X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Ona :) najlepszego z okazji rocznicy :P

Migotkaa a czy Ty jutro tez obchodzisz imieniny?

Dobrej spokojnej nocki dziewczyny Wam życzę :D

0na88 lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej:) My dzis odpoczywalismy, było 4 h spaceru, troszke leniuchowania w domu, nawet się zdrzemnęłam po południu, od niepamietnych czasów chyba:)

Ona spodobało się męzowi? hehe

0na88, Paula_071 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius nie ja nie z maja, ja obchodze w sierpniu, a własciwie to nie obchodze i najczesciej to zapominam o nich hehe:)

Maniuś lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaaa - smial sie ze ocipialam calkiem .Przemocy nie bylo , nikt nie ucierpial, z mezem jestesmy pogodzeni ;-)

Ja od dwoch tygodni nie trzymam kompletnie diety , nie moge wrocic na wlasciwy tor. Wiedzialam ze jak raz pofolguje, to ciezko mi bedzie wrocic.

Spokojnej nocy mamusie !

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis sie wazyłam, waga stoi dalej 64, bałam sie ze przytyłam bo wpieprzam jak głupia ale na szczescie nie:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mam problem z szyja u Szymona, ciągle kaszka, chyba dlatego że broda non stop przyklejona i nie dochodzi powietrze, mysle żeby to potraktowac jakąs zasypką bo sudocrem, bepanten nie daje rady.. pewnie ślina tez nie pomaga w wygojeniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 23:05

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u Patryka zaś od jakiegoś czasu jest masakra wokół ust .... domyślam się że od śliny i smoczka, bo ostatnio to jego najlepszy przyjaciel no i ślini się strasznie :/ i co trochę mu to zejdzie, jak przez dzień smoka mało dostaje to na następny dzień od nowa ehhh

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć , my już nie śpimy. Mnie infekcja nadal nie odpuszcza i zamiast czuć się lepiej, to czuję się gorzej.
    Hubert jest niemożliwy, podbił sobie oko i zrobił na głowie szramę od oka do połowy głowy. Obudził się w naszym łóżku i bawił hipopotamem, a ja przysypiałąm jeszcze leżąc na boku. W pewnym momencie wspiął się po mnie i zrobił "skok" na szafkę nocną, tzn chciał mnie przeskoczyć, żeby tam się dostać. No to przeskoczył - okiem walnął w kant szafki i zarysował sobie na głowie wielką szramę. Powieka całą czerwona, wygląda jak bo jakiejś walce :/

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, wspolczuje. Dobrze, ze nie trafil okiem w kant. Ja dlatego boje sie brac Tomka do lozka, bo wiem ze jest mobilnie nieprzewidywalny.

My pospalismy do 7. Maz o 23 nakarmil mm, ja o 2,4,5 cyckiem i o 7 pobudka.

Ale leje! Ale w weekend ma byc piekne slonce wiec spontanicznie wymyslilismy wyjazd do Miedzyzdrojow.

Agaata, Pulpecja lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho i wrocilo życie na forum hurra
    U nas nocka standardowo pobudka 5.30
    Teraz drzemka
    Możecie polecic jakieś fajne zabawki ? Młody ciągle bawi sie tymi samymi a chcemy mu cos nowego kupić. Szukalam inspiracji bo lubi jak cos sie kreci stuka lubi rączkami obracać ale nic nie znalazlam przyjdzie nam stanac w sklepie przed regalami i chyba cos poszukac
    Jedna zabawkę na pewno kupimy z Ikei ta kolejke mula czy jakos tak bo w swieta sie nia bawil i fajnie mu szło
    I chyba jakies klocki bo ma wiaderko FP typu sorter ale tam jest bardzo malo klocków. Teraz dylemat drewniane czy miekkie?

Maniuś lubi tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie chce myslec co by było jakby trafił okiem w kant. Trafil jakos powieka i zarysowal pol glowy. Powieke ma czerwona i spuchnieta. No nic, idziemy dzisaj na kontrole do dzieci chorych po tym przeziebieniu to poprosze lekarke zeby na to spojrzala.

Za poltora tygodnia moj maz leci do Chin... Chyba jednak pojade do mamy na poczatek a ewentualnie po dwoch tygodniach wroce do Warszawy.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • qunka Nowa

Wysłany: 4 maja 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata współczuję, wiem jaki to jest ogromny stres :( moja córcia tak samo, wszędzie jej pełno i ciągle sobie siniaki nabija, mój mąż się śmieje, że jak tak dalej pójdzie to będzie panią komandos.

Mam problem, szukam prezentu dla przyjaciółki, która jest w ciąży, myślicie, że koszulki z napisami typu "nie dotyka - kopię" http://ideashirt.pl/projektuj/koszulka-ciazowa będą śmieszne? Do tego jakaś zabawka dla małego albo olej do pielęgnacji brzuszka.

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej:) My spalismy do 8.30 ale mama z racji z epospała wczoraj w dzien usneła dopiero o 1

Agata szczęście że nie trafił w kant:)

Podłanczam sie do aaaga z pytaniem:) coś bym mu kupiła ale sama nie wiem co, myślałam tez o klockach ale nie bardzo wiem jakie:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja a na kiedy przyjaciółka ma termin? Jezeli to lato to może jakiś fajny top naprawdę z czystej bawełny ciązowy? Te koszulki super, tylko jak z jakościa?

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Noc bardzo bardzo beznadziejna. Mała budziła się z krzykiem i musiałam lulać na rękach żeby się uspokoiła i zasnęła, ale po odłożeniu po 10-15 minutach znów to samo i tak od 1 do 7 rano. Mąż rano ją przejął i chociaż godzinkę dospałam.
    Dzisiaj dermatolog, więc mam nadzieję że się dowiemy co to za wysypka.
    I w ogóle niestety pomimo używania codziennie linomagu synechia warg wraca. Jest już sklejenie na 3 mm, ale jak tak dalej pójdzie to znów czeka nas wizyta u ginekologa.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaaata - dobrze ze oczko cale , az mnie ciarki przeszly. Niezla zabka z Huberta :)

Lys- cholera , a wczoraj jeszcze Ci jeszcze pisalam ze ciesze sie ,ze juz jest lepiej.

Pulpecja - mi by sie taki prezent spodobal :) szczegolnie ze nie cierpialam jak kazdy chcial dotykac mojego brzucha ;)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyżby Pulpecja się przeobraziłą w Gunkę czy o co chodzi Migotka i Ona? :-D To nie Pulpecja pytała o prezent... ;-)

Paula_071, Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no przedchwila to byla Pulpecja przeciez ;-) albo ja juz slepa jestem.

Pewnie sie Migotka zasugerowalam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:56

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Agaaata - dobrze ze oczko cale , az mnie ciarki przeszly. Niezla zabka z Huberta :)

Lys- cholera , a wczoraj jeszcze Ci jeszcze pisalam ze ciesze sie ,ze juz jest lepiej.

Pulpecja - mi by sie taki prezent spodobal :) szczegolnie ze nie cierpialam jak kazdy chcial dotykac mojego brzucha ;)

Jest lepiej :), tylko noce do bani :) ale i to w końcu przeminie jakoś, kiedyś :) A reszcie można zaradzić.

0na88 lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa kurde chyba popatrzyłam na avatarek:D sory za zmyłe:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 3678 3679 3680 3681 3682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ