X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas zbiera się na deszcz. Jesteśmy w domu i Łucja od razu lepiej spala. No ciekawa jestem jak to będzie w Bieszczadach.
    Chcebycmama gratulacje! Mam nadzieję, że nie uciekniesz całkiem do styczniowek, tylko zostaniesz z nami.
    Jasmine super, że jesteście po, teraz będzie juz coraz lepiej.
    U nas chyba pojawia się lek separacyjny, bo żeby wyjść z pokoju to musze się wymykac, bo inaczej ryk. I usypial zawsze tata a teraz musze być ja. Pozatym jest trochę lepiej z katarem, zostały dwie dawki antybiotyku, jak nie przejdzie to powrót do lekarza. Apetytu prawie wcale, trochę mleka o chrupki kukurydziane.

jasmine89 lubi tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuski ,

chcebycmama - serdeczne gratulacje :)ciesze sie ze tak szybko sie udalo !

ja czekam az Zoska wstanie z drzemki i lece na spacer poki nie ma jeszcze takiego skwaru - zapowiadaja u nas 29 stopni.

Wkurzylam sie bo chcialam kupic tego snapa3 to nie ma narazie nigdzie , a ze ja jestem w goracej wodzie kapana to zamowilam wozek z gorszymi opiniami ale wizualnie mi sie podobal Armadillo ( musze po becikowe pojsc to wyjde prawie na zero.

Zoska po wczorajszym spadnieciu z lozka czuje sie ok , guz sie wchlonal (siedzialam kolo niej i zapatrzylM sie w tv ) u mojej mamy niskie wersalki i gruby dywan , wiec skonczylo sie na guzie i strachu dziecka - choc ja wystraszylam sie pewnie bardziej. Z drugiej strony glowy walnela sie dzis w szafe wiec i pewnie siniak bedzie. WIzualnie sie wyrowna. Stary mnie zabije - choc nie pisne ani slowa o katastrofie lozkowej - co mi bedzie potem glowe zatruwal.

Zaskoczyla mnie reakcja tylko mojej mamy " o jej , a coz sie takiego stalo - Ty mi wiele razy spadlas" - no coz , dzieki mamo :)

AgaSad, Pulpecja, Maniuś, Aska87, aaaaga, Paula_071, jesslin87, Griszanka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy robicie juz zwykła jajecznice na maselku czy tylko na parze? Mi to na parze średnio wychodzi, mam ochotę zrobić zwykła tylko nie wiem czy już można..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka mi po ciąży właśnie puchną..nigdy nie miałam z tym problemu a teraz masakra. .

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Dziewczyny czy robicie juz zwykła jajecznice na maselku czy tylko na parze? Mi to na parze średnio wychodzi, mam ochotę zrobić zwykła tylko nie wiem czy już można..
    ja jak nie mam czasu to robię zwykłą na patelni, bo ta na parze to strasznie długo się robi.....albo ja po prostu nie do końca umiem :)

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny , tak piszecie o ciazach i zaczelam sie zastanawiac i nakrecac. ostatni raz okres (pierwszy po zastrzykach anty)9 maja, mialam jakies brazowe plamienie 26 maja jak mloda miala operacje(zrzucilam na stres) i sie zastanawiam jaka jest szansa zebym zaszla w ciaze.

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody w weekend dostal jajowe na masle z patelni i bylo ok ja nie moge potem miseczki domyc jak robie na parze wiec juz nie bede robila i po problemie

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele jaki gorąc, wrócilismy o 10.30, zrobilismy zakupy, kupiłam truskawki, spoko bo stoją za blokiem ze zbiorami:) zupe dostał ze słoika, chyba pierwszy raz od 5 miesiecy, ale zjadł ze smakiem:)

Mi tez sie przypominaja te upały.. słabo mi jak sobie pomysle ze to lato moze byc takie samo, na obiad dzis nowe ziemniaki, jajo i kefir:) pamietam że w czasie upałów to było nasze ulubione danie, prawda kobietki?

Magda współczuje..a moze takie barierki załatwiły by sprawe jak lys ma?

jasmine89, Maniuś lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam mlode ziemniaczki z koperkiem ale do tego kotlecik z piersi kurczaka i mizeria mmniam
    No jajo sadzone królowało :-)
    Mlody tez dzisiaj słoiczek bo czekam na dostawe warzyw z ryneczku od mojego taty w lodówce mam światło i przeciąg

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chłodnik :)!

jasmine89, jesslin87 lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teskno mi za polskimi smakami. zjadlabym szpargi...
    u nas curry z kurczakiem i jajkami, a do tego ryz i chlebki naan. zrobilyscie mi smaka, pojde poszukac w jakiims sklepie prawdziwych ogorkow i zrobie mizerie

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I luneło deszczem, moze sie powietrze troche ochłodzi:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziadek z wnukiem na spacerze leże i nic nie robię blogo mi

lys, Migotkaa lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra dosyć lezenia ide robic obiad

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wróciłam od fryzjera, w salonie podobał mi się kolor , w domu już nie.. a wogole jestem zdechła i nie nam humoru..
    U nas dziś pstrąg i szparagi.. zjem i idę na spacer..
    Czy jest jeszcze ktoś kto śpi z dzieckiem w pokoju a mąż osobno? Źle mi z tym ale przez te tysiące pobudek albo tak albo wszyscy razem w sypialni a wtedy m będzie jak zombie w robocie.. normalnie antykoncepcja idealna..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My śpimy z Łucja we 3. Oboje lubimy z nią spać, a K rzadko kiedy się budzi. Musi już płakać albo bardzo się wiercic. A co do antykoncepcji, to na nasze pożycie to wpływu nie ma, nie tylko sypialnia jest w domu ;)

Maniuś lubi tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też we trójkę śpimy, mąż się tylko czasem budzi i mówi, że mu to nie przeszkadza. Tzn. Hubert w łóżeczku obok naszego łóżka, a później zabieram go do nas.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak robicie szparagi? i białe czy zielone? nigdy nie robiłam, jadłam raz w Grecji ale tak średnio podeszły mi w ich przyprawach.

Ona88 super ten wózek, nie widziałam takiego, w sklepie były espiro itp i recaro i wzielismy recaro, nie byłam przekonana ale już 2mc użytkuje i jestem baaardzo zadowolona, tym bardziej że ma ażurowe boczki i Maja się nie poci. Odkryłam też jak budkę powiększyć, jedyne co mnie denerwuje to brak regulacji podnóżka choć widze że Małej to nie przeszkadza

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda, ja zazwyczaj gotowalam we wodzie z odrobina soli i cukru szczypta i pozniej polane bulka tarta z maselkiem

magda sz lubi tę wiadomość

• Martucha86 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My śpimy w jednym pokoju:) ja i mąż razem, Stach sam:)
    Od lipca planuje wrócić ze spaniem do naszego pokoju bo teraz śpimy u Młodego :). Wiele razy mówiłam mężowi zeby poszedł sam spać bo lepiej odpocznie ale on nie chce tego słyszeć. ..taki typ który lubi być blisko. Zawsze taki był.
    Staś ma jedną drzemkę od 3 dni. Sam się przestawil. Zobaczymy czy tak zostanie. Bardzo by mi to pasowało bo w żłobku jest drzemka w okolicy południa i fajnie gdyby juz do tego przywykl. Zobaczymy.
    W niedziele 12 czerwca idziemy do żłobka na dzień dziecka :) fajnie ze o nas pamiętają i juz możemy zacząć integrację; )
    Miłego wieczoru.
    BYŁAM DZIŚ ZROBIĆ PAZNOKCIE U STÓP A JUTRO IDE DO FRYZJERA :):):)!!!

Paula_071, AgaSad, witaminkab, Migotkaa, jesslin87, mamasia, Griszanka, Maniuś, niecierpliwa lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
‹‹ 3769 3770 3771 3772 3773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ