SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To był dobry dzień. Tomek się tak dzisiaj śmiał w głos, i to od sama do samego wieczora. Ładnie spał w dzień i dużo zjadł, to pewnie dlatego
Oby noc była znośna.
AgaSad, lys, Pulpecja, mamasia, Katarka, jesslin87, Weridiana, aaaaga, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Weridiana wrote:Agaata myslalam ze ty juz dawno uzywasz pieluchomajtek , uwazam ze to duze ulatwienie , jak sciagasz to po prostu rozrywasz boki a wkladanie wiadomo super fast
Tak Emma raczkuje i bardzo mnie to cieszy , Laura nie chciala. Lapie sie tez wszystkiego nawet puzzlii wstaje
Zycze zdrowka
Dziewczyny trzymam kciuki za udane wizyty lekarskie
Werdiana, nie używam, bo te pieluchomajtki są od 4 a my pieluchy ciągle mamy rozmiar 3. Ale dzisiaj kupiłam Babydream na próbę, założyłam na noc - wydają mi się za duże jeszcze, ale zbaczymy jak się sprawdząWeridiana lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Agata a co lekarka na oznaki przemocy domowej u Huberta?
Hehe, nie zauważyła, ale jej pokazałam, żeby zerknęła na to oko. Powiedziała, że dzięki Bogu uderzył się w górną część powieki i nic wielkiego się nie stało i oko wygląda normalnie. Szrama na głowie już była mało widoczna, więc nawet jej nie mówiłam.Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Hehe, nie zauważyła, ale jej pokazałam, żeby zerknęła na to oko. Powiedziała, że dzięki Bogu uderzył się w górną część powieki i nic wielkiego się nie stało i oko wygląda normalnie. Szrama na głowie już była mało widoczna, więc nawet jej nie mówiłam.
-
Pulpecja wrote:A moja dzisiaj tak kombinowała że walnela czolem w ścianę... nie dość że pyszczek trochę czerwony od słońca i wiatru, u nasady nosa naczyniak więc też zaczerwienione to jeszcze czerwony ślad po ścianie na czole... Indianka normalnie,
Też dobra akrobatka z niejPulpecja, kiedy wracace? Bo ja już się pogubiłam
Migotka, ja suplementuję, teraz kupiłam dawkę 600 j.m i nie zamierzam robić przerwy raczej, a przynajmniej jak na razie nikt mi o tym nic nie wspominał, wręcz lekarka dzisiaj uczulała, żeby regularnie podawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 22:25
-
Migotkaa wrote:Dziewczyny suplementujecie dalej dzieciaczkom wit D ? kiedy przerwa? od czerwca na 2 miesiace?
-
AgaSad wrote:Migotka a to robi się jakieś przerwy? Ja suplementuję cały czas o ile nie zapomnę
Hehe, ja właśnie dzisiaj myślałam nad tym, że co jak co ale jakoś o tym ani razu nie zdarzyło mi się zapomnieć. Za to coraz częściej zdarze mi się zapominać łyknąć moje DHA. -
Agata my wracamy w sobote
lenistwo na maksa.
Co do wit D to ja mam ciągle slkeroze chociaż staram się dawać regularnie. Ale nie wiem czy wam pisałam, że przez moje roztrzepanie, przeprowadzkę zmianę lekarza itp moja Toska w ogóle nie dostawała. Taka sytuacjaAgaata lubi tę wiadomość