SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesslin Twój Maks ma duzo czasu jeszcze, on jest 2 miesiace młodszy to to jest taka przepaść że masakra, ja się martwiłam o Szymona bo przeciez młodsze dzieciaki takie mobilne ale widze już że ruszył i kamień spadł mi z serca:)
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Pulpecja aaa no to nie ma rady, podawałas cos przecwbólowego ? Ja dalam Szymonowi bo mu ten przebijajacy ząb dokucza, próbowałam ta metoda Griszanki i działa!
A mam takie pytanie, głównie do apaczki,ale może któraś też się orientuje. Czy np. zapalenie ucha może przebiegać bez gorączki? (tzn ,że była na początku, a teraz nie ma). Bo ona też się za uszy szarpie, ale robila tak też wcześniej jak była bardzo śpiąca i np. jak piła mleko to się uszami bawiła. -
Co z tego, ze moje dziecko spi od 19:30, jak 1,5 godz. temu zaczal stekac i nie moze przestac. O 22 dalam mu piers, zassal sie na 10 min, jak na niego mega dlugo, potem bylo max 10 minut spokoju i tak steka do teraz. Podalam dentinox, po jakims czasie ibum i nic to nie dalo. Ja oszaleje.
Maz wricil w stanie niewazkosci i spi, choc zbieralo mu sie na amory, ale w tym stanie no way, nie dam sie
Z dobrych wiesci zrobilam dwa prania, zaraz trzecie wstawie, ogarnelam kuchnie, nieco salon, zjadlam kolacje i sie wykapalam. Wysusze wlosy i zaraz ide spac.mamasia, Pulpecja, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Migotka w zasadzie sama nie wiem skad ta moc, ale jak patrze na ten caly syf na chacie, to mam ochote uciec. Nie ma wyboru w dzien mlody nie pozwala, jak pogoda sprzyja, to staram sie ogarnac ogrod albo wciaz gdzies ganiam. Kiedys trzeba
Agata dobrze zrobilas, obys sid z mama dogadywala przez ten czas, a do domu, zebys wrocila jak po wakacjach
Dobranoc dziewczynki. Synus pewnie zechce rozpoczac dzien przed 6-ta i zas bede nieprzytomna.Weridiana lubi tę wiadomość
-
Dzięki apaczka
Wypiła mleko i na razie śpi w miarę spokojnie. Ja coś się zacznie o sięgnę po nurofen.
Paula, jak tam sytuacja u was? Lepiej jest?
Idę chyba spać, chociaż ta starsza z koleżanką jeszcze nie śpią, słyszę, ze coś tam jeszcze gadają. Ale oczy mi się kleją już. Dobranoc wszystkim.Weridiana lubi tę wiadomość