X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Dziewczyny a jest jakaś przewaga bidonów nad niekapkami, w sensie czy lepsze to czy to..? mój pije dość chetnie z niekapka i wydaje mi się, że na bidon jeszcze przyjdzie czas ale może o czymś nie wiem.. hmmm?
    u nas niekapek służył jako gryzak bardziej, z bidona idzie lepiej picie :)

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te rzeczy Skip Hop ogolnie sa bardzo ladne :) co jakis czas z przyjemnoscia sobie ogladam ;-)

jestem nadal przed kupnem bidonu wiec i ja pewnie sie skusze, termosy tej firmy tez dzis ogladalam.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wywalić wszystko i poić dzieci z kubka! i to już! :P

0na88 lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałabym ograniczyć picie z niekapka do minimum, bo podobno źle wpływa na zgryz - bidon podobno o wiele lepszy jest w tej kwestii.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad ja kupiła m bidon tydzień temu - tylko to był bidon niekapek - czyli elastyczna słomka, ale tak skonstruowana, że jak się nie zamknie bidonu to i tak woda nie poleci ze słomki - tylko po zassaniu. Ja sama nie umiem tego cholerstwa dobrze zassać, dla takiego małego dziecka to raczej jakiś kosmos. Ten Skip Hop ma normalną rurkę - bez żadnych udziwnień i jeśli się nie zamknie bodonu to leci woda z niego po przechyleniu. Akle picie jest łatwe i bardziej mi się podoba.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój pokochał swój niekapek i w sumie coraz mniej bawi się a więcej pije.. no ale muszę wrócić trochę do doidy bo powiem szczerze, że z własnej wygody mu nie daję.. za każdym razem obleje się na maksa albo gryzie, albo stuka albo coś jeszcze wymyśla..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie doidy póki co poszło w odstawkę - służy do plucia i robienia baniek z wody, przestał z niego pić, więc dałam spokój.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taki plan, moze by isc pod prysznic i w koncu sie wyspac? aaaa niedobra ja że takie głupoty opowiadam że niewyspana chodze:P

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sie ma dziewczynki.
    U nas nieco lepiej. Ja juz zdecydowanie lepiej, chociaz nogi tak nie bola, a kregoslup pewnie przez pewien czas bedzie bolal od dzwigania malego ;) Troche mnje jeszcze kreci po jelitach, ale mam nadzieje ze miks dicoflor i smecta doprowadza mnie do porzadku.
    Karolek tez juz lepiej, katarek ustepuje, zdecydowanie mniej kaszle, temp. od poniedzialku nie wrocila, ale jednak co 8 godz. podaje paracetamol. W piatek idziemy do kontroli.
    Z dobrych rzeczy, to sie pochwale, ze mamy cudownego kumpla, wybiera sie nad morze na weekend majowy i nas zaprosil. Dojazd i kwatere mamy za free, tylko bedziemy musieli we wlasnym zakresie sie wyzywic :)
    Podjechalam zapytac pediatry, co mysli o takiej eskapadzie z mlodym i jest jak najbarsziej za :) Taka niespodzianka ;)

Migotkaa, mamasia, Pulpecja, Paula_071, Maniuś, Martucha86, Zetka lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa nie mowiłam, ale Szymon dostał basen od dziadków, uwaga - rózówy z Myszka Minnie hehe nie wiem czemu taki kolor ale nie wazne, sa do niego piłeczki noi kupiony z zamiarem takim że bedzie miał na lato gdzies rozłozyc na działce czy gdzies, a teraz zeby sie w nim w domu bawił i się nie przewracał i nie tłukł o podłoge, ale wiecie co, chyba go złoże bo widze ze on w tym basenie jak bezwład, wie że go boki utrzymają i nic nie cwiczy równowagi a jak siedzi na podłodze to się ratuje jak się przekręca wogóle więcej wtedy działa, tylko jak tesciowie to przeżyja ?

do tego krew mnie zalewa jak on rozłożony w salonie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 22:44

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka super ze u Was lepiej a wyjazd wyjdzie Wam na zdrowie!

Ja idę spać, ostatnia nocka w sypialni, od jutra powrót to pokoju młodego.. mąż 4 dni pod rząd dyżuruje i nieprzytomny.. a ja 240 nocy i mam być happy.. wrr
    Dobranoc!

Migotkaa lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula w necie na jednej stronie znalazłam info, że ten rogal Concord jest dla dzieci w wieku powyżej 3 lat, a na innej, że jest przeznaczony dla fotelików kat. wagowej 15-36. Gość polecił Ci ten konkretny model poduszki rogala?
    Tak, patrzę i np. rogal marki Skip Hop jest dla wieku 2-4 lata.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa nasza forumowa szwaczka się odwróciła od kolezanek i teraz ma swoją robote, a mówiła że Julka niedobra a szyć ma czas kłamczucha jedna:P

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, nienawidzę mieć okresu. Poszłam do łazienki, umyłam się, przebrałam i wróciłam z takim humorem, ze lepiej do mnie nie podchodzić... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpeciki mój mąż mówi że to choroba wściekłość krów, ja jak Już dostanę to jest ok,ale przed to jestem nie do życia i lepiej mi z drogi schodzic !

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Niecierpliwa nasza forumowa szwaczka się odwróciła od kolezanek i teraz ma swoją robote, a mówiła że Julka niedobra a szyć ma czas kłamczucha jedna:P

Haha nic sie nie odwrocila. Nadrabiam dzielnie :D No przy Julce niewiele jestem w stanie zrobic, tylko jak spi albo wieczorami.

Paula mi by sie Julka awanturowala chyba z taka poduszka, ale na szczescie juz jej glowa nie opada.

Dziewczyny poratujcie, wieczorem jestem zmeczona i noc w noc nie umiem zasnac do 2h sie rzucam po lozku. Liczenie baranow odpada, a tabletki jakies nasenne sie boje, ze Julki nie uslysze

• Pulpecja Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej
    No, to żeby dobrze dzień zacząć, zaczynamy od odkurzania, tak?
    niecierpliwa, a próbowałaś jakiejś herbatki wyciszającej typu melisa? Albo ciepłe mleko, wyciszająca kąpiel. Na mnie usypiająco zawsze działa czytanie w łóżku.

ja nie wiem kiedy ta moja przestanie jeść w nocy... o 23 około 140 wypija, poem się wybudza, ale ją przetrzymuje smoczkiem, przytulam, ale w okolicach 4 nie ma już szans i jest ryk. Dzisiaj 0 4.30 wypiła 180, co jej się raczej nie zdarza.
    A najlepsze, mój maż wczoraj mówi, z jego kolegi syn już się w nocy nie wybudza... jak zje wieczorem, to do rana śpi, a są w tym samym wieku... Mówię wiesz, no dzieci są różne. Też bym była szczęśliwa, jakby spałą całą noc, ale widzisz, ze ona jest ewidentnie głodna, to co mam jej zrobić?

lys, Griszanka, AgaSad, Maniuś lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja no coz gumowy mlotek i przetrwaz do rana ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 07:39

Pulpecja, Migotkaa, Aska87, Maniuś lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Pulpecja no coz gumowy mlotek i przetrwaz do rana ;)
    o widzisz, zapomniałam o najlepszym usypiaczu.

niecierpliwa, Maniuś lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja a kaszka na noc??

‹‹ 3658 3659 3660 3661 3662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ