SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane
U nas choroby ciąg dalszy...mały ma zapalenie górnych dróg oddechowychbylam z nim wczoraj znowu u lekarza...meczy go kaszel,woda leje się z noska i apetytu zero
do tego chyba tez idzie dolna dwójka...mam nadzieje że już teraz będzie z dnia na dzień juztylko lepiej,bo wczoraj moim zdaniem miał najgorszy dzień od urodzenia...
Pogoda dopisuje ale chyba jednak posiedzimy w domu jeszcze te parę dni... -
Duzo zdrowia dla Alexia.
My jak zajdziemy na plac zabaw, to na chwile obecna tylko hustawki.
Wczoraj bylam u gina, wyniki ok, jak beda dobre warunki, to zabieram malucha z zimowiskaaaaaga, Zetka, Maniuś, Martucha86, mamasia, witaminkab, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zdrówka dla Alexa!
Ja mogę jeszcze polecić placuszki z cukinii z ryżem i suszonymi pomidorami, pychotka.
My też jeszcze nie byliśmy na placu zabaw ale dziadki chcą w tygodniu kupić huśtawke to będzie bujał się do woliManiuś, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zetka nie dobijaj mnie czekam na wizyte od końca kwietnia bo dopiero w czerwcu miała terminy i jeszcze jej nie ma. To sie wqrwilam !!!
Ta druga jest słaba buuuu
A mialam tyle pytań kuzwa no
Zdrowka dla chłopaków
Griszanka 3mam kciuki
Maniuś lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Zetka nie dobijaj mnie czekam na wizyte od końca kwietnia bo dopiero w czerwcu miała terminy i jeszcze jej nie ma. To sie wqrwilam !!!
Ta druga jest słaba buuuu
A mialam tyle pytań kuzwa no
Zdrowka dla chłopaków
Griszanka 3mam kciuki
Na fejsie na ich stronie jest napisane że id 6-10 jest na L4. My byliśmy tydzień temu w pn, wydawało mi się że zapisałam ich do niej a była ta druga. Może Dtmkowski będzie. On jak dla mnie jest bardzo w porządku. Daj znać.
Zdrówka dla dzieciaczkow.
Griszanka, powodzenia!
-
Dostaliśmy się do źlobka! Jeeee... Lykne dziś za to
Zdrówka dla chorowitkow!Weridiana, aaaaga, apaczka, Maniuś, Migotkaa, Martucha86, Agaata, Katarka, Katarka, Katarka, AgaSad, lys, mamasia, witaminkab, Aska87, jesslin87, Zetka, Griszanka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy z urlopu
było super!
Wieś, zwierzęta, łąki, lasy itd.
Młody miał wzorowe zachowanie. Byliśmy w szoku. Bawił się, jadł i spał, bezproblemowe dziecko; )!!
Żeby zobaczyć kury szedł na czworakach spory kawałek. Dzięki tym kurom przekonal sie do trawy i śmigal na czterech jak szalony.
Na widok huśtawki Staś robi kwaśna mine.
Mamy gorna 2.
Buziaki
0na88, Weridiana, Maniuś, AgaSad, lys, mamasia, jesslin87, Migotkaa, Zetka, Agaata, Griszanka, niecierpliwa, aaaaga, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Ona gratulacje
Agata mg robimy kolejna morfologię pod koniec czerwca mam nadzieję że będzie juz dobrze
U nas kąpiel to super sprawa aż nie mogę uwierzyć. Na siedząco myje plecki i mówię mu że myje plecki a następnie szyje a ten odwraca do mnie głowę i się cieszy następnie paszki, cycuszki, brzuszek i nogi za każdym razem mówię co myje a on się cieszy a przy okazji go lekko gilam po danej części ciała. Następnie mocze glowe, leje szampon na rękę i myje włosy. Jak umyje klade go na ręce i wtedy kubeczkiem do przechowywania pokarmu spłukuje mu głowę a on leży. Bardzo lubi spłukiwanie. Potem myjemy ptaszka i dupke potem świeża woda buzie. Potem się bawimy i zmieniamy pozacyje trochę na siedząco trochę na brzuszku. A przy wyjściu zaczyna się lament że musi wyjść no ale niestety ileż można siedzieć w kąpieli. Do tego moj kręgosłup umiera.aaaaga, Maniuś lubią tę wiadomość