójdziesz jutro to się upewnisz. Dlatego właśnie sugerowałam, ze jeśli go nie swędzi to nie używać niczego, żeby lekarz zobaczył jak to wygląda, bo nie wiadomo czy wolno akurat czegoś takiego używac.
-
Agaata wrote:Niecierpliwa a ile tej kaszki na noc podajesz, żeby Julka całą noc przespała? Tzn ile mleka i ile kaszy wsypujesz?
Mleka 180 a kaszki na ok z 3-4 lyzki, zeby nie bylo zbyt geste. Jesli daje owoce to wtedy mleka 120ml.Agaata lubi tę wiadomość
-
Tak czytam sklad tego mleka orkiszowego i nie wiem, czy ja dobre kupilam. Po pierwsze jest tam napisane napoj orkiszowy, a nie mleko. Po drugie na pierwszym miejscu w skladzie woda, potem orkisz pelnoziarnisty 11%, olej slonecznikowy, sol morska. Czy to jest to mleko o ktorym piszecie? Bo ja nigdy czegos takiego nie pilam i jak przeczytalam "napoj" to teraz sie zastanawiam.
-
Mnie też Pani, której Pulpecja imienia nie może wypowiadać usunęła z friendow
A sama dodawala hehe.
Jak zwykle jak ja nie śpie to tu cisza.
Niecierpliwa, zawsze mnie to bawi jak tak piszeszWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 00:16
niecierpliwa, aaaaga, Migotkaa lubią tę wiadomość
-
Właśnie miałam pytać o której dajcie kolację tzn ile przed kąpielą.. ja ok 18.00 o 19.00 kąpiel a później cyc ale zauważyłam że już tak mniej chętnie tego cyca to chyba musze troszkę dać wcześniej tą kolację.. i tak sobie myślę czy ja za dużo kaszki nie daje bo zawsze robie tak na gęsto bo Patryk nie lubi rzadkiej.. musze poszukać jakiejś alternatywy dla kaszki..
Lys a doszły do Ciebie te książki kucharskie? Możecie jeszcze raz wrzucić jakieś tytuły bo pamiętam kiedyś ktoś coś polecał już..
No i tak myślę czy 4 razy na dobę cyc to nie za mało jednak choć ja zauważyłam że Patryk to już chyba w ogóle nie żąda no może oprócz wieczornego karmienia i tego w nocy..Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Tak czytam sklad tego mleka orkiszowego i nie wiem, czy ja dobre kupilam. Po pierwsze jest tam napisane napoj orkiszowy, a nie mleko. Po drugie na pierwszym miejscu w skladzie woda, potem orkisz pelnoziarnisty 11%, olej slonecznikowy, sol morska. Czy to jest to mleko o ktorym piszecie? Bo ja nigdy czegos takiego nie pilam i jak przeczytalam "napoj" to teraz sie zastanawiam.
Katarka lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Agata, a dlaczego dziecko nie moze zjesc za duzo owocow w ciagu dnia? Chodzi o cukry?
Dokladnie tak. Slodkiego jeszcze zdazy w zyciu zjeśćja daje owocec raz dziennie. Jesli wiem, ze maz będzie go dokarmial saszetka owoców w nocy to wtedy w dzien daje mu max 1/8 jabluszka do reki. Wlasnie dzisiaj byla ta noc. Wyspalam się
Niecierpliwa, wychodzi, ze moje dziecko to jakis zarlok. Na kolacje kolo 19:30 zjada ok. 150ml kaszy na mm i to taki gescior ( nie mierze na lyzki tylko wsypuję i mieszam). Kolo 20 dostaje cycka, pelnego po calym dni, zjada calego. Oczywiscie kolo polnocy sie budzi znowu na cycka lub te owoce. I do rana jeszcze kolejne 2 razy.
Dla mnie Tomek juz jest duzy. Ma 8 zebow, sam zuje mieso, wstaje, robi kroki przy meblach, gaworzy jak najety. Juz nie mam malego dziecka, dlatego chce go odstawic.Katarka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.