SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o prezent dla cięzarnej, to ja bym nie chciała takiej koszulki osobiście, ja nie przepadam za ubraniami z takimi śmiesznymi napisami, czy jakimiś buźkami na brzuchu. Ja bym się cieszyła z jakichś kosmetyków dla cięzarnych np. Palmers, mógłby być karnet na masaz dla kobiety w ciąży itp.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Hej:)!
Za nami pierwsza od kilkunastu dni przespana noc:)!!
Powód prosty! Wczoraj Staskowi wyszły górne 1! Nareszcie!
Może będzie kilka spokojnych nocy!!
Majówkę spędziliśmy na działce z rodziną. Było bardzo fajnie a Staś całe dnie spędzał na dworze!
Ja od piątku jestem zasmarkana!
Agata łącze się bólu. Mam już dość.
Dziś pogoda do bani.
MIŁEGO DNIA!Migotkaa, 0na88, Maniuś, lys, Paula_071, mamasia, AgaSad, aaaaga, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witamy pomajowkowo
Agata wiem jak to jest Łucja tez się ciągle obija.
Ona akcja z ręcznikiem świetna!
Ja zaraz lecę na spacer, bo mają być później burze.
A my kończymy dziś 8 miesięcyPulpecja, 0na88, Martucha86, AgaSad, Paula_071, mamasia, Maniuś, aaaaga, lys, Aska87 lubią tę wiadomość
-
Hej, żadna z moich przyjaciółek nie jest w ciąży, przynajmniej nic o tym nie wiem
U nas też noc spoko. Robimy sobie dzisiaj mała wycieczkę do parku miniatur, jakaś godzina jazdy. Wszystko jest super, największy problem to obiady dla młodej. Kupiłam gotowce do zagrzania z hippa ale gdzieś w mieście to ciezko. Ale jakoś dajemy radę. Za jakiś czas jak już będzie można jej w knajpie coś zamówić będzie o wiele łatwiej. Tutaj pogoda nadal piękna. U nas podobno pada więc ciesze się ze wyrwalismy się z domu. Do męża oczywiście od rana telefony z pracy. Dobrze ze wyciszyl bo bym chyba szału dostała. Tak jest na każdym urlopie.
Agata współczuję i choroby i wypadku Huberta. No tak niestety bywa, dobrze że nic gorszego się nie stało.0na88, Paula_071, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Witamy pomajowkowo
Agata wiem jak to jest Łucja tez się ciągle obija.
Ona akcja z ręcznikiem świetna!
Ja zaraz lecę na spacer, bo mają być później burze.
A my kończymy dziś 8 miesięcyu nas dziś 9
Martucha86, AgaSad, Maniuś, 0na88, Paula_071, witaminkab, jesslin87, Weridiana, niecierpliwa, lys lubią tę wiadomość
-
Agata współczuję:(dobrze że nic więcej się nie stało.. no niestety te nasze dzieciaki robią się coraz mniej przewidywalne.
My też wczoraj mieliśmy kraksę.. mały wspiął się na pudełko z zabawkami, klęczał na kolankach i wyciągnął sobie książeczkę.. ja byłam gdzieś 2 m od niego i mówię do m..idź po aparat bo fajne zdjęcie będzie (zamiast debilka podejść do dziecka) a tymczasem mały tą książeczkę odchylił do tyłu i z takim impetem runął w tył, walnął głową o podłogę - oczywiście na panele.. długo płakał biedaczek, mam nadzieję że nic się nie stało, zachowywał się normalnie ale strasznie to wyglądało.. od razu pomyślałam sobie Agata, że wcale Ci się nie dziwię że miałaś ochotę kask Hubertowi kupić..
Pulpecja fajnie że mała śpi na wyjeździe .. ja mam zawsze problem z Patrykiem bo u moich rodziców też zazwyczaj pierwsza nocka nie jest za fajna.. odnośnie obiadków to ja brałam ze sobą kubek do którego mieścił się słoiczek, wchodziłam do knajpki i prosiłam o wrzątek - tak podgrzewałam ale wiadomo było takie lekko ciepłe - w tej kąpieli wodnej trzeba by było po kilka razy wrzątku dolewać..
Leje strasznie we Wro.. mam zaległości w praniu więc może ruszę tyłek.. mąż jutro leci do Irlandii i przyjeżdża moja mama więc mam plan na sobotę posadzić kwiatki i zioła na balkonie..ponoć ma być 20 stopni..
Paula zazdroszczę MiędzyzdrojówPaula_071, Agaata, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!
Lys strasznie współczuję Ci tych nocek.. nawet jak dni są w miarę ok to i tak jedynym czasem na regenerację jest noc..ciężka sprawa z tą Twoją małąpewnie tym razem zęby..może idą kolejne.. a jak wyjdą wszystkie zęby to jest jeszcze coś przez co dziecko nie śpi??????
Jutro mamy USG główki.. oczywiście już zaczynam się stresować
jak m wróci z Irlandii umawiam się do tej rehabilitantki z Brzegu, rozmawiałam jeszcze raz z koleżanką, babka zajmuje się wszystkimi dziećmi włącznie z wcześniakami, koleżanka ma ten kontakt od swojego pediatry który woził do niej swoje dzieci, przekazała kontakt już 5 osobom, wszyscy byli bardzo zadowoleni.. podoba mi się to że ona bada dziecko minimum 30 minut a nie jak przeciętny neurolog kilka minut.. no sama jestem ciekawa co powie odnośnie tej rehabilitacji..mamasia, Pulpecja, lys lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Ja wczoraj z chrzcin wróciłam z temperatura 38 st i bólem gardła
Podróż super. Noc taka sobie bo Natalka się często budziła, głownie na smoka, płakała. Wiążę to z ząbkiem bo już lada moment przebije dziąśło. Pobudka przed 6, ja ledwo żywa. Jadę na paracetamolu i nurofenie i jest w miarę choć czuję się mocno średnio. Czuję, że najbliższe dni spędzimy na dochodzeniu do siebie i odsypianiu wyjazdu.
Wszystkiego najlepszego dla 9-miesięczniakówmamasia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem na 3666 stronie wiec chyba nie nadrobie
zdrowka dla wszystkich , najlrpszegi dla solenizantow.
u nas pogoda piekna wiosenno letnia w koncu.
emma raczkuje az milo, wspina sie po wszystkim , nocki takie sobie ,
pozdrawiamAgaSad, mamasia lubią tę wiadomość
-
Poziom rozpizdzenia rzeczy po mieszkaniu osiągnął poziom maximum! Łucja rozrzuca wszystko i wszędzie, gdzie tylko sięga. Ma nową zabawę, uciaka przede mną na czworakach i się cieszy. Fajnie, tylko stanowi to dodatkową trudność w przewijaniu. Mam wrażenie, że zabawa dopiero się zaczyna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 14:55
Pulpecja, Maniuś, Aska87, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Położyłam Huberta spać, ciekawa jestem ile pośpi, życzyłabym sobie chociaż 30 minut.
Apaczka, nie zazdroszczę przeziębienia, ja tym razem bez temperatury, a jestem tak słaba, że nie daję rady. Ledwo dzisiaj chodzę, a niestety Młody tego nie uwzględnia. Mam nadzieję, że Natalka chociaż trochę Cię oszczędza. Fajnie, że chrzciny się udały i że wszystko poszło zgodnie z planemI w ogóle mam nadzieję, że ta jedynka górna przebije się u Was już bez żadnych problemów.
Witaminka, wiem coś o trudnościach z przewijaniem. jak przewijam sama to trwa to średnio 20 minut, jak z mężem to z 10 :-d Ja też coraz bardziej się upewniam w tym, że najlepsze dopiero przed nami
AgaSad, jeśli chodzi o takie uderzanie się w głowę, jakie zaliczył Patryk, to u nas wielokrotnie się zdarzyło. Teraz już rzadko, ale jak zaczął wstawać to często było naprawdę, Byłam przerażona, ale teraz nauczył się bardziej kontrolowanie upadać. Choć nie powiem, wczoraj siedział na podłodze, wkurzył się i zaczął płakać, zapomniał się i z impetem poleciał do tyłu waląc się głową w podłogę.
Migotka, Aaga - nie wiem czy załatwiałyście coś w sprawie tych spodenek z allegro, ale ja dostałam dzisiaj od tej pani zwrot pieniędzy. Napisałam do niej w sobotę na FB pytanie, czy zamierza mi zwrócić pieniądze, bo jeśli nie to jestem zmuszona pójść w środę na policję - napisała, że zwróci, podałam jej numer konta i w poniedziałek jeszcze się przypomniałam z tematem. Dzięki temu ja mam już temat z nią zamknięty.
Weridiana, czyli Emma też ruszyła w światSuoer
Co do pieluch, to ja właśnie kupię chyba te majtki, bo ktoś mówił, że dzięki temu jest trochę łatwiej przewinąć.
Kurcze, Hubert ma siną powiekę, trochę mi wstyd dzisiaj z nim do tego lekarza iść, bo jeszcze pomyśli, że to ja mu zrobiłam, czy cośWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 15:47
AgaSad, Weridiana, apaczka lubią tę wiadomość
-
Kurczaki nie mogę dziś nadążyć za moim dzieckiem,chciałam mu zrobić foto,ale odpuszczę,bo jakieś Adhd go omotalo
może to przez to,że z okazji miesiecznicy sprawił sobie prezent w postaci zęba,także mamy już sześć,a widać,że jeszcze jeden się szykuje
Agaata, Weridiana, Paula_071, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
No to pochwalę się.. dzisiaj Patryk pierwszy raz sam usiadł.. jeszcze chwiejnie i niepewnie ale najważniejsze że sam:)
agaata ja mam nadzieję, że natura wie co robi i tak zaprogramowała dzieci że mają jednak twarde głowy:)
Apaczka zdrówka!! choroba przy dziecku to masakra:/Agaata, witaminkab, mamasia, apaczka, Weridiana, Paula_071, Maniuś, lys, jesslin87, niecierpliwa, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Agaata myslalam ze ty juz dawno uzywasz pieluchomajtek , uwazam ze to duze ulatwienie , jak sciagasz to po prostu rozrywasz boki a wkladanie wiadomo super fast
Tak Emma raczkuje i bardzo mnie to cieszy , Laura nie chciala. Lapie sie tez wszystkiego nawet puzzlii wstaje
Zycze zdrowka
Dziewczyny trzymam kciuki za udane wizyty lekarskiemamasia, Agaata, jesslin87 lubią tę wiadomość