X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • lys Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    No to mnie zainspirowałyście i z tym moim katarem odkurzyłam całe mieszkanie, umyłam podłogi, ogarnęłam łazienkę i kuchnię i jeszcze może zdążę poprasować zanim m wróci z młodym ze spaceru..
    Mop parowy - Jezu pierwsze słyszę, ile ja się dzięki Wam dowiem..

a widzisz mnie też dziewczyny zainspirowały, albo nawet na ambicję wjechały i też odkurzyłam (tylko odkurzyłam) i miałam się chwalić, a tu widzę, że nie ma się co chwalić, bo mi konkurencję zrobiłaś i to jeszcze level wyżej, bo wzięłaś się za grubsze sprzątanie :D

AgaSad lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Apaczka masz rację... ale wiesz może dzięki temu nie wyzdrowieję aż tak szybko i jeszcze trochę poleniuchuję zwłaszcza te noce i poranki są cudowne.. małemu idą 4 zęby naraz i naprawdę w nocy to jest armagedon.. poczekam sobie aż wyjdą:P

apaczka lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    a widzisz mnie też dziewczyny zainspirowały, albo nawet na ambicję wjechały i też odkurzyłam (tylko odkurzyłam) i miałam się chwalić, a tu widzę, że nie ma się co chwalić, bo mi konkurencję zrobiłaś i to jeszcze level wyżej, bo wzięłaś się za grubsze sprzątanie :D
    lys, nie miej kompleksów, ty nie masz kataru, z katarem jak widać łatwiej to jakoś idzie.

AgaSad, apaczka, lys, 0na88, Aska87, Maniuś, witaminkab lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Lys, a bo to wiesz grubsze sprzątanie to jak jest katar, jak nie ma to tylko odkurzanie więc jest git..

Pulpecja, Maniuś lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Kurde Apaczka masz rację... ale wiesz może dzięki temu nie wyzdrowieję aż tak szybko i jeszcze trochę poleniuchuję zwłaszcza te noce i poranki są cudowne.. małemu idą 4 zęby naraz i naprawdę w nocy to jest armagedon.. poczekam sobie aż wyjdą:P
    To dawaj jeszcze okna myj, tylko pamiętaj, cienki tshirt ;)

Pulpecja, Paula_071, Aska87, Maniuś lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja a możesz codziennie zaczynać dzień od posta że odkurzyłaś? bo patrz ile dobrego zrobiłaś..

Pulpecja, Migotkaa lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Pulpecja a możesz codziennie zaczynać dzień od posta że odkurzyłaś? bo patrz ile dobrego zrobiłaś..
    ale, ze mam kłamać? Tak codziennie od samego rana? :-)

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    To dawaj jeszcze okna myj, tylko pamiętaj, cienki tshirt ;)

o nie!! własnie w sb umyłam w kuchni w tym cienkim T-shircie i ooo.. i jestem głupia bo w ten sposób to załatwiłam się już kilka razy.. nie wspomnę o tym że dzień przed porodem przy 38 st myłam w sypialni i pewnie przez to zaczęło mi się łożysko odklejać.. powinnam trzymać się jak najdalej od okien!

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    lys, nie miej kompleksów, ty nie masz kataru, z katarem jak widać łatwiej to jakoś idzie.

AgaSad wrote:
    hehe Lys, a bo to wiesz grubsze sprzątanie to jak jest katar, jak nie ma to tylko odkurzanie więc jest git..

no tak, mnie tylko głowa boli :) jakby był katar to już inna bajka :D

Maniuś lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    ale, ze mam kłamać? Tak codziennie od samego rana? :-)

nie kłamać, tak poświęcić się dla dobra ogółu np..

Pulpecja lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce mi się kawy, ale Miśka śpi na mnie i nie bardzo mi się chce podnosić. Pilota do ekspresu nie dodali, chociaż tani nie był... telefon został w kuchni, bo zadzwoniłabym do Tośki, żeby przyszła i mi zrobiła. Krzyczeć nie będę, bo mała się obudzi, a wtedy kawa to średnia przyjemność.

Moja kochana córeczka :-) sama wpadła na pomysł, żeby przyjść do mamusi, to od razu kawkę zrobi :-) jak dobrze mieć dzieci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 15:47

apaczka, AgaSad, Griszanka, mamasia, Maniuś, niecierpliwa, Zetka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja - napisz do Toski na facebooku, albo napisz jej smsa z bramki internetowej ;-)

Pulpecja lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Pulpecja - napisz do Toski na facebooku, albo napisz jej smsa z bramki internetowej ;-)
    kurde, głupia nie pozwoliłam jej fb założyć...

0na88, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 100 metrów i odkąd Tomek jest mobilny zdecydowanie mniej sprzątam, ale ja z tych co odkładają wszystko na swoje miejsce. I generalnie przed snem musi być każdy kubek w zmywarce, wszystkie ciuchy w szafie/koszu na pranie etc. Tak jak pisałam mąż jest od odkurzania - kupił odkurzacz bezprzewodowy, bo trafiało go, że musi się schylać do kontaktu. Odkurzacz wygląda jak magiczny miecz, więc jest szansa, że Tomkowi się spodoba:) http://www.dyson.pl/odkurzaczach/przegl%C4%85danie-oferty.aspx

I mój mąż codziennie chodzi w koszuli pod krawatem i całe szczęście sam prasuje :) Ja ostatni raz prasowałam przed porodem Tomka ciuchy;) hahaha

Tomkowi też opada głowa jak zaśnie w foteliku, chociaż fotelik zakładany był przez pana Osiem Gwiazdek;) Niestety, jego zdaniem jedynym ratunkiem od tego jest zakup tej poduszki: http://valcoobaby.pl/zaglowek-do-concord-luna,id367.html

aaaaga, lys lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula - fajnie wyglada ten odkurzacz, cena jednak tez piekna - cholera , moze kiedys :)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż wrzuciłam ten odkurzacz w gugla ;-) fajny, cena w sumie nie jest jakaś kosmiczna, o ile faktycznie się sprawdza, tzn akumulator wytrzymuje ile ma wytrzymywać i zbiera co ma zbierać. Jeśli tak, to warto się zastanowić, bo mnie też diabli biorą jak mam wyciągac odkurzacz, plącze mi się kabel pod nogami, a dodatkowo teraz młoda lata za tym kablem i próbuje go brac do buzi.

201508091565.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy naszym odkurzaczu za ok. 200zł to ten to kosmos :) ja już nawet nie chowam odkurzacza tylko stoi na stałe w salonie czasem nawet w kontakcie włączony :) jak mam zapowiedzianych gości to chowam :)

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak was czytam i sobie pomyslalam mlody sie obudzi to odkurze a tu maz wrocil z pracy i zamiata no to go nie powstrzymuje huehue

0na88, Pulpecja, Paula_071, AgaSad, Maniuś, Migotkaa lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    przy naszym odkurzaczu za ok. 200zł to ten to kosmos :) ja już nawet nie chowam odkurzacza tylko stoi na stałe w salonie czasem nawet w kontakcie włączony :) jak mam zapowiedzianych gości to chowam :)
    Ja często mam podobnie... tylko u mnie stoi w przedpokoju i czeka aż dzieci u siebie odkurzą

201508091565.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Aż wrzuciłam ten odkurzacz w gugla ;-) fajny, cena w sumie nie jest jakaś kosmiczna, o ile faktycznie się sprawdza, tzn akumulator wytrzymuje ile ma wytrzymywać i zbiera co ma zbierać. Jeśli tak, to warto się zastanowić, bo mnie też diabli biorą jak mam wyciągac odkurzacz, plącze mi się kabel pod nogami, a dodatkowo teraz młoda lata za tym kablem i próbuje go brac do buzi.

Sprawdza się. Ja może w ciągu 2 lat użyłam go kilka razy, ale fajne jest to, że można go szybko przenieść jak miotłę, nie jest ciężki, jest całkiem ładny i nie leci z niego kurz jak w większości odkurzaczy stacjonarnych, tylko czyste powietrze bo ma cylindryczną budowę.

Uśmiałam się po pas. Zrobiłam koktajl i dałam Tomkowi do wypicia przez zwykłą słomkę. Był bardzo zdziwiony, że jak pociągnął, nagle coś pojawiło się w jego buzi. Potem chciał pociągnąć kolejny raz, ale nie umiał, bo zamiast ciągnąć to dmuchał i robił bańki w koktajlu;)

Mam nową teorię;) Mleko matki rozpuszcza kaszkę, tak? Więc może dlatego jak daję koło 19:30 kaszkę a po 20 cycka to Tomek budzi się standardowo po 3h? Dzisiaj zmienię kolejność,najpierw cycek potem kaszka, kąpiel i spanie. Zobaczymy czy coś to zmieni.

Dostałam zwrot podatku. Avanti, idziemy na zakupy;)

Pulpecja, Maniuś, Martucha86, Zetka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
‹‹ 3656 3657 3658 3659 3660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ