X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Niecierpliwa, pamiętam, pamiętam :-D A masz już te opaski z piłkami? Bo te mi się najbardziej podobają i jeszcze z kotwicą, ale chciałabym z taką jakąś niedużą - jeśli coś nowego masz z tych wzorów, to ja chętnie kupię jakieś i gratis też chętnie przyjmę -D :-)

Niestety, ta jedna pilke mam dla Ciebie odlozona i nowych poki co nie ma w hurtowni. Mam nadzieje, ze beda w nastepnym tygodniu. Te pilki podluzne pomaranczowe (bejsbolowe???:D) sa male, ale jutro postaram sie zamowic jakies male kotwice ;)

• Agaata Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja spokojnie czekam na piłki do przyszłego tygodnia, to wzięłabym jeszcze piłkę i może kotwicę :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys a czym smarujesz ta wysypkę? Patryk juz 2 raz dostał wysypki po spacerze, w dziwnym miejscu bo po obu bokach na brzuchu, nawet jak przestaje być czerwone to skóra jest cały czas szorstka..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjechała moja mama a ja planuje co tu ponadrabiac w domu.. oczywiście sprzątanie, posadzenie kwiatów i segregacja ciuchów..weźcie mnie kopnijcie bo zaraz jeszcze coś wymyślę. Powinnam leżeć i popijać kawkę..
    Niecierpliwa ja też czekam na tą piłkę!

1usawn15ju6q9qwm.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad a jaki kolor pilki??

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z wieczora, Szymon szalał prawie do 22.. jak pospi do 18 to takie sa efekty..

Jak mnie maz wkurza!!! Nosz kurwa moja wina że juz tyle choruje, człowiek skaka koło niego a on taki niewdzieczny, ja pierdoleeeeeeeeeeeeeeeeee, czy wszyscy chorzy mężczyzni tak mają? Za to ja mam być wiecznie wypoczęta, zadowolona i usmiechnieta, bo jak to ja śmiem miec zły humor? a od czego, od siedzenia w domu? krew mnie zalewa

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A musze zerknąć na Twoja stronę bo nie pamiętam jakie są..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad ja smaruje Lily Svr Topialyse. Z tymże Lily ma caly czas sucha skore i żeby byl efekt to smaruje po 2-3 razy dziennie.

AgaSad lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uu jaka tu cisza, pierwsza!
    Dzień dobry:)

mamasia lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! Łucja spala w nocy 12,5 godz! Oczywiscie z przerwami na jedzenie, ale zawsze. Ostatnio śpi więcej w nocy a mniej w dzień. Wczoraj spala godzinę.

Migotkaa, mamasia, Maniuś, Paula_071 lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema
    No chory facet to masakra mojego jakis czas temu bolał brzuch dzien w dzien i do lekarza nie bo po co lepiej truc żonie wiec pewnego dnia po kolejnej fali marudzenia i stekania i jak go boli itp odpalam laptopa ten zdziwiony pyta co robię wiec ja mowie szukam numeru kontaktowego dalej zdziwienie do kogo a ja ze stoickim spokojem
    Do firmy aby zamowic karawan
    Ten przerazenie w oczach na to ja do niego bo albo pojdzie do lekarza i przestanie marudzic albo wzywam karawan i karetkę do umierającego bo mam dosyć
    Poszedl do lekarza porobil badania dostał jakies tabletki i po półtora miesiaca stekania przeszlo mu w poltora tygodnia
    U nas piekne słoneczko zapowiada sie fajny dzien

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 08:33

Migotkaa, apaczka, lys, mamasia, Maniuś, witaminkab, Pulpecja, Griszanka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga padłam haha :D u nas tez piekne słonce:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja też padlam aga ;-) U nas jest tak, że to ja choruję trochę na chłopa bo byle 38 st i już umieram a mój mąż kiedyś wrócił z pracy i mówi, że się kiepsko czuje. Mierzymy temperaturę a tam 40 st...ja bym już leżała i widziała białe myszki hehe.
    Ja już czuję się dobrze, choroba minęła.
    Natalka ma już 3 ząbek - zupełnie na spokojnie wyszła nam prawa górna jedynka :-) No i nauczyliśmy ją robić kosi kosi, jak to komicznie wygląda kiedy z radością macha łapkami :-) Oczywiście staje przy wszystkim przy czym się da ale na szczęście coraz lepiej idzie jej siadanie z pozycji stojącej. Dzisiaj u nas też pięknie i słonecznie, liczę, że mała pośpi na spacerku a ja w spokoju poczytam książkę na ławce w parku tak jak wczoraj. Miłego!

Migotkaa, lys, Martucha86, Maniuś, Paula_071, Agaata, niecierpliwa, jesslin87, Griszanka lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Meggi31 Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    AgaSad ja smaruje Lily Svr Topialyse. Z tymże Lily ma caly czas sucha skore i żeby byl efekt to smaruje po 2-3 razy dziennie.

Lys ja teraz smaruje małą kremem dermosan i powiem Ci że u nas się sprawdza o wiele lepiej niż SVR Topialyse. Oczywiście każdy musi znaleźć coś dla siebie dobrego, ale ja póki co polecam.

lys lubi tę wiadomość

iv09gu1r9swezozr.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi31 wrote:
    Lys ja teraz smaruje małą kremem dermosan i powiem Ci że u nas się sprawdza o wiele lepiej niż SVR Topialyse. Oczywiście każdy musi znaleźć coś dla siebie dobrego, ale ja póki co polecam.

Tu w UK dostalam Cetraben
    mysle ze pomaga ale wieczorem podaje tez syrop na alergie i kaszka z mm tylko rano

podobno dobra tez jest seria kosmetykow Emolium ale nie stosowalam

1usasg185gkausx0.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pięknie na zewnątrz,korzystamy i idziemy do zoo :-)

Migotkaa, Paula_071, Weridiana, lys, Griszanka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dam zupę
    Szymonowi, odkurze, uspie go i biore sie z aokna, dzisiaj jedno i codziennie jak bedzie mozliwosc bo wołają o umycie..

Weridiana lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki krem z filtrem kupujecie ? Czy ktoś już bada temat :)?
    Podpowiecie coś :)?
    My całe dnie na spacerach wiec musze juz coś kupić bo słońce pięknie grzeje :) :) :)!

5fo2vs9.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha ja mam z nivea 30

Martucha86 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :-)
    My wstaliśmy dzisiaj 0 6.30, ale teraz mieliśmy godzinę drzemki :-) Piję kawę, biorę prysznic i zacznę się szykować na spacer.
    Hubert ma nową miłość - odkurzacz, stoi wyłączony w pokoju a on "jeździ na rurze" - czyli rura pod rękami i odpycha się nogami i jedzie po podłodze, do tego bardzo mu się podoba wyciąganie kabla z odkurzacza - wczoraj dziecko mi na pół dnia wcięło - tak się zakochał w rurze i kablu :-)

Apaczka, super, że nauczyliście Natalkę robić kosi kosi - Hubert za cholerę nie chce się nauczyć ani tego ani brawo ;-)

Marta, ja krem z filtrem mam z Rossmana żółty.

Paula_071, Martucha86, Weridiana, Pulpecja, mamasia lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 3683 3684 3685 3686 3687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ