SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a u nas Patryk dziś pierwszy raz od pół roku spał z nami całą noc...co to się działo ehhh w srodku nocy obudził sie zadowolony wyspany, wkładał mi ręce do nosa, do ust a jak zamykałam oczy to powieki mi podnosił żebym nie spała i dzika radosc
i tak z godzinę
Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Zetka od jutra:) też sie musze wybrac po tusz:)
Jeszcze dzis byś dziabnęła podkład puder, bronzer:)
Ja kupiłam w zeszłym tyg korektor. Z tym ze ja zamawiam i odbieram potem, bo tak to dzikie tłumy
Trzymam kciuki za wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 09:17
-
Hej, was zostawić na chwilę to kilka stron do nadrobienia...
Ja się zebrałam rano na morfo z młodą. Masakra. W moim labo jej nie ukłuły, bo stwierdziły, że nie dadzą rady i szkoda dziecko męczyć. Wysłały mnie do labo szpitalnego i tam jakoś poszło. Chociaż ob. nie będzie, bo nie dało się tyle krwi ściągnąć. Trzeba by było jeszcze raz kłuć. Trudno, będzie bez tego. Upłakała się mała, moze nawet nie z bólu tylko strach, ze coś jej robią, ze nie może się ruszyć... Ja też miałam ochotę się rozpłakać, ale dobrze, ze mam to z głowy.
No zobaczymy jak te wyniki wyjdą.
U nas też zimno, młodą opatuliłam, bo wyszłyśmy z domu po 7 już.
Nocka byłąby super gdyby nie to, że mnie tak głowa napier..... że spać nie mogłam.Weridiana lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:u nas też się super sprawdzają. Paula zamówiła jakieś do samodzielnego napełniania, przetestuje to się podzieli wrażeniami
, bo to też fajny pomysł.
Ja zamawiałam stąd:
http://cherubbaby.pl/saszetki-wielorazowe/-saszetki-na-pokarm
I polecam te termos, w końcu znalazłam coś, co trzyma temperaturę i mogę podać dziecku ciepły obiad poza domem:
http://www.smyk.com/skip-hop-pszczola-termos.html?gclid=CjwKEAjwgPe4BRCB66GG8PO69QkSJAC4EhHhFrcsFBn-TMJ-8BoS37pSmFdiD-7InMITEBfSeBv3ZBoCrBXw_wcB&gclsrc=aw.dsPulpecja, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Zaskoczenie: zrobiłam sama mleko orkiszowe i ono w ogóle nie jest słodkie. Nic a nic nie przypomina tego z Rossmanna.
-
Własnie oglądam filmik jak znajoma ze studiów chwali się jak jej 5-ciomiesieczna córka(ur 19 listopada) pięknie skacze w skoczku, szczyt głupoty jak dla mnie, i wyprzedze Wasze odpowiedzi Nie nie zazdroszcze:P
aaaaga, Pulpecja, niecierpliwa, Paula_071, Katarka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Dobra dobra zazdroscisz tak jak ja kuzynce ze jej 4 miesieczne dziecko siedzi oparte jak tatuś go posadzi - teoria majej mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 11:36
-
Hej wszystkim
jestem szczera i mowie ze wpadłam po lajki
Byliśmy u lekarza na bilansiemój Maly chłopczyk juz wcale nie taki Maly
10500g,74 cm
Reszta również w porządeczku
Miłego dnia życzę choc u nas za oknem śnieg!!!Pulpecja, aaaaga, lys, Zetka, niecierpliwa, 0na88, apaczka, Paula_071, witaminkab, Katarka, Martucha86, Aska87, mamasia, 5ylwia, zabka11 lubią tę wiadomość