X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • lys Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka, ja próbowałam na leżąco w łóżku z cycem, bez cyca, na łóżku w drugim pokoju, na macie, na rękach, na kolanach, z bujaniem, z tuleniem, z noszeniem, po ciemku, z włączonym światłem... i nie dało rady ululać.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys no nie wiem nawet co Ci poradzić, ja widze że Szymon umeczony ale zasnac nie moze
    Po Egazminie poszlismy do parku, odrazu usnał, posiedzielismy 1,5h, przyjemnie i fajnie w tym parku i niby nie daleko 20 min od nas spacerkiem tylko droga do niego taka ze zero cienia cały czas w pełnym słoncu..

Ja pierdziele jeszcze przyciagnelam deske do prasowania zeby czesc prania poprasowac, a teraz w ten upał to kuzwa zaraz pełna pralka..

MagdaMuminek lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może po prostu 22 to będzie nowa pora zasypiania, tylko dziwi mnie jedynie, że chodzi spać później, ale nie śpi dłużej i nie odsypia w dzień. Dziwne. A niby dzieci dużo śpią.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez podczas usypiania sa cyrki, tzn zachowuje sie wtedy jak maly narkoman, przez sen wstaje, staje na glowie, rzuca sie po łóżku, śmieje sie i placze na przemian. Stoi przy scianie i stuka w nia reka po czym pada. Ale chyba u wielu z nas tak jest, wiec pewnie to taki etap.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata dokładnie to opisałas:)

Agaata lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym ze Hubert nigdy nie zasnął na rękach, wiec ja go w naszym łóżku usypiam. A od wczoraj walczy ze smoczkiem, wiec jest trudniej. W ogóle to gorne zeby u nas bardzo powoli wychodzą, mamy jedna dwojke na gorze, która wyszla po miesiącu czajenia sie pod samym dziaslem. Teraz już długo jedynka obok jest bardzo nabrzmiala i widac ząb, ale sie nie przebija. Czy górne sa takie powolne generalnie, czy tylko u nas?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas górne tez dłuzej wychodziły niż na dole, długo było zęba juz widac a nie pękało dziąsło i ząb nie mógł wyjsc

Agaata lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, u nas też górne długo wychodziły, codziennie mi się wydawało, że już zaraz, a tygodnie mijały.

Agaata lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa poprasowałam troche, jeszcze kwiatki na balkonie podlać i można isc spac

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my niedawno wróciliśmy z koncertu :) młody pod koniec zasnął jak kamień nic mu nie przeszkadzało, nawet wyciąganie z wózka, zanoszenie, rozbieranie itp.... podarowaliśmy sobie już kąpiel
    myślałam, że wcześniej padnie ale tyle ludzi, światełek, muzyka ....za dużo atrakcji było żeby spać :)

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry:) pierwsza:P

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    dzien dobry:) pierwsza:P
    dzień dobry :)

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za kazdym razem jak wchodze na forum pokazuje mi, w ktorym tygodniu ciazy jestem teraz mam 34 takze cofnelam sie o rok do tylu pamiecia, oj jaka to byla meczarnia z ta pogoda.

U nas dramat w wozku byl do majowki, potem cudownie minelo, ale tak jak u Apaczki musi cos sie dziac w zasiegu wzroku, najlepiej duzo zwierzat psy i golebiopochodne to nr 1. Niestety w aucie godzinna droga to zabawianie, bo Jula probuje wydostac sie z fotelika.
    Ratujemy sie bajkami.
    A tak pozatym to staje przy wszystkim i sie puszcza, zwiedza dom na czworaka i generalnie jest wesolo.
    Wczoraj Julka uwiezila mnie w lazience. Przydeptala pod lazienke, zamknela mnie w niej i zaczela wstawac na drzwiach, a ja nie moglam wyjsc i modlilam sie, zeby klapla na dupe i nic sobie nie zrobila. Jak upadla na dupke to dopiero moglam otworzyc drzwi. Dalej nie moge sie przyzwyczaic, ze mam mobilne i ciekawskie dziecko. Najbardziej lubi chodzic na balkon. Jak dojdzie do progu probuje go przejsc, wtedy przenosze ja na koniec pokoju, a Julka znowu sunie w kierunku balkonu i tak potrafi kilkadziesiat razy.

aaaaga lubi tę wiadomość

• AgaSad Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry☺ ale gorąco ale dobrze ze od jutra ma być bardziej ludzka temperatura..w ciąży owszem była tragedia w upały ale człowiek położył się pod wiatrakiem i wegetował a teraz można pomarzyć

1usawn15ju6q9qwm.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tez dramat wozkowy minał(zbiegło sie to z wymianą wózka na innny , wiec mozliwe ze cos jej w tamtym nie pasowało) mam nadzieje ze kryzys juz nie wróci, bo na sama myśl mi słabo.

Ja dzis u rodziców , w aucie spieprzyła mi sie klima... przezimuje u nich do 18-18:30 i wracam do siebie.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Za kazdym razem jak wchodze na forum pokazuje mi, w ktorym tygodniu ciazy jestem teraz mam 34 takze cofnelam sie o rok do tylu pamiecia, oj jaka to byla meczarnia z ta pogoda.

U nas dramat w wozku byl do majowki, potem cudownie minelo, ale tak jak u Apaczki musi cos sie dziac w zasiegu wzroku, najlepiej duzo zwierzat psy i golebiopochodne to nr 1. Niestety w aucie godzinna droga to zabawianie, bo Jula probuje wydostac sie z fotelika.
    Ratujemy sie bajkami.
    A tak pozatym to staje przy wszystkim i sie puszcza, zwiedza dom na czworaka i generalnie jest wesolo.
    Wczoraj Julka uwiezila mnie w lazience. Przydeptala pod lazienke, zamknela mnie w niej i zaczela wstawac na drzwiach, a ja nie moglam wyjsc i modlilam sie, zeby klapla na dupe i nic sobie nie zrobila. Jak upadla na dupke to dopiero moglam otworzyc drzwi. Dalej nie moge sie przyzwyczaic, ze mam mobilne i ciekawskie dziecko. Najbardziej lubi chodzic na balkon. Jak dojdzie do progu probuje go przejsc, wtedy przenosze ja na koniec pokoju, a Julka znowu sunie w kierunku balkonu i tak potrafi kilkadziesiat razy.
    hehe mój mnie tak na balkonie zamyka ...teraz jak na balkon wychodzę to pod drzwi zawsze coś podkładam żeby nie dał rady, choć aktualnie już woli ze mną iść :) u nas już progi, schody itp to żadne przeszkody niestety :( ostatnio u rodziców do połowy schodów drań wylazł

niecierpliwa lubi tę wiadomość

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jako ostatni ruszamy na podbój Uniejowa :-) dziewczyny z rodzinkami już pewnie pluskaja w Aqua :-) szkoda,że jeszcze tyle się osób wykruszylo

bzkxskf.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Łucja ma potowki takie czerwone w okolicach siuski pod pampersem. Staram się wietrzyc po godzinie dziennie i wczoraj wymyłam w wodzie z mąka ziemniaczaną. Coś jeszcze mogę zrobić?

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys moze za jasno i za gorąco stad Lily nie chce spac u nas tez czas usypiania sie wydluzyl a w dzien masakra jakis turbopower dostaje i fika w lozeczku
    Witaminka maka ziemniaczana nam pomaga jak cos sie dzieje
    U nas 31 stopni pot po dupie mi ciurkiem leci masakra

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 33 w cieniu,to nie jest pogoda do zycia
    Byliśmy na obiedzie u tesciow to normalnie czułam strugi wody na plecach, Szymon caly mokry
    Przyjechalismy do domu to pluskal sie na balkonie, balkon pływał ale dziecko szczesliwe,teraz padl a jak wstanie to bierzemy koc i jedziemy nad wode,nie mam odwagi wziąć go w takim pelnym słońcu

Dziewczyny z bloków jak sobie radzicie w dzien w te upaly?

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 3825 3826 3827 3828 3829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ