SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSad wrote:No to mnie zainspirowałyście i z tym moim katarem odkurzyłam całe mieszkanie, umyłam podłogi, ogarnęłam łazienkę i kuchnię i jeszcze może zdążę poprasować zanim m wróci z młodym ze spaceru..
Mop parowy - Jezu pierwsze słyszę, ile ja się dzięki Wam dowiem..
a widzisz mnie też dziewczyny zainspirowały, albo nawet na ambicję wjechały i też odkurzyłam (tylko odkurzyłam) i miałam się chwalić, a tu widzę, że nie ma się co chwalić, bo mi konkurencję zrobiłaś i to jeszcze level wyżej, bo wzięłaś się za grubsze sprzątanieAgaSad lubi tę wiadomość
-
Kurde Apaczka masz rację... ale wiesz może dzięki temu nie wyzdrowieję aż tak szybko i jeszcze trochę poleniuchuję zwłaszcza te noce i poranki są cudowne.. małemu idą 4 zęby naraz i naprawdę w nocy to jest armagedon.. poczekam sobie aż wyjdą
apaczka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:a widzisz mnie też dziewczyny zainspirowały, albo nawet na ambicję wjechały i też odkurzyłam (tylko odkurzyłam) i miałam się chwalić, a tu widzę, że nie ma się co chwalić, bo mi konkurencję zrobiłaś i to jeszcze level wyżej, bo wzięłaś się za grubsze sprzątanie
AgaSad, apaczka, lys, 0na88, Aska87, Maniuś, witaminkab lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Kurde Apaczka masz rację... ale wiesz może dzięki temu nie wyzdrowieję aż tak szybko i jeszcze trochę poleniuchuję zwłaszcza te noce i poranki są cudowne.. małemu idą 4 zęby naraz i naprawdę w nocy to jest armagedon.. poczekam sobie aż wyjdą
Pulpecja, Paula_071, Aska87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:To dawaj jeszcze okna myj, tylko pamiętaj, cienki tshirt
o nie!! własnie w sb umyłam w kuchni w tym cienkim T-shircie i ooo.. i jestem głupia bo w ten sposób to załatwiłam się już kilka razy.. nie wspomnę o tym że dzień przed porodem przy 38 st myłam w sypialni i pewnie przez to zaczęło mi się łożysko odklejać.. powinnam trzymać się jak najdalej od okien! -
Pulpecja wrote:lys, nie miej kompleksów, ty nie masz kataru, z katarem jak widać łatwiej to jakoś idzie.
AgaSad wrote:hehe Lys, a bo to wiesz grubsze sprzątanie to jak jest katar, jak nie ma to tylko odkurzanie więc jest git..
no tak, mnie tylko głowa bolijakby był katar to już inna bajka
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Chce mi się kawy, ale Miśka śpi na mnie i nie bardzo mi się chce podnosić. Pilota do ekspresu nie dodali, chociaż tani nie był... telefon został w kuchni, bo zadzwoniłabym do Tośki, żeby przyszła i mi zrobiła. Krzyczeć nie będę, bo mała się obudzi, a wtedy kawa to średnia przyjemność.
Moja kochana córeczkasama wpadła na pomysł, żeby przyjść do mamusi, to od razu kawkę zrobi
jak dobrze mieć dzieci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 15:47
apaczka, AgaSad, Griszanka, mamasia, Maniuś, niecierpliwa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ja mam 100 metrów i odkąd Tomek jest mobilny zdecydowanie mniej sprzątam, ale ja z tych co odkładają wszystko na swoje miejsce. I generalnie przed snem musi być każdy kubek w zmywarce, wszystkie ciuchy w szafie/koszu na pranie etc. Tak jak pisałam mąż jest od odkurzania - kupił odkurzacz bezprzewodowy, bo trafiało go, że musi się schylać do kontaktu. Odkurzacz wygląda jak magiczny miecz, więc jest szansa, że Tomkowi się spodoba:) http://www.dyson.pl/odkurzaczach/przegl%C4%85danie-oferty.aspx
I mój mąż codziennie chodzi w koszuli pod krawatem i całe szczęście sam prasujeJa ostatni raz prasowałam przed porodem Tomka ciuchy;) hahaha
Tomkowi też opada głowa jak zaśnie w foteliku, chociaż fotelik zakładany był przez pana Osiem Gwiazdek;) Niestety, jego zdaniem jedynym ratunkiem od tego jest zakup tej poduszki: http://valcoobaby.pl/zaglowek-do-concord-luna,id367.html
aaaaga, lys lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Aż wrzuciłam ten odkurzacz w gugla
fajny, cena w sumie nie jest jakaś kosmiczna, o ile faktycznie się sprawdza, tzn akumulator wytrzymuje ile ma wytrzymywać i zbiera co ma zbierać. Jeśli tak, to warto się zastanowić, bo mnie też diabli biorą jak mam wyciągac odkurzacz, plącze mi się kabel pod nogami, a dodatkowo teraz młoda lata za tym kablem i próbuje go brac do buzi.
-
przy naszym odkurzaczu za ok. 200zł to ten to kosmos
ja już nawet nie chowam odkurzacza tylko stoi na stałe w salonie czasem nawet w kontakcie włączony
jak mam zapowiedzianych gości to chowam
-
Tak was czytam i sobie pomyslalam mlody sie obudzi to odkurze a tu maz wrocil z pracy i zamiata no to go nie powstrzymuje huehue
0na88, Pulpecja, Paula_071, AgaSad, Maniuś, Migotkaa lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:przy naszym odkurzaczu za ok. 200zł to ten to kosmos
ja już nawet nie chowam odkurzacza tylko stoi na stałe w salonie czasem nawet w kontakcie włączony
jak mam zapowiedzianych gości to chowam
-
Pulpecja wrote:Aż wrzuciłam ten odkurzacz w gugla
fajny, cena w sumie nie jest jakaś kosmiczna, o ile faktycznie się sprawdza, tzn akumulator wytrzymuje ile ma wytrzymywać i zbiera co ma zbierać. Jeśli tak, to warto się zastanowić, bo mnie też diabli biorą jak mam wyciągac odkurzacz, plącze mi się kabel pod nogami, a dodatkowo teraz młoda lata za tym kablem i próbuje go brac do buzi.
Sprawdza się. Ja może w ciągu 2 lat użyłam go kilka razy, ale fajne jest to, że można go szybko przenieść jak miotłę, nie jest ciężki, jest całkiem ładny i nie leci z niego kurz jak w większości odkurzaczy stacjonarnych, tylko czyste powietrze bo ma cylindryczną budowę.
Uśmiałam się po pas. Zrobiłam koktajl i dałam Tomkowi do wypicia przez zwykłą słomkę. Był bardzo zdziwiony, że jak pociągnął, nagle coś pojawiło się w jego buzi. Potem chciał pociągnąć kolejny raz, ale nie umiał, bo zamiast ciągnąć to dmuchał i robił bańki w koktajlu;)
Mam nową teorięMleko matki rozpuszcza kaszkę, tak? Więc może dlatego jak daję koło 19:30 kaszkę a po 20 cycka to Tomek budzi się standardowo po 3h? Dzisiaj zmienię kolejność,najpierw cycek potem kaszka, kąpiel i spanie. Zobaczymy czy coś to zmieni.
Dostałam zwrot podatku. Avanti, idziemy na zakupy;)Pulpecja, Maniuś, Martucha86, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.