SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaa i się pochwalimy
patryk od trzech dni ma w repertuarze bababababa, dada, ble, gugugaga
się mi dziecko rozgadało i od wielkiego dzwonu mu wyjdzie coś na styl amam także ten... wystarczyło się pożalić, że nic nie gaworzy to ruszyło coś wreszcie
Zetka, 0na88, witaminkab, Maniuś, lys, Pulpecja, AgaSad, Paula_071, Katarka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
ja ostatnio musze dwa razy dziennie odkurzac , ale tylko dlatego ze dziecko wiekszosc czasu spedza na podlodze a moj pies leni sie jak szalony , mimo ze ma krotka sierc to mam wrazenie ze to igielki sa i wszedzie sie wbijaja, nie da sie tego nawet z ubran skutecznie zdjac . Maz wczoraj szalu dostal i 4 koszulki czarne wywalil bo ani tego doprac ani ta rolka taka do ubran zebrac.. ociepiec mozna z tym lenieniem, dziecko oczywiscie troche popelza i zbieram ja z ziemi obrana.
Aaa to i ja sie pochwale , wczoraj wieczorkiem Zoska przybrala pozycje do raczkowania ( jeszcze nie do konca poprawna ) tych nog nie ma calkiem pod soba ale juz sie giba i moze niedlugo cos z tego bedzie.
witaminkab, Maniuś, lys, Pulpecja, AgaSad, Paula_071, Katarka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Aska u nas od 3 dni babababa i bubu. Ewentualnie kombinacja tych sylab.
U na mąż odkurza co drugi dzień. W ogóle on sporo robi.
Apaczka Łucja nie ma problemu ze sliniakiem, mimo że nie znosi jak robi się jej cokolwiek przy buzi. Do inhalacji to ze 4 osoby by się przydały. Jedna do tłumaczenia sąsiadom, że nikt dziecka nie obdziera ze skóry, dwie do trzymania Łucji a 4 inhalatora. Z odciagniem kataru to samo.
Ja juz lepiej się czuje, właśnie uspilam marudke.Maniuś, lys, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:No to po kolei
Ona odwal Ty juz sie od tej Zoski! Zdrowa jest, nie ma co wymyslac
Manius, a czemu tylko niektore z nas beda obchodzic dzien matki??
Katarka, ja kocham psy i to bardziej niz ludzi, moj tez chory, polamaly go "korzonki", nie umie wchodzic po schodach ani wskakiwac na okno - a to jego ulubione miejsce przez cale zycie. Wsciekla jestem na ojca, bo przez caly tydzien nic mi nie powiedzial, a my go widzimy tylko w weekendy i sie biedak tydzien meczyl, a widac poprawe po lekach.
Mi brakuje dnia, pelno sztucznego sniegu i dobrze mi z tyma czemu tylko niektóre?bo niektóre maja juz starsze dzieci również i ten dzień matki obchodzą juz od kilku lat kochana
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:A ja odkurzam codziennie, czy tylko ja mam takiego jebla ?
i podłogi tez myje. Wtedy odpoczywam. Generalnie ciągle mam misję; )...uczę się nie robić nic i na dupie siedzieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 14:47
AgaSad lubi tę wiadomość
-
Ona, widzisz, wystarczyło, że pani rehabilitantka powiedziała, ze nic jej nie jest, to ruszyła. Czekała czy może czy nie.
ja będę sprzątać codziennie, jak sobie remont pokoju zrobię, teraz i tak brzydko wygląda, to co się będę wysilać.
Kurde, trzeba się będzie na ten wyjazd spakować... Jak ja to zrobię?0na88 lubi tę wiadomość
-
jest jakis podgrzewacz pokarmu /sloiczkow na baterie ?
wychodze zalozmy na dlugi spacer, siadam w knajpie wyciagam jakies urzadzenia wlaczam przycisk i mi sie obiadek dla dziecka grzeje ?
bo wszystko co widze to albo na prad albo do gniazdka samochodowego.
-
Ona, a taki termos jak pokazywałam?
http://allegro.pl/podgrzewacz-z-termosem-philips-avent-scf256-00-i6150773438.html
tommy tippee ma nieco tańsze, ale podobne w działaniu, tylko znaleźć nie mogę
oo mam
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5864246828&reco_id=0781ec19-0c79-11e6-8d2c-fa163e045498&ars_rule_id=201&ars_socket_id=30&ars_source=arsWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 15:08
-
0na88 wrote:no wlasnie chyba cos takiego kupie , tommy tippe tez widzialam - szary albo czarny ten termos- cos takiego mi sie kojarzy.
-
Martucha86 wrote:Ja lubię się pakować. Gdybyś mieszkała bliżej
...
ja nie bardzo, bo nigdy nie wiem co zabrać. A może będzie ciepło, a może zimo, a może deszcz, a jak się pobrudzi, a jak przemoczy, a jeszcze coś na wyjście, bo na podwórko to byle co i tak dalej i tak dalej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 15:17
-
No to mnie zainspirowałyście i z tym moim katarem odkurzyłam całe mieszkanie, umyłam podłogi, ogarnęłam łazienkę i kuchnię i jeszcze może zdążę poprasować zanim m wróci z młodym ze spaceru..
Mop parowy - Jezu pierwsze słyszę, ile ja się dzięki Wam dowiem..Martucha86, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:No to mnie zainspirowałyście i z tym moim katarem odkurzyłam całe mieszkanie, umyłam podłogi, ogarnęłam łazienkę i kuchnię i jeszcze może zdążę poprasować zanim m wróci z młodym ze spaceru..
Mop parowy - Jezu pierwsze słyszę, ile ja się dzięki Wam dowiem..AgaSad, Griszanka, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:No to mnie zainspirowałyście i z tym moim katarem odkurzyłam całe mieszkanie, umyłam podłogi, ogarnęłam łazienkę i kuchnię i jeszcze może zdążę poprasować zanim m wróci z młodym ze spaceru..
Mop parowy - Jezu pierwsze słyszę, ile ja się dzięki Wam dowiem..
A tak w ogóle to mąż uzna, że udawałaś chorobę. Ja Ci radzę, weź zrób znów bałagan i sztuczny śnieg bo będzie biada!AgaSad, 0na88, Paula_071, aaaaga, Maniuś, Katarka, niecierpliwa lubią tę wiadomość