X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polanica jest ok ale tak max 2 dni bo w sumie nudno.. no chyba że pojedzie się do Kłodzka, Międzylesia, skoczy do Czech i jako baza wypadowa to super.. a wiecie że w Polanicy wszystkie knajpy są czynne do ok 23.. mój m był bardzo zawiedziony jak jednego wieczoru chciał wyskoczyć na nocne piwko..obszedł całe miasto i okazało się, że jest otwarta tylko jedna mordownia do której nawet nie wchodził:) no w sumie to miasto kuracjuszy więc ma być cisza i spokój:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 21:25

Agaata lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Polanica jest ok ale tak max 2 dni bo w sumie nudno.. no chyba że pojedzie się do Kłodzka, Międzylesia, skoczy do Czech i jako baza wypadowa to super.. a wiecie że w Polanicy wszystkie knajpy są czynne do ok 23.. mój m był bardzo zawiedziony jak jednego wieczoru chciał wyskoczyć na nocne piwko..obszedł całe miasto i okazało się, że jest otwarta tylko jedna mordownia do której nawet nie wchodził:) no w sumie to miasto kuracjuszy więc ma być cisza i spokój:)

No właśnie ja bym wolała nie jechać do miasta sanatoryjnego, bo jakoś te klimaty mnie nie kręcą, więc tu wolałabym Szklarską - ale fakt, że tam z wózkiem może być trudno. Kołobrzeg w sumie też ma kuracjuszy, ale nad morzem to już trochę inaczej.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pozostaje Ci Wroclaw:))))

AgaSad, Agaata, Pulpecja, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    Pochwal się co nakupilas :-)
    Przeznaczeni Grocholi i dwie części Stacji Jagodno :-) muszę sobie poczytać coś miłego :-)

mamasia lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiesz w Polanicy np to nie czuć że to miasto kuracjuszy..poza tymi zamkniętymi knajpami:) na week majowym bardzo dużo rodzin z dziećmi było a pospacerować w sumie jest gdzie.. Szklarska i Karpacz tak jak pisze Paula dość górzyste ale jak macie dobry wózek to dacie radę, my dziś w tym Książu też się trochę mordowaliśmy pod górkę, jednak przydałyby się duże, pompowane koła na takie wypady a my mamy niby duże ale tylko powleczone gumą a to nie to samo..

Agaata lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    To pozostaje Ci Wroclaw:))))

A Wrocław akurat kocham :-) To miasto moich studiów, więc spędziłam tam piękne lata :-) I mam kilka koleżanek. Chociaż teraz to nie wiem, czy się bomberów nie bać ;-)

AgaSad lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na twarz u nas masakra patelnia na dworze 26 stopni bylismy z mlodym na spacerze na molo na obiadku lodach i dlugim spacerze z moimi rodzicami i myslalam ze sie ugotuje mialam krotkie spodenki jeansowe i mi w dupe parzylo powiem jedno plakac mi sie chcialo jak w ten upal spotkalam znajomych a raczej znajomi meza i byli na spacerze z 7 tygodniowa coreczka spacer w foteliku samochodowym ( dla mnie szok bo mlody chwile jechal w samym body i mial spocone plecki a co dopiero ta dziewczynka ) miala rajstopki buciki sukienke dlugi rękaw czapeczke i jak staliśmy na molo zakryli ja kocykiem takim polarowym bo uwaga troszke wieje i ciagnie od morza
    Ehhh

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no aaaga, jak wieje i ciągnie....

aaaaga, 0na88, Maniuś, jesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach ta morska bryza
    Ale sie dzisiaj najadlam zjadlam rybke w sosie ze szpinakiem i gorgonzolą do tego pieczony ziemniak i micha surowki mmm i zimne piffko
    Artek byl zbylwersowany i az krzyczał jak nie mogl mi nic z talerza zgarnąć az rekoma uderzal w stol heheh

lys lubi tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam, bardzo się cieszymy. Ale poszło szybko, bo w pierwszym cyklu starań. Także uwaga ;-)))

Termin na 10 styczeń, czyli rocznikowo między dziećmi będą 2 lata różnicy. A tak faktycznie to rok i 4 miesiące. Będzie dobrze :-)))

To gratuluję Ofka :-)))) może jakis wątek ponownie zaciazonych sierpniowek się pojawi za jakiś czas ;-)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 21:58

Maniuś, jesslin87, magda sz, Paula_071, Migotkaa, Weridiana, witaminkab lubią tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Padam na twarz u nas masakra patelnia na dworze 26 stopni bylismy z mlodym na spacerze na molo na obiadku lodach i dlugim spacerze z moimi rodzicami i myslalam ze sie ugotuje mialam krotkie spodenki jeansowe i mi w dupe parzylo powiem jedno plakac mi sie chcialo jak w ten upal spotkalam znajomych a raczej znajomi meza i byli na spacerze z 7 tygodniowa coreczka spacer w foteliku samochodowym ( dla mnie szok bo mlody chwile jechal w samym body i mial spocone plecki a co dopiero ta dziewczynka ) miala rajstopki buciki sukienke dlugi rękaw czapeczke i jak staliśmy na molo zakryli ja kocykiem takim polarowym bo uwaga troszke wieje i ciagnie od morza
    Ehhh
    Biedne dziecko :-(

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie Karpacz trochę gorzysty na spacery z wózkiem ale może chociaż Hubert pod górę nie ucieknie za szybko :-P a Zakopane? Ja swego czasu często jeździłam do Kościeliska, blisko wyjścia do TPN, blisko do Dol Kościeliskiej, Małej Łąki, Drogi Pod Reglami. Poza tym są termy, można wyskoczyć gdzies - Słowacja, Kraków. Nad Morskie Oko się przejść w klapkach :-D i takie tam.

Agaata lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Faktycznie Karpacz trochę gorzysty na spacery z wózkiem ale może chociaż Hubert pod górę nie ucieknie za szybko :-P a Zakopane? Ja swego czasu często jeździłam do Kościeliska, blisko wyjścia do TPN, blisko do Dol Kościeliskiej, Małej Łąki, Drogi Pod Reglami. Poza tym są termy, można wyskoczyć gdzies - Słowacja, Kraków. Nad Morskie Oko się przejść w klapkach :-D i takie tam.

Musiałabym się specjalnie przygotować i kupić jakieś wyjściowe klapki na tę okazję. Na koturnie rzecz jasna.

Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że najlepsze to by były plastikowe, najtańsze, śmierdzące gumą japonki :-D nie ma opcji żeby przejść w tym choćby kilometr nawet po asfalcie

Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    u nas też te pianki odrywa i gryzie :/ mam już tak poprzylepiane mocno a i tak, tak długo kombinuje i nie odejdzie dopóki nie oderwie, a jak się mu zabiera to ryk taki że cały blok słyszy.... nie wiem co jest w tych piankach takiego dobrego
    Jak to co jest dobre? Sam upolowal ;)

jesslin87, Aska87 lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Ja myślę, że najlepsze to by były plastikowe, najtańsze, śmierdzące gumą japonki :-D nie ma opcji żeby przejść w tym choćby kilometr nawet po asfalcie

Zwłaszcza jak się stopa spoci i jest poślizg :-D

apaczka, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine89 wrote:
    Mamasia, udanego wypoczynku!
    ktora z was karmi wciaz mlekiem z cycka, poza mna i Zetka jak widze?kiedy macie zamiar przestac i jak?
    Jeszcze ja i przymierzam sie fo odstawienia. Chwilowo staram sie, zeby w dzien nie jadl z piersi, tylko stale pokarmy, cyc jest tylko w nocy i nad ranem, no chyba, ze wieczorem juz praktycznie spi i nie mam jak podac kaszki lyzeczka czy x kubka to cyc. Ppxniej bede wprowadzac w nocy mm, zobaczymy jak mi to wyjdzie ;)

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie..
    My dzis od 16 do 20.30 na polku na działeczce, Szymko potem szybko usnął:)

Agata soryy ale usmiałam sie jak czytam o przewijaniu Huberta, mój Szymon sie kreci ale zazwyczaj daje coś do łapki i sie zajmuje, a pudełko od chusteczek nawilżanych jest tak fascynujace ze lezy grzecznie:)

U nas dzisiaj tez upał, w domu pokazuje 26 stopni wiec jeszcze bez tragedii, najgorsze chyba to ze w tym roku bedzie bez wiatraka? bo jak przy tym szogunie małym, dopiero by była zabawka

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcebycmama wielkie gratulacje!!! Spokojnej i bezproblemowej ciazy zycze.

chcebycmama lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcebycmama gratuluję!!!może dołączę do Was :) choc byłabym w szoku gdyby teraz udało się za pierwszym razem :) no nic jeszcze tydzień i teścik :)

Co do upałów,tu dzis było apogeum...ale właśnie przeszła straszna burza i od jutra caly tydzień ma lać :/ no nie dogodzisz człowiekowi :P

Kaszel nie ustępuje,w dalszym ciągu praktycznie tylko na śnie go męczy ale wole to skonsultować,no dzis juz 3 noc :/

Co do przebierania pampersa to u na juz tez jest level hard :)
    Wstaje już tak szybko ze nie nadążam normalnie :) strasznego dostal teraz przyspieszenia :P

Jedyneczki dolne piękne zdobią już dziaselko mojego Skarbeczka i tak fajnie wypycha gorna wargę na dolną :P zabujczo to wygląda :P

Dobrej nocki :)

jesslin87, mamasia, Weridiana, chcebycmama lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
‹‹ 3767 3768 3769 3770 3771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ