SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moje dziecko nie śpi od 11
oczy to juz malutkie szparki ale nie zasnie diabeł mały.... a teraz juz za późno na drzemke ehhhh nie chciał spac to teraz niech siedzi minimum do 20
-
lys wrote:Paula ta poduszka rogal fajna sprawa, pod warunkiem że dziecko da sobie założyć i będzie chciało w tym siedzieć. Kupujecie?
Kupie, bo inaczej ja albo mąż trzymamy Tomkowi glowe jak spi. Gorzej jak jade z nim sama, wtedy sie telepie. Tylko ani w Askocie ani Bajce nie odbieraja telefonów, a wolalabym kupic stacjonarnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 19:00
lys lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
apaczka wrote:O Agata kiedyś się uśmiechnę do Ciebie po namiary na tą panią bo z tego co piszesz to jest spoko i cena ok choć Wy jesteście kimś na kształt stałego klienta więc i cena preferencyjna
My musimy się najpierw wyprowadzić do własnego mieszkania, ja pójdę do pracy i wtedy ktoś taki bardzo sie przyda właśnie po to żeby nie tracić weekendu na sprzątanie. Hehe Ty piszesz, że mieszkanie 72 m jest małe a my jak kupowaliśmy to te nasze 65 m2 to było niemal największe dostępne mieszkanie
Ludzie kupują teraz 3 pokoje 50 m, dla mnie taki metraż na 3 pokoje to masakra. Koleżanka ma 51 m i włąśnie 3 pokoje, jeszcze u niej nie byłam ale nie wyobrażam sobie tego. My póki co mamy kawalerkę 38 m
Dzisiaj pogoda masakryczna, zastanawiam sie czy w ogóle jest sens wychodzić z domu...
Oczywiście namiary będę mogła przekazać, ale teraz mówię poważnie - trzeba się zapisywać trochę wcześniej, bo aktualnie nie ma miejsc i moja sąsiadka czeka już kilka miesięcy, czy jej się coś zwolni, żeby znalazła dla niej czas raz na dwa tygodnie. Ma bardzo dużo domów do sprzątania, a do tego robi jeszcze pierogi i pielmienie do restauracji, bo ma podpisaną jakąś umowę.
65m czy 72 m to już niewielka różnica, u nas wg mnie jest trochę za duży przedpokój i trochę na nim tracimy, mogliby go z 2m zmniejszyć i dodać do pokoju.
Kiedy się planujecie przeprowadzić? -
Co do odkurzania, teraz odkurzam co 2-3 dzień, w zależności od potrzeb. Zanim urodziłam Huberta to zawsze odkurzane było co 2 tygodnie - generalnie nie było nas w domu całymi dniami, bo ciągle w pracy i mało co bałaganiliśmy. Często zamiataliśmy w kuchni i wystarczało
-
Kupiłam dzisiaj drugi bidon, tym razem Skip Hop - no i Hubert zaczaił picie z niego od ręki. Od razu się napił. Ten Nuby, który kupiłam wcześniej, to jest z funkcją niekapka i ma słomkę skomplikowaną - ja nie umiem z niego pić, bardzo trudne to jest, więc nie wiem jak on miałby to rozszyfrować. Tutaj idzie bez problemu
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Hej hej:) Mój Szymko dzis był taki radosny, wogóle super dziecko, no kocham go nad życie ale takiego najbardziej!
Rozpadało sie, niech to dupa ściśnie taką pogode! Zeby czasem na ta komunie nie musiała kozaków założyc!
Bidon mówicie:D nie wiem jak mój Szymko by z tego pił hehe, ale do kolekcji można by sobie sprawić
Katarka strasznie mi przykro:(