X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Niecierpliwa, pamiętam, pamiętam :-D A masz już te opaski z piłkami? Bo te mi się najbardziej podobają i jeszcze z kotwicą, ale chciałabym z taką jakąś niedużą - jeśli coś nowego masz z tych wzorów, to ja chętnie kupię jakieś i gratis też chętnie przyjmę -D :-)

Niestety, ta jedna pilke mam dla Ciebie odlozona i nowych poki co nie ma w hurtowni. Mam nadzieje, ze beda w nastepnym tygodniu. Te pilki podluzne pomaranczowe (bejsbolowe???:D) sa male, ale jutro postaram sie zamowic jakies male kotwice ;)

• Agaata Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja spokojnie czekam na piłki do przyszłego tygodnia, to wzięłabym jeszcze piłkę i może kotwicę :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys a czym smarujesz ta wysypkę? Patryk juz 2 raz dostał wysypki po spacerze, w dziwnym miejscu bo po obu bokach na brzuchu, nawet jak przestaje być czerwone to skóra jest cały czas szorstka..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjechała moja mama a ja planuje co tu ponadrabiac w domu.. oczywiście sprzątanie, posadzenie kwiatów i segregacja ciuchów..weźcie mnie kopnijcie bo zaraz jeszcze coś wymyślę. Powinnam leżeć i popijać kawkę..
    Niecierpliwa ja też czekam na tą piłkę!

1usawn15ju6q9qwm.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad a jaki kolor pilki??

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z wieczora, Szymon szalał prawie do 22.. jak pospi do 18 to takie sa efekty..

Jak mnie maz wkurza!!! Nosz kurwa moja wina że juz tyle choruje, człowiek skaka koło niego a on taki niewdzieczny, ja pierdoleeeeeeeeeeeeeeeeee, czy wszyscy chorzy mężczyzni tak mają? Za to ja mam być wiecznie wypoczęta, zadowolona i usmiechnieta, bo jak to ja śmiem miec zły humor? a od czego, od siedzenia w domu? krew mnie zalewa

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A musze zerknąć na Twoja stronę bo nie pamiętam jakie są..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad ja smaruje Lily Svr Topialyse. Z tymże Lily ma caly czas sucha skore i żeby byl efekt to smaruje po 2-3 razy dziennie.

AgaSad lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uu jaka tu cisza, pierwsza!
    Dzień dobry:)

mamasia lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! Łucja spala w nocy 12,5 godz! Oczywiscie z przerwami na jedzenie, ale zawsze. Ostatnio śpi więcej w nocy a mniej w dzień. Wczoraj spala godzinę.

Migotkaa, mamasia, Maniuś, Paula_071 lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema
    No chory facet to masakra mojego jakis czas temu bolał brzuch dzien w dzien i do lekarza nie bo po co lepiej truc żonie wiec pewnego dnia po kolejnej fali marudzenia i stekania i jak go boli itp odpalam laptopa ten zdziwiony pyta co robię wiec ja mowie szukam numeru kontaktowego dalej zdziwienie do kogo a ja ze stoickim spokojem
    Do firmy aby zamowic karawan
    Ten przerazenie w oczach na to ja do niego bo albo pojdzie do lekarza i przestanie marudzic albo wzywam karawan i karetkę do umierającego bo mam dosyć
    Poszedl do lekarza porobil badania dostał jakies tabletki i po półtora miesiaca stekania przeszlo mu w poltora tygodnia
    U nas piekne słoneczko zapowiada sie fajny dzien

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 08:33

Migotkaa, apaczka, lys, mamasia, Maniuś, witaminkab, Pulpecja, Griszanka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga padłam haha :D u nas tez piekne słonce:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja też padlam aga ;-) U nas jest tak, że to ja choruję trochę na chłopa bo byle 38 st i już umieram a mój mąż kiedyś wrócił z pracy i mówi, że się kiepsko czuje. Mierzymy temperaturę a tam 40 st...ja bym już leżała i widziała białe myszki hehe.
    Ja już czuję się dobrze, choroba minęła.
    Natalka ma już 3 ząbek - zupełnie na spokojnie wyszła nam prawa górna jedynka :-) No i nauczyliśmy ją robić kosi kosi, jak to komicznie wygląda kiedy z radością macha łapkami :-) Oczywiście staje przy wszystkim przy czym się da ale na szczęście coraz lepiej idzie jej siadanie z pozycji stojącej. Dzisiaj u nas też pięknie i słonecznie, liczę, że mała pośpi na spacerku a ja w spokoju poczytam książkę na ławce w parku tak jak wczoraj. Miłego!

Migotkaa, lys, Martucha86, Maniuś, Paula_071, Agaata, niecierpliwa, jesslin87, Griszanka lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Meggi31 Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    AgaSad ja smaruje Lily Svr Topialyse. Z tymże Lily ma caly czas sucha skore i żeby byl efekt to smaruje po 2-3 razy dziennie.

Lys ja teraz smaruje małą kremem dermosan i powiem Ci że u nas się sprawdza o wiele lepiej niż SVR Topialyse. Oczywiście każdy musi znaleźć coś dla siebie dobrego, ale ja póki co polecam.

lys lubi tę wiadomość

iv09gu1r9swezozr.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi31 wrote:
    Lys ja teraz smaruje małą kremem dermosan i powiem Ci że u nas się sprawdza o wiele lepiej niż SVR Topialyse. Oczywiście każdy musi znaleźć coś dla siebie dobrego, ale ja póki co polecam.

Tu w UK dostalam Cetraben
    mysle ze pomaga ale wieczorem podaje tez syrop na alergie i kaszka z mm tylko rano

podobno dobra tez jest seria kosmetykow Emolium ale nie stosowalam

1usasg185gkausx0.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pięknie na zewnątrz,korzystamy i idziemy do zoo :-)

Migotkaa, Paula_071, Weridiana, lys, Griszanka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dam zupę
    Szymonowi, odkurze, uspie go i biore sie z aokna, dzisiaj jedno i codziennie jak bedzie mozliwosc bo wołają o umycie..

Weridiana lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki krem z filtrem kupujecie ? Czy ktoś już bada temat :)?
    Podpowiecie coś :)?
    My całe dnie na spacerach wiec musze juz coś kupić bo słońce pięknie grzeje :) :) :)!

5fo2vs9.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha ja mam z nivea 30

Martucha86 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :-)
    My wstaliśmy dzisiaj 0 6.30, ale teraz mieliśmy godzinę drzemki :-) Piję kawę, biorę prysznic i zacznę się szykować na spacer.
    Hubert ma nową miłość - odkurzacz, stoi wyłączony w pokoju a on "jeździ na rurze" - czyli rura pod rękami i odpycha się nogami i jedzie po podłodze, do tego bardzo mu się podoba wyciąganie kabla z odkurzacza - wczoraj dziecko mi na pół dnia wcięło - tak się zakochał w rurze i kablu :-)

Apaczka, super, że nauczyliście Natalkę robić kosi kosi - Hubert za cholerę nie chce się nauczyć ani tego ani brawo ;-)

Marta, ja krem z filtrem mam z Rossmana żółty.

Paula_071, Martucha86, Weridiana, Pulpecja, mamasia lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 3683 3684 3685 3686 3687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ