X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głową mnie boli od wczoraj i pogoda okropna.
    Maz w Poznaniu zdaje egzamin jezykowy. A mała w końcu usneła i myślę czy iść spać czy coś zjeść czy kawę wypić. Mocy brak, wiec tylko na takie wyżyny mogę się wspiąć :p

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez mocy brak, wstawiłam pranie, nastawiłam na barszcz, pije kawe, leb mnie tak boli ze masakra..

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam pranie, wypiłam kawę, zjadłam kanapki i dobrze, że się z małą nie położyłam, bo trzy razy się budziła i już wstała, więc nie pospałabym. No nic idę gary myć.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja spieprzylam zupe , robiłam ogorkowa i sam kwas, wpadłam na cudowny pomysl dosypania cukru i wsypałam sol oczywiście kwaśno -slona do granic,wiec plywa w kanalizacji . Dziecku w związku z tym dalam słoiczek , a nam usmazylam na szybko naleśniki z serem , Zosce tez jednego odlozylam może zje.

Dzis byłam w zlobku uzupelnic dokumenty , stracha mam przed ta adaptacja . Posylam od 15 Wrzesnia , na początku będzie ze mna , później stopniowo bedziemy wydluzac czas. Do pracy wracam 1 Pazdziernika. Na sama myśl o pracy , i zostawieniu dziecka mi niedobrze . Pocieszam się , ze nie ja pierwsza i nie ostatnia.

Maniuś, mamasia, jesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona a ile czasu będziecie razem w żłobku?

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Ona a ile czasu będziecie razem w żłobku?
    My około miesiąca.

5fo2vs9.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi jest niedobrze, bleeee. Od rana mnie co chwile gania, jestem u rodzicow, zjadlam pierogi z truskawkami, bo myslalam, ze to z glody i chyba jest jeszcze gorzej. Mamusia robi mi miete, moze bedzie lepiej.

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmierzyłam sobie cisnienie z ciekawosci, 103/65, nosz kurde nie dziwie sie ze chodze od dwóch dni jak by mnie czołg przejechał..

Byłam w aptece po ten krem dla Szymona ale nie mieli, zamówiłam na jutro ma byc:) ten co Agata wysłała:)

Agaata lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha86 wrote:
    My około miesiąca.

A jak to wygląda? Przychodzicie razem i we troje z opiekunką się bawicie, czy siadasz z boku i obserwujesz?

9f7jtv73juycdhvl.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    A ja już od dawna nie korzystam z Szumisia i nie dlatego, że to jakiś problem był dla mnie, ale dlatego, że trochę o nim zapomniałam, później na dwa tygodnie pożyczyłam znajomym i wypadł z obiegu ;-) Ale ostatnio pomyślałam sobie, że włączę- Hubert się zerwał jak szalony z łóżeczka, szumisia w garść i próbował go rozbroić żeby zobaczyć co tak szumi :-)
    hehe, Hubcio Mistrz :)

Agaata lubi tę wiadomość

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze się nie ogarnęłam, dzieć powoli się przyzwyczaja do swojego mieszkania :) wczoraj o 15 sobie przypomniałam, że środa i trzeba na basen jeszcze jechać, a dziś na rano rehabilitacja. Piotrek po trzytygodniowej przerwie wypadł z obiegu, strzelił focha i stwierdził, że nie będzie ćwiczyć. A od 12 była u mnie ta psiapsióła po inseminacji i poszła po 17, insemka w maju bez powodzenia, w poniedziałek miała drugą i bardzo bym chciała by się jej udało.

Griszanka lubi tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem zmęczona, ostatnio wcześniej mi się chce spac, przysypiam z Szymonem po 21..

Forum umiera ? Czy po prostu pochlaniaja nas dzieciaki?

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka chyba jedno i drugie...

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys jak Twoje plecy? I jak rehabilitacja Lily ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 22:38

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka tez mi się tak zdaje. Na fb ruch, bo szybciej. Dlatego wszystkie powinny tam wrócić :)
    nadaje z łóżka, idę spać.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaminka czynię to samo co Ty, dobrej nocki

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do glowy zaraz dostane. Mlody uspil sie sam przed 19, dalam mu butle na spiocha, troche potulilam bo sie wybudzali sobie fajnie spal. Po 21 wrocil maz to mowie skocze sie szybko wykapac i oczywiscie musial sie przebudzic. Oczywiscie moj kochany musial wziac go w pion i przlezc z nim do lazienki, ten mnie.zobaczyl i rozwyl sie na maksa. A wystarczylo podac smoka, polozyc sie kolo niego i przytulic. I co? Tatus spi, a ja z bielatem sie bujam, niby chce spac, ale co 2-3 minuty otwiera oczy i poplakuje. Aaaaaaa oszalec mozna. Ciekawe, o ktorej uda mu sie zasnac? Jak wlosy mi tak wyschna nieuczesane, to bede jutro wygladala jak czarownica, kazdy w inna strone buuuu. A chcialam jeszcze sie napic herbaty i zjesc jakas kolacje :(

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wolę nasze forum..za fb nie nadążam, co chwilę nowe posty, zdjęcia, filmy, komentarze i komentarze komentarzy aaaaa☺ może problem w tym ze nie nam fb na telefonie to bym musiała chyba ciągle przed kompem siedzieć...

Młody ostatnio tak mi daje popalić ze ledwo żyję, ciągle musze mu wymyślać nowe atrakcje, łazi za mną wszędzie a jak usiane to przychodzi u chce na kolana.. od tygodnia go nie poznaję, a i kilka razy powiedział mama☺ale zazwyczaj w płaczu albo złości wiec śmieję się ze to się nie liczy i czekam dalej ☺

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Lys jak Twoje plecy? I jak rehabilitacja Lily ?

Dziękuję ze pytasz. Moje plecy maja sie lepiej :) unikam dzwigania Lily i noce sa ciut lepsze. Co do rehabilitacji Lily to mamy zajecia 2 razy w tygodniu i powoli widać pierwsze efekty. Raz Lily sama usiadła, zaczęła przyjmować pozycję czworacza niestety nadal kolanka jej się rozjezdzaja. Próbuje się podciagac ale słabo jej idzie. Powoli powoli i może w końcu coś się ruszy.

Migotkaa, Maniuś, Paula_071, Martucha86, witaminkab lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tez wole nasze forum bo na fb połowa postów mi ucieka albo nie nadążam za komentarzami. Jednak na belly jest łatwiej coś poczytać.

Martucha86 lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 3790 3791 3792 3793 3794 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ