SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata odpisała mi ta kobieta n fb że we wtorek naprawde wysle mi spodnie, ja jej powiedziałam że teraz za małych spodni nie potrzebuje,a le ona sie zapierała że we wtorek beda wysłane w rozmiarze 86, ja jej napisałam że jezeli we wtorek nie dostane potwierdzenia nadania to ide na policje, no ciekawe..
-
ehh ja dziś wreszcie dotarłam do gin z tymi krwawieniami
okazało się, że mam przerost błony śluzowej ;/ endometrium ma ponad 16 mm
dostałam hormony i zakaz zachodzenia w ciąże .... chociaż u nas to tylko niepokalane poczęcie by mogło się przytrafić aktualnie :p
-
Migotkaa wrote:Agata odpisała mi ta kobieta n fb że we wtorek naprawde wysle mi spodnie, ja jej powiedziałam że teraz za małych spodni nie potrzebuje,a le ona sie zapierała że we wtorek beda wysłane w rozmiarze 86, ja jej napisałam że jezeli we wtorek nie dostane potwierdzenia nadania to ide na policje, no ciekawe..
To ciekawe, bo mi w ogóle nie proponowała wysyłki spodni, napisała tylko, że zrobi przelew i tyle w sumie. -
nick nieaktualny
-
A mi się wydaje że dobrym prezentem dla kobiety w ciąży by była dobra czekolada i karta upominkowa albo do sklepu ciążowego albo np do takiego smyka
albo do rossmana
bo niestety często się zdarza że prezenty okazują się nie trafione
A i może być kobitka która lubi by ją dotykali po brzuchu i wtedy taka koszulka już bez sensu...
No ale to moje zdanieja bym się ucieszyła w okresie ciąży i z karty do rossmana i do smyka
-
Dzien dobry kobietki
Na poczatek najlepsze zyczenia dla wszystkich swietujacych kolejne jubileusze w ostatnich dniach i dzis. Udalo mi sie poczytac co u Was i jak zwykle, juz niewiele pamietam co chcialam napisac.
Niestety oczy w dupie trzeba miec, nawet przez sen. U mnie wczoraj taka sytuacja, maz na kanapie, ja wyszlam do lazienki,nagle slysze paniczne dzeieki wydobywajacecsie z mojego m. Okazalo sie, ze przymknelo mu sie oko, a mlody przewrocil pudelko na zabawki, ppdsunal ppd szafke tv i w ten sposob wdrapal sie na nia. M zlapal go w locie.
Wyjazd super, Karol zafascynowany morzem, pogoda raz slonecznie raz pochmurno, ale i tak wszyscy jestesmy troche opaleni. Maz wracal chory, 39 st, dreszcze i bol brzucha. Szczescie w nieszcxesciu, ze dopiero w domu doszla mu okrutna biegunka, co 15-20 minut w toalecie i tak cala noc, w domu nic na to nie mielismy poza smecta, ale nic to nie dalo. Wczoraj byl u lekarza i teraz wupoczywa w domu. No i mam teraz dwoje dzieci pod opieka, bo ten slaby, ze hej.
No i mlodemu wciaz dokuvzaja dziaselka, czekamy na gorne jedynkiCiezka znalezc chwile dla siebie.
Mlody juz marudzi. Milego dnia kochane :* -
My pospalismy, oczywiscie rano pobudka bo mąz sie tak gramoli do pracy ze nie sposób sie obudzić, od 7 ktos sie młotem tłucze z boku w mieszkaniu, trzeba spadac na spanie na pole bo czrno widze spanie w domu.. piekna pogoda, mam nadzieje ze sie nie popsuje:)
-
Ja rano pojechalam z mlodym do Lidla i kupilam wszystkie rodzaje ciuchow oprocz skarpetek, bo byly bez abs.
Dzisiaj musze sie spakowac, bo jutro jedziemy nad morze. Maz na 8 ma zajecia, konczy o 12 i wtedy mamy go odebac i w dluga. Sama nie dam rady zniesc bagazy z Tomkiem na rece wiec musimy zrobic to dzisiaj.
Pulpecja, w czym chodźcie najczesciej? Nie mam pojecia jak sie spakowac, a zwlaszcza malego.mamasia lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula, ja małą ubieram na cebulkę tzn body na krótki na to bluzka z długim rękawem albo bluza rozpinana i np bezrękawnik albo jak mocniej wieje to polar.czasami czapka czasami opaska, legginsy, skarpety. Do nosiła dodatkowe skarpety albo buciki. W wózku jak zaśnie to przykrywa. Na razie jest ok, żadnego kataru nie ma ani nic takiego. A zawsze mam jeszcze jakaś kurteczki żeby założyć np zamiast polaru.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Kurde jak wracaliśmy z Gordonkow mieliśmy wstąpić do Lidla i zapomniałam.. ale w sumie może i dobrze bo mąż leci dziś do Irlandii i ma przywieźć duuuuzo ciuchów dla młodego☺ Patrykowi tak spodobało się siadanie ze przesiedzial całe gordonki.. tylko nie wie jak ma wrócić na czworaki i oczywiście leci do tylu..
Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość