X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podaję zawsze do zupy:) raczej nie zapominam:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podaję codziennie po kąpieli, dzięki temu nie zapomniałam jeszcze ani razu.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata odpisała mi ta kobieta n fb że we wtorek naprawde wysle mi spodnie, ja jej powiedziałam że teraz za małych spodni nie potrzebuje,a le ona sie zapierała że we wtorek beda wysłane w rozmiarze 86, ja jej napisałam że jezeli we wtorek nie dostane potwierdzenia nadania to ide na policje, no ciekawe..

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh ja dziś wreszcie dotarłam do gin z tymi krwawieniami :/ okazało się, że mam przerost błony śluzowej ;/ endometrium ma ponad 16 mm :/ dostałam hormony i zakaz zachodzenia w ciąże .... chociaż u nas to tylko niepokalane poczęcie by mogło się przytrafić aktualnie :p

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Agata odpisała mi ta kobieta n fb że we wtorek naprawde wysle mi spodnie, ja jej powiedziałam że teraz za małych spodni nie potrzebuje,a le ona sie zapierała że we wtorek beda wysłane w rozmiarze 86, ja jej napisałam że jezeli we wtorek nie dostane potwierdzenia nadania to ide na policje, no ciekawe..

To ciekawe, bo mi w ogóle nie proponowała wysyłki spodni, napisała tylko, że zrobi przelew i tyle w sumie.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jej napisałam że skoro nie wywiazuje sie to niech odda pieniadze i podałam nr konta to napisała mi jw.,

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dziś tak podbrzusze napiernicza ze bankowo jest dzien owulacji..

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daje młodemu razem z Dha za to sama w ogóle nie biorę żadnych witamin..i tak to..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez podaje wit d z dha, a sama lykne skrzyp jak sobie przypomne:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Migotka skrzyp tez ważny☺

1usawn15ju6q9qwm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 23:30

• jesslin87 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się wydaje że dobrym prezentem dla kobiety w ciąży by była dobra czekolada i karta upominkowa albo do sklepu ciążowego albo np do takiego smyka :) albo do rossmana :) bo niestety często się zdarza że prezenty okazują się nie trafione :)

A i może być kobitka która lubi by ją dotykali po brzuchu i wtedy taka koszulka już bez sensu...

No ale to moje zdanie :) ja bym się ucieszyła w okresie ciąży i z karty do rossmana i do smyka :D

74diqps6a69lyc94.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam u nas od rana piękne słoneczko
    Zetka co z naszym spacerkiem?
    Wlasnie moj tata jest na polowaniu w lidlu

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kobietki :)
    Na poczatek najlepsze zyczenia dla wszystkich swietujacych kolejne jubileusze w ostatnich dniach i dzis. Udalo mi sie poczytac co u Was i jak zwykle, juz niewiele pamietam co chcialam napisac.
    Niestety oczy w dupie trzeba miec, nawet przez sen. U mnie wczoraj taka sytuacja, maz na kanapie, ja wyszlam do lazienki,nagle slysze paniczne dzeieki wydobywajacecsie z mojego m. Okazalo sie, ze przymknelo mu sie oko, a mlody przewrocil pudelko na zabawki, ppdsunal ppd szafke tv i w ten sposob wdrapal sie na nia. M zlapal go w locie.
    Wyjazd super, Karol zafascynowany morzem, pogoda raz slonecznie raz pochmurno, ale i tak wszyscy jestesmy troche opaleni. Maz wracal chory, 39 st, dreszcze i bol brzucha. Szczescie w nieszcxesciu, ze dopiero w domu doszla mu okrutna biegunka, co 15-20 minut w toalecie i tak cala noc, w domu nic na to nie mielismy poza smecta, ale nic to nie dalo. Wczoraj byl u lekarza i teraz wupoczywa w domu. No i mam teraz dwoje dzieci pod opieka, bo ten slaby, ze hej.
    No i mlodemu wciaz dokuvzaja dziaselka, czekamy na gorne jedynki ;) Ciezka znalezc chwile dla siebie.
    Mlody juz marudzi. Milego dnia kochane :*

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pospalismy, oczywiscie rano pobudka bo mąz sie tak gramoli do pracy ze nie sposób sie obudzić, od 7 ktos sie młotem tłucze z boku w mieszkaniu, trzeba spadac na spanie na pole bo czrno widze spanie w domu.. piekna pogoda, mam nadzieje ze sie nie popsuje:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaw biedronce awokado po 12.90 za kg:) kupiłamw czoraj brałam bardziej miekkie, nie wiem czy poznam czy dojrzałe jak rozkroje:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rano pojechalam z mlodym do Lidla i kupilam wszystkie rodzaje ciuchow oprocz skarpetek, bo byly bez abs.

Dzisiaj musze sie spakowac, bo jutro jedziemy nad morze. Maz na 8 ma zajecia, konczy o 12 i wtedy mamy go odebac i w dluga. Sama nie dam rady zniesc bagazy z Tomkiem na rece wiec musimy zrobic to dzisiaj.

Pulpecja, w czym chodźcie najczesciej? Nie mam pojecia jak sie spakowac, a zwlaszcza malego.

mamasia lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, ja małą ubieram na cebulkę tzn body na krótki na to bluzka z długim rękawem albo bluza rozpinana i np bezrękawnik albo jak mocniej wieje to polar.czasami czapka czasami opaska, legginsy, skarpety. Do nosiła dodatkowe skarpety albo buciki. W wózku jak zaśnie to przykrywa. Na razie jest ok, żadnego kataru nie ma ani nic takiego. A zawsze mam jeszcze jakaś kurteczki żeby założyć np zamiast polaru.

Paula_071 lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jak wracaliśmy z Gordonkow mieliśmy wstąpić do Lidla i zapomniałam.. ale w sumie może i dobrze bo mąż leci dziś do Irlandii i ma przywieźć duuuuzo ciuchów dla młodego☺ Patrykowi tak spodobało się siadanie ze przesiedzial całe gordonki.. tylko nie wie jak ma wrócić na czworaki i oczywiście leci do tylu..

Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sobie siedzimy w parku,Szymcio spi ja wyciągnęłam drożdżówek na drugie sniadanie

Paula_071, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 3681 3682 3683 3684 3685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ