SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mój Szymko zostanie z ojciem, teraz bez problemu wychodze z domu na jazde i nawet specjalnie sie nie spiesze jak wracam, a na poczatku to galopem leciałam bo myślałam ż emu się krzywda dzieje, głupia ja, z teściami zostanie, z moja mama też myślę ze z siostrami tez by został
piękne słonce dziś, konczy się drugie pranie, jeszcze jedno wsadzę korzystając z pogody, mały położony, jem śniadanie i ściagam paznokcie żeby wieczorem sobie położyc nową hybryde:)
Apaczka trzymam kciuki żeby się wszystko udało, noi za pogodę !apaczka lubi tę wiadomość
-
Maniuś, dzieci tak robią, bo nie do końca jeszcze panują nad tym wszystkim. Chcą na czworaka, a tu się nogi biorą i prostują
wyćwiczy równowagę i w końcu nad tym zapanuje, zobaczysz.
ja pościerałam kurze, liczy się? I pozmywałam to, czego nie włożę do zmywarki.Migotkaa, Maniuś, AgaSad, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Paula, zapomniałam wczoraj napisać - byłam z Hubertem u lekarza, jakaś infekcja wirusowa najprawdopodobniej - wczoraj jeszcze trochę gorączkował i ma lekko zaczerwienione gardło. Nurofen na gorączkę, Tantum Verde do gardła i jutro kontrola. Dzisiaj mąż zawiózł mocz do analizy. Póki co tyle. Ale już widzę, że zaczyna kasłać, więc pewnie gorączka przerodzi się w jakieś problemy typu katar, kaszelNo nic, mam nadzieję, że szybko minie. Od wczoraj już nie gorączkował na szczęście.
Jeśli chodzi o zostanie z mężem, to u nas jak dotąd nie było nigdy z tym problemu. Hubert zawsze zostaje ze mną tak samo jak z mężem, z nikim innym go nie zostawialiśmy dotąd, więc nie wiem. Z moją mamą na spacer też pójdzie albo rano się pobawi, jak my śpimy.
Apaczka, na pewno będzie wszystko ok, nie martw się na zapas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 10:50
apaczka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Manius Staś tez tak robi
nie sądzę by było w tym coś złego
!
My po wizycie u rehabilitantki. Pani była bardzo zadowolona. Młody robi wszystko bardzo poprawniewidzimy się jeszcze za 6 tyg i koniec
.
Katarka przykro mi z powody pieska. My w ubiegłym roku musieliśmy uśpić psa męża....szkoda gadać. Krzysiek wył jak bobr bo z Maksem się wychowywał. ..
Miłego dnia!!
Maniuś lubi tę wiadomość
-
U nas nie ma problemu z zostaniem u mojej mamy , raz zostawilam u tesciow to wracalismy po 2 godzinach na sygnale bo nie dalo sie jej uspokoic .
Dziewczyny macie jakis sprawdzony przepis na buleczki drozdzowe , ewentualnie ciasto ?
ostatnio kupilam malej taka bula drozdzowa , dalam z maselkiem i sie zajadala ze smakiem , wolalabym jej jednak upiec i zredukowac cukier . moze ktoras z Was ma sprawdzony przepis dla antykucharki z zerowymi zdolnosciami
-
Noz ja pierdziu. Dawalam malemu owocki z saszetki, generalnie on ich nie zasysa tylko ja mu wyciskam, no to pod koniec sobie zassal i tak jakby sie troche przykrztusil a chwile pozniej wszystko zwrocil. Chcialam mu podac cyca, ale tylko sie nim bawil, a teraz zas spi. Wychodzi, ze miedzy jedna a druga drzemka wyszlk mu ok godziny.
No i teraz lezez z nim i sie zastamawiam, czy jednak nie rozkreca sie jakis rotawirus, albo inne cus. Rano sluzowa kupa, a teraz zwymiotowal. No i nie mialo to zapachu tresci zoladkowej, tylko tych pwockow z torebki. Co myslec? -
Siemka
U nas jakos mega lęk separacyjny chyba drugi wieczor mlody od taty nie chce butli i nie chce zeby go kładł spać wrzask ryk i spazmy tylko wejdę do pokoju usmiech number five
Wczoraj nie pozwolilam wyjsc z pokoju mezowi i jak mlody pomalu odlatywal to go przekazalam tatusiowi
Pytanie do was czy jak wasze dzieci były właśnie takie spragnione mamy to czy im to przeszlo?
No i ogólnie jest mega przytulasek
Dzisiaj wstal o 6.30 o 8 rehabilitacja pani Dominika pochwalila mlodego i zaproponowala ćwiczenia co dwa tyg a nie co tydzień bo chce zobaczyc jak mu przerwa zrobi padl spać o 10.15 ja glupia myslalm ze skoro wypadla mu jedna drzemka to pospi dluzej niz 30 min no pospal cale 40 minut
Ja sie pytam skąd te dzieci czerpią energię
My dzisiaj probujemy blw dostanie marchewkę slupki ziemniaka slupki kalafior różyczki i rybka w kawałkach 3majcie kciuki zeby cos zjadl
Martucha86, 0na88, mamasia lubią tę wiadomość
-
Ile drzemek mają wasze dzieci? Mój 2 po 1 do 2 h.
Mój Mały tez tylko mama ma mama ma. Toleruje jeszcze męża
3 raz w tym tygodniu leci mi krew z nosa. Odpuszczam siłownię. Gdybym jeszcze mogła pospać...
Dziś w nocy wstawalismy na zmianę wiele razy. Niech te zęby juz wyjdą!
Zdrówka dla Karola!! I wytrwałości Griszanka. Oby nic nie złapał!!
-
u nas tez dwie drzemki w sumie 2 godziny snu , czasem wpadna 3 ale lacznie tez da to w granicach 2 godzin.
Maz ma dzis wolne , myslalam ze wezmie mala na spacer ale gdzie tam ... juz uslyszalam ze musi jechac tu tam i tu , a potem jeszcze to i tamto - wkurwilam sie ;/
moze sam z dwa razy na spacerze byl z mala.
-
u nas jest 2 drzemki, pierwsza 2h druga 1,5-2h,
Ona u nas tatus sam na spacerze to rzadkosc bo pracuje od pon do soboty na jedna zmiane, jak ma urlop to wezmie go czasem sam, po południu jak chodzimy to razem we trojke, dlatego powiedziałam ze spacerówke wybieram JA!
apropo spacerówki to przeszła mi okazja kolo nosa, z mojej miejscowosci dziewczyna sprzedawała wozek espiro magic za 140 zł! nic nie zniszczony, no coz byłam druga w kolejce ale wcale sie nie dziwie ze ktos wzial..0na88 lubi tę wiadomość
-
Mlody wstaje przed 6 okoli 8 drzemka okolo 30 min potem ok 11 kiedys bylo ponad godzine a nawet i ponad 2 godz teraz od 30do 50 minut ale raczej wersja krotka potem na spacerze nie wiecej jak 30 min ( chyba ze jest czyms bardzo zainteresowany to nie spi wcale i ok 16.30 30-40 min idzie spac ok 19.30
-
Kurcze widze ze Wasze dzieci chodza spac kolo 20.00 , u nas najwczesniej to 21:30 ,22:30 czasem i pozniej , co prawda spi rano dluzej ale wolalabym miec z 2-3 godziny wieczorem dla siebie , zebym chociaz pazury pomalowala - teraz ide spac z dzieckiem i wstaje z dzieckiem.