SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Ja znowu w tyle kurcze,no nie mam czasu w dzien zeby usiascspokojnie.
Mala wszedzie siada od soboty i muszeja miecna oczach bo jeszcze zdarza sie ze sie przechyla po cos i leciii...dwa razy juz główka w podlogę
Wczoraj bylam odwiedzic kuzynke meza w szpitalu, w przez cc urodzila synka.poplakalam sie jak zobaczylam ta kruszynke
Potem do CH z Julcia bo obiecalam jej szorty i sukienkepotem jeszcze na chwilke do znajomych, wrocilysmy do domu to oczywiscie Klarusia trzeba bylo sie zajac, potem kapiel kolacja itp. Bylam tak padnieta ze po 22 sie polozylam z nadIeja ze sie wyspie, ale niestety....mala dzis budzila sie kilka razy z placzem, wstawalam podawalam smoka, a o 5 zrobilam mleko. Wstalam przed 7 bo Julcie do szkoly trzeba bylo oddelegowac.
Nie straszcie ze na majowke ma byc zimno i deszczowo ...my jedziemy na wies do dziadkow meza i jak bedzie padac to bedzie kichaaaaa....
Jaki bidon z rurka poleciacie?? Tez musze zakupic.
Aaaaa i pytanie z serii "czy Wasze dzieci...": czy Wasze dziecitez przekrzywiaja glowke od czasu do czasu patrzac na cos, moja tak od dwoch dni robi, cos do niej gadam a ona odpowiada po swojemu i czasem przechyla glowke w prawo, uszkiem dotyka ramienia. Robi to tylko w ta strone i nie tylko, gdy sie do niej mowi, ale np jak jakas zabawka ja zainteresuje...
Nie wiem czy moze to nie jest tik, tylko np.boli ja uszko???? -
Dobry 3bobry u nas juz 14 stopni i pieeekne słońce mlody wtulony juz ma pierwszą drzemkę dzisiaj na drugie sniadanie podam bielucha ze szczypiorkiem no i tak sie zastanawiam czy z czyms no z chlebkiem czy samego hmmmn proszę o radę
Ona idziecie w zwiazku z ... Tym samolotem co mloda robi czy o cos innego chodzi
My od piatku robimy brawo i zaczal sie pomalu podciagac na raczkach zlapie cos i próbuje narazie nie wychodzi mu ale wazne ze kombinuje
MilegoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 08:13
Paula_071, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
tak , dostalam namiar od mojej fizjo . Dziecko niby wszystko robi o czasie , jednak np zwykle robienie brawo - to ciezko , jak tylko dotknie sie jej w raczki to czesto zaciska piastki, samolot dalej robi i jest nadal bardzo sztywna w raczkach - ubieranie jej to koszmar. NIe mowiac o usypianiu , prezy sie okropnie , ciezko ja utrzymac.
Jak ta ona powiedziala (fizjo), ze dla naszego i jej spokoju zebysmy sie przeszli do danej lekarki na konsultacje. Czy cos oprocz tych cwiczen ktore wykonujemy mamy robic , i jakie ta lekarka bedzie miala na to spojrzenie.
-
my mamy niskie napiecie a moj tez nie lubi jak mu raczki do przodu biore na brawo odrazu je napina i robi cos w stylu poddaje sie a jak lezy na brzuchu to czasami robi jak spadochroniarz rece na bok i wygiete do gory nogi tez i macha nimi ale moje fizjo mowila ze jezeli robi to czasami i pozniej opada na rece i sie dźwiga na nich to ok ale faktycznie lepiej skonsultować
U nas jeszcze robi cos takiego zaciska palce u stóp tez nad tym pracujemy -
Witam po beznadziejnej nocy, Bozeeee;/
Obudził sie po 23 i usypiałam go do 2:30, nie chciał spać przytulony, tylko na raczkach, myslałam że oszaleje, popłakiwał a jak go odłozyłam to sie darł
Wysypka dalej jetst, może ciut mniej intensywna ale ciągle jest cały tłów i czoło tez, dzwonie do lekarza ale cos nie odbiera -
No jak bum cyk cyk 14 stopni moze dlatego ze slonce swieci chociaz nie bezposrednio na termometr ale w te okno
My mamy paste Alterra od pierwszego zabka myje moze na 10 ruchów bo pozniej mlody wyrywa szczoteczke i on sam
A pasty uzywam raz dziennie a zabki myjemy dwa razy -
Ja póki co raz dziennie, akurat ja mam Nenedent i też z 30 sekund mi wychodzi tego mycia. Lavera też podobno dobra jest. Ważne dla mnie bylo, żeby fluoru nie miała. Właśnie się zastanawiam, czy też nie zrobić mycia wodą rano, bo tak myjemy tylko pastą w wieczornej kąpieli.
-
Dziewczyny jestem wykonczona. Karol ciagle jeczy, najlepiej spedzalby czas na rekach, a jak nie, to inaczej ryczy, mnie wszystko wysiada po kolei. Kregoslup mnie boli, cala obrecz barkowa i nogi, tak ze ledwo chodze, w ogole czuje sie fatalnie. Dzisiaj o 12 czeka nas wizyta u pediatry, a miedzy 15-18 jestem umowiona do cipologa na NFZ. Nie mam pojecia jak to zrobie, bo nie jest na godziny, tylko czeka sie w kolejce. Ciekawe czy baby przepuszcza nnie w kolejce ze wzgledu na chore dziecko. Juz mi slabo, mlody nie odstepuje mnie na krok, nawet nie mam sie jak przebrac i podmalowac.
-
Griszanka współczucia. Mój reż ciągle jeczy. Nie wiem co jest ale jak mnie tylko widzi to chce ssać mi rękę, kolano, szyję. Nie pozwalam ale to jest siłowanie. Już malinek mam kilka. U męża tak nie robi. Nie wiem czy on myśli że mam więcej niż 2 cycki i ich szuka?
Aaaaga, u mnie na tarasie mam ukryta czujke w szufladzie w stole to pokazuje mi teraz 7st, a taras od pd strony.
Też muszę kupić pastę, bo póki co sama woda. Mam szczoteczkę na palec, te trzy z rossmana i ta jedna z rossmana z dziurką, ta ostatnia Misiek bardzo lubi gryźć.0na88, zabka11 lubią tę wiadomość