SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpa nie pier...dziel głupot jakies hobby trzeba mieć hehhe
Moj mi ostatnio grozil ze Internet odlaczy a ja mu na to zeby sie w dupe ugryzl bo i tak mam pakiet w telefonie i mi moze skoczyćlys, Pulpecja, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Pulpa nie pier...dziel głupot jakies hobby trzeba mieć hehhe
Moj mi ostatnio grozil ze Internet odlaczy a ja mu na to zeby sie w dupe ugryzl bo i tak mam pakiet w telefonie i mi moze skoczyć
Mój powiedział: te forum zajmuje Ci wolne chwile proszę mi to usunąć...
Odpowiedziałam że ok jak już nigdy nie wyjdzie z żadnym kumplem na piwo oraz na żadne imprezy z roboty a że się szykuje impreza w środę to od razu zamknął buziePulpecja, aaaaga, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Muszę pomedzic wieczorem
Łucji przeszły problemy z brzuchem, ale ząbek idzie dalej. Chyba 2 górne jedynki. Nie widzę dokładnie. Do tego katar, wiec MARUDZI. A ja się rozchorowalam. Nie, że gardło boli tylko kaszle strasznie, katar, wszystko mnie boli i temperatura co chwilę 39 stopni. Nie powiem, bi wszyscy mi pomagają, ale w związku z zabkowaniem jest jazda na mamusie. Zawsze wieczorem usypia mąż a dziś absolutnie. Leżałam nieprzytomna i musiałam wstać uśpić. No i jeszcze nie mogę z różnych przyczyn spać po nocach. Najgorsze jest to, że boje się ze zaraze małą. Jak jutro się nie poprawi to idę do opieki calodobowej jak będzie coś lepiej to czekam do poniedziałku, do mojego lekarza.
Macie jakiś pomysł, co dać małej? Tylko ona śpi z nami nad ranem, ostatnio wcześniej, bo musi być przytulna.
I jeszcze @ mam jutro dostać
-
witaminka no ciężko to widzę, chociaż mój mąż miał teraz chore gardło, a mała śpiz nami i jest ok. Może maseczka? ale na noc to nie bardzo.... a malej to ewentualnie cebion no i wit D jak normalnie, bo nic innego chyba nie wymyślisz. Współczuję. Mnie czasami trafia jak ledwo chodzę np. przez kręgosłup, mąż chciałby mnie wyręczyć, a ta tylko do mnie chce. Czekaj, a Ty już nie karmisz?
-
Witaminkab a Ty karnisz jeszcze? Jedyne co mi przychodzi na myśl to dawać cebion.
A Ty na przeziębienie to polecam ugotować wodę do wrzacej wyciskany około 4/5 cytryn i wrzucamy łyżkę miodu. Jak jest jeszcze gorące wypijamy ja wtpijam około 3/4 szklanki zależy ile zrobię. Naturalne leczeniePulpecja lubi tę wiadomość
-
witaminka trzymaj się! taż pierwsze co to pomyślałam żeby Łucji Cebion dawać, a dla siebie jakiś zmasowany atak teraflu, gripexów czy nie wiem co tam jest najmocniejsze i na Ciebie działa no i maseczka... chociaż u nas maseczka egzaminu nie zdała i ostatnio wszyscy się pochorowaliśmy mimo noszenia masek
a tak z ciekawości zapytam, gdzie w nt jest opieka całodobowa? -
nie karmię. Daje Wit c, fenistil na katar i jakieś w aptece dostałam przeciwwirusowe. No i Wit D oczywiście cały czas. Na razie nie kaszle, nie gorączkę i jest jak ja zęby nie męczą, pogodna.
Kurcze jak u mnie taka gorączka to wolę nie myśleć coby było.
-
witaminkab wrote:nie karmię. Daje Wit c, fenistil na katar i jakieś w aptece dostałam przeciwwirusowe. No i Wit D oczywiście cały czas. Na razie nie kaszle, nie gorączkę i jest jak ja zęby nie męczą, pogodna.
Kurcze jak u mnie taka gorączka to wolę nie myśleć coby było.