SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zajadam sie drożdżówka z makiem wyrób własny sasiada dzisiaj rano mieliśmy dostawe chleb zytni ze slonecznikiem i pyszne jeszcze cieple drożdżówki mmmmmmmmm i dupa rosnie
mamasia, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Szymonka
my dzisiaj byliśmy na meczu z młodym
pierwsza połowę był zaciekawiony,a druga przespal
nie ogarniam go - w domu budzi go byle skrzypniecie, a tam taki halas a on spał w najlepsze
i to juz drugi raz tak zrobił, o na footballu amerykańskim tez pd koniec zasnął wtulony bez marudzenia i kwekania-smielismy się z mężem, że chyba techniawe do snu mu będziemy zapuszczac
-
O matulu jaka cisza
Nocka eee z 4 pobudkami i o 5.17 witaj nowy dzionku
Dzisiaj tlumaczylam mlodemu ze przez prawie 9 miesiecy mial jedna noc gdzie spal od 20 do 6 bez rzadnej pobudki stekania kwekania i to bylo piekne
Ehhhh
Juz mamy drzemke
Dzisiaj na obiad do tesciow bo tesciowa ma urodziny
Uf nie musze gotowac
Agaata jak tam u mamy?
-
Dzien dobry dziewczynki
Ogarnelam sie w koncu z praniem, wczoraj tak wialo, ze prawie wszysgko mi wyschlo. Dzisiaj planowalismy grilla na tarasie, przyjda rodzice i przyjezdza brat z rodzina, a tu nic z tego chyba nie wyjdzie, bo sie chmurzy, jest mega zimno, a wieje, ze glowe chce urwac.
No i synus dzis obudzil sie tylko 2 razy, wiec odespalam wczorajsza koszmarna noc. Juz zjadl kaszke i mam nadzieje, zd za chwile zrobi sobie dluga drzemke, chwilowo ma przyplyw energiiPaula_071, mamasia, Weridiana, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
hej
ogladalam wczoraj eurowizje , najlepsze bylo głosowanie jury z 42 krajów w sumie dostaliśmy 2 pkt bedać na ostatnim miejscu ( tak nas poważają w Europie) póżniej głosowanie widzów z całego świata którzy ocenili naszą piosenka jako 3 co łącznie dało nam 8 miejsce
Od zawsze wiadomo ze eurowizja to polityczny konkurs ale wczoraj pierwszy raz ujawniono jak głosują jury z poszczególnych krajów . Azerbejdżan albo Albania juz nie pamiętam jako jedyna dała nam marny pktWeridiana lubi tę wiadomość
-
Ona to była masakra. Jak były głosy jury mąż się śmiał bo na początku obstawialismy wynik ja powiedziałam pierwsza 3 a mąż ostatnie miejsce. Więc dopóki jury dawało głosy mąż się nabijal że mnie i wykonywał swoje tańce radości.
Jak zaczęły się głosy widzów mąż siedział z rękoma na głowie i mówił ja w to nie wierzę mogliśmy wygrać gdyby nie jury... Jak zwykle jury nas oszukało. A ja ciągle powtarzałam mowilam że piosenka jest świetna do tego głos Michała no super. Jak dla mnie piosenka była w stylu zespołu queen.
Mi szkoda jak zwykle widzów którzy wydawaja kasę na głosy a i tak karty rozdaje jury. Bo ja bym była wściekła gdybym głosowała a to i tak byłoby nieważne. Jak tak dalej pójdzie to ludzie się zbuntuja i przestaną głosować.0na88 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki. My pospaliśmy do 10
Już nawet nie jemy śniadania, bo jedziemy zaraz na obiad do teściow. Potem odwiedzamy rodzinkę (griszanka nasze strony, a teraz właściwie twoje, bo mnie to już tam nie ma ponad 20 lat)
co do eurowizji... bardzo mi się podobała piosenka Michała, chociaż jakąś jego fanką nie jestem. To całe glosowanie jury to śmiech na sali po prostu. Dokładnie zostało pokazane co wybierają ludzie, a co jury...Weridiana lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
Aga, dzięki, że pytasz - u mamy ok, ale muszę się trochę przyzwyczaić, czuję się zmęczona, bo w domu mamy już wszystko zabezpieczone przed Hubertem a tutaj nie ma końca ganiania go, bo coraz to wymyśla jakieś ciekawe historiePoza tym niepotrzebnie oglądałam wczoraj Eurowizję i dzisiaj jestem mega niewyspana - zamierzam położyć się wcześnie i odespać, żeby w końcu czuć sie jak człowiek.
Migotka, pytałaś czy moja mama mieszka w domu, czy w bloku - mieszka w domu dosyć dużym, więc Hubert ma pole do popisu - np. wchodzi po schodach na czworaka.. Więc trzeba podwójnie pilnować
Mamy też ogródek tutaj do dyspozycji, szkoda, że wczoraj cały dzień lało, bo byśmy siedzieli wiekszość czasu. Mam nadzieję, że niedługo się pogoda poprawi.
Co do eurowizji - ja również uważam, że nasza piosenka była bardzo ładna - głosowanie jury - w sumie nic nowego - polityczne jak zawsze.Cieszę się, że słuchacze głosowali na to co ładne, a nie na politykę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 11:10
Weridiana lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Ostatnio poczytalam o bieganiu no i trzeba zacząć zawsze mnie denerwowało że przebiegłam trochę i opadalam z sił a teraz wiem żeby zacząć od marszo biegów
http://jak-biegac.pl/plan-treningowy-dla-poczatkujacych-biegaczy
-
Ja oddalam glos na szpaka , nawet dwa chociaz nie jest to moja piosenka ale trzeba byc solidarnym i glosowac na swojego skoro i tak wszystko takie polityczne
Paula niestety za chiny nie pamietam nazwy lekarstwa , musze sie jeszcze zapytac mamy.
Iys co do suchych plam emma tez miala , nasilaly sie w kontakcie z woda z takich pomaranczowych tobily sie czerwone , jskby poparzona byla plus lekka wysypka.
Lekarka stwierdzila egzma dla mnie to alergia choc jedne nie wykluvza drugiego. Dostalismy do smarowania i kapieli cetraben. Ja na wlasna reke raz dziennie podawalam benadryl allergy dla dzieci. Wszystko ustapilo po dwoch tygodniach. Caly czas smaruje ale syrop odtawilam kilka dni temu. Podobno caly czas trzeba szczegolnie dbac o skore i smarowac preparatem dopoki z tego nie wyrosnie.zobaczymy
do tej pory nie wiem co ja uczula , moze mm ktore jest w kaszce ale pewnosci nie mam. Moze miec wrazliwa skore , grzybice tez wykluczamPaula_071 lubi tę wiadomość