SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak dobrze, ze nie tylko Tomej ma bunt na wózek. Ja juz od 3 miesiecy wychodze tylko w czasie jego drzemki. Wchodzimy w tuli, jak zasnie przekladam go do wozka. Sprawdzaja sie jeszcze chrupki i inne jedzenie, wtedy daje rade jechać.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Katarka a może pić jej się chciało? Gorąco jest przeokrutnie.
Natalka ma właśnie swoją popołudniowa drzemkę a ja zrobiłam obiad - makaron z sosem jagodowymPyszny, prosty i szybki. Smak dzieciństwa
U nas jazda w wózku jest nawet ok pod warunkiem, że coś się dzieje czyli chodzą ludzie, psy, ptaki, jeżdżą samochody itp. Ale też się czasem drze, nie wiem o co, chyba dla zasady -
Lys moj tez zlosnik niesamowity krzyczy jak cos jest nie po jego mysli np jak siedzi to zaciska piastki prostuje nogi i krzyczy az sie robi czerwony dzisiaj caly dzien jeczy bawi sie jeczy po chwili nawet jak sie kapal w baseniku bylo to z jeczeniem normalnie glowa peka u nas w cieniu 28.3 stopnie
-
Hubert przechodzi sam siebie z iloscia jedzenia, na obiad sloiczek 220 g to chyba zjada na przystawke, bo ppzniej poprawia 1/3 mojego dorsza i warzywami. Pieczywa w ciagu dnia my nie mozemy zjesc na jego oczach, bo natychmiast chce i zje chyba kazda ilość. Brzuch ma taki duzy, ze mam wrazenie ze pęknie. Mimo tego, ze bierze żelazo, to robi 3-4 kupy dziennie. Zabrałam na wyjazd 50 pieluch i wczoraj zobaczylam ze zostaly 4, wiec musiałam dokupic. Czyli jakies 10 dziennie. Dwa bidony wody wypija spokojnie plus cyc, dzisiaj np. 4 razy juz. Ja rozumiem, ze mu goraco, ale to chyba przesada. Gdzie mu się to wszystko mieści?
-
Lys wiem co czujesz, mój dopiero poszedł spać, znowu 1.5 godz usypiania.. aż poryczalam się ze zmęczenia.. chce teraz iść spać ale pewnie nie zasnę tak szybko..
a co może być przyczyną u Was? Bo u nas chyba te zęby..zaczął gryźć mnie w cycki ale też wszędzie gdzie tylko przyłoży buzię, wie ze nie wolno ale i tak ciągle próbuje..
Z miłych rzeczy zaczął ładnie mówić mama.. -
Nie mam pojęcia o co chodzi, dokuczają jej zęby, ale to chyba nie to, bo wcześniej jak ząbkowała, to pomimo płaczu itd zasypiała po utuleniu, bujaniu, noszeniu, cycu itd. A teraz robi wszystko, żeby nie iść spać. Dziś przyszedł mój brat mi pomóc, bo ja padam ze zmęczenia. Nawet mam zakwasy na nogach od podnoszenia Lily (jak z nią wstaję to z ugiętych nóg, żeby mi kręgosłup nie padł). Przede mną jeszcze 31 dni do powrotu męża, nie wiem skąd ja wezmę na to siłę.