SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, małe sprostowanie dzisiaj jest tak ciepło że młoda ma tylko body i legginsy, skarpety i gola głową. My krótkie rękawki i dżinsy. Mogłabym mieć spokojnie rybaczki. Siedzimy właśnie na kawie i lodach i tak napiernicza słońce jak w lecie. Jest około 20 stopni i tylko lekki wiaterek.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Pulpecja:) ja siedze w parku z mlodum w sloneczku. Juz się nie moge doczekac szumu morza:)
Bylismy oglądać szeregowke. Fajna, tylko troche glosno. Ale tak to jest, jak chce sue dom w miare blisko centrum. Tylko nie wiemy czy nas stac i czy chcemy brac kredyt na dlugie laaaataaa.Pulpecja lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej mamuski
ja dziecko wyprawilam z mezem do jego rodzicow , teraz popijam kawke i czekam az pranie sie skonczy. Zazdroszcze pogody , u nas pochmurnie i wieje.
Przy okazji skoczylam z psem na wyciagniecie szwow ( wtedy co przypierniczyla glowa w wozek ) wyciagniecie kleszcza i zaaplikowanie kropelek.
Przy okazji zapisalam ja na sterylizacje , jutro idziemy na pobieranie krwi. 10 Maja bedzie usypiania chyba padne na zawal... dodatkowo czeka nas za jakis czas poszerzenie jej nozdrzy , bo strasznie charczy - niestety taka rasa.
Niecierpliwa - dostalam przesylke ! cudenka ! bardzo dziekuje , niestety modelka nie moze teraz zmierzycmamasia, niecierpliwa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Byłam na Usg główki. Wszystko jest dobrze☺ kamień z serca..
Niecierpliwa - przesyłka dotarła - wielkie dzięki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 15:04
Pulpecja, Martucha86, 0na88, Agaata, Paula_071, lys, mamasia, witaminkab, jesslin87, niecierpliwa, aaaaga, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Niecierpliwa przegapiłam coś chyba. Jak ładne to ja też chcę.
a do nas na zadupie to chyba listonosz nie dociera ostatnio pffff z resztą chyba na 5 paczek czekam i wypatruje i g**** pewno przyjdzie jak nikogo w domu nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 17:03
Pulpecja, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:https://www.facebook.com/Cuda-i-inne-wianki-handmade-619592688190561/?ref=ts&fref=ts
a do nas na zadupie to chyba listonosz nie dociera ostatnio pffff z resztą chyba na 5 paczek czekam i wypatruje i g**** pewno przyjdzie jak nikogo w domu nie będzietakże Wro to też takie zadupsko, a zwłaszcza moja dzielnia
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
mamasia wrote:Jeśli Cię to pocieszy to do mnie też nie dotarły, a niecierpliwa wysłała 2.05
także Wro to też takie zadupsko, a zwłaszcza moja dzielnia
-
witaminkab wrote:To ciekawe,ze do mnie 2 bloki dalej,wysłane w tym samym terminie doszły 2 maja
-
Byliśmy wczoraj u dermatologa. Wysypka z ciała i suche plamy ładnie same znikają po wielokrotnym nawilzaniu. Natomiast na wysypke na policzkach dostaliśmy delikatny steryd do stosowania przez 7-10 dni. Oprócz tego mamy pilnować żeby mała nie pocierala twarza o nic szorstkiego. Jak nie będzie nawrotow to temat zamknięty.
Spędziliśmy dziś całe popołudnie na zewnątrz. Lily bardzo ładnie spała tak więc teraz nadal swiruje w łóżkumamasia, Agaata, AgaSad, Maniuś, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Ciesze sie, ze choc niektore przesylki juz dotarly
Jak widzicie mi brakuje doby, ale bardzo mi sie podoba taki stan rzeczy, taka mala odskocznia
Agata pamietaj, ze Ty masz u mnie gratisowa opaske do odebrania
Czytam Was wieczorami, bo zyc bez Was nie moge
Paula, Pulpecja zazdroszcze wyjazdu
Chorowitkom duzo zdrowka!
U nas bez zmian, nie mamy zebow, nie raczkujemy a i wagi nie znam, bo waga ciagle w wypozyczeniu
Trzymajcie sie cieplo!!0na88, Agaata, mamasia, Pulpecja, Paula_071, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, pamiętam, pamiętam
A masz już te opaski z piłkami? Bo te mi się najbardziej podobają i jeszcze z kotwicą, ale chciałabym z taką jakąś niedużą - jeśli coś nowego masz z tych wzorów, to ja chętnie kupię jakieś i gratis też chętnie przyjmę -D