SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Super:) niedawno wróciłam, w sumie jeszcze siedziałybyśmy ale Patryk już tak marudził że nie było szans na dłuższe spotkanie.
Lys dotarłaś już do domu? Bardzo miło było Cię poznać, Lily jest cudna i baaaaardzo grzeczna w wózku:)
Paula a jak się czujecie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 16:25
-
Hej, 15 minut temu dotarliśmy do domu
Ja także cieszę się ze spotkania, było bardzo miło. Patryk jest uroczy, no ale że towarzystwo było nudne, to troszkę pomarudził
Lily rzeczywiście ładnie siedziała w wózku, no ale z nią tak jest - czasem super, czasem ciężko.
Liczę na kolejne spotkania, następnym razem może uda się w większym gronie.
Paula lepiej już z Wami?AgaSad lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Hej, 15 minut temu dotarliśmy do domu
Ja także cieszę się ze spotkania, było bardzo miło. Patryk jest uroczy, no ale że towarzystwo było nudne, to troszkę pomarudził
Lily rzeczywiście ładnie siedziała w wózku, no ale z nią tak jest - czasem super, czasem ciężko.
Liczę na kolejne spotkania, następnym razem może uda się w większym gronie.
Paula lepiej już z Wami?
Wcale nie było nudne towarzystwo, Patryk za słabo się starał żeby skraść serce Lily:)
Fajne fotki wyszły, wyślij mi na prv maila albo nr tel to prześlęlys lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Super ze udało się Wam spotkać, my mamy spotkanko w czwartek.
Paula dużo zdrowia dla Ciebie i Tomka.
My dziś znowu byłyśmy na rowerze i było super. Łucja siedzi w miarę grzecznie, jak w wózku.
No i chciałam się pochwalić, że Łucja stawia pierwsze samodzielne kroki! Po dwa, ale sądziwnie się na to patrzy. Niby człowiek wie, że dziecko się rozwija, a mnie to zaskoczyło.
Paula_071, Aska87, Martucha86, mamasia, Pulpecja, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Fajnie, że spotkanko sie udało:)
pięna pogoda, trzeba korzystać
Wiecie co, dzis to sie zaczełąm zastanawiać czy z moim Szymkiem to jest ok.. przespał całą noc, wstał o 8.40, przed 11 już kwiczał, położyłam go usnał odrazu spał do 13.10, 15.40 znowu kwiczy, no nawet nie pomysalam że już spiacy, połozyłam go i usnał odrazu wstał o 18, padł o 21 oczywiscie strasznie zmeczony
Matka histeryczka pewno sobie szuka problemu.. nie wiem może przez tą ruchliwość szybciej się męczy? -
Migotka nie wymyślaj tylko się ciesz ze Ci dziecko śpi..widocznie tyle potrzebuje. Ostatnio rozmawiałam z taką Panią i ona mówiła ze jak jej syn był w wieku naszych dzieci to spał cala noc plus 5 godz w ciągu dnia wiec niektóre dzieci naprawdę ładnie śpią i nie ma w tym nic dziwnego..
Patryk szalał dziś do 21.30 - Lys wszystko przez Lily, wpadła mu w oko i nie mógł skupić się na spaniu ☺
Gratulacje dla Łucji ☺witaminkab, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Aga no mi się wydaje, że on potrzebuje bardzo duzo snu, dodam że przeważnie go budze o 18 bo nie wiem do której by spał.. w moim otoczeniu to niczyje dziecko tak nie spi, jak słysze 2x15 min to dla mnie to nie do pojecia hehe:) no ale nic tylko pewnie się cieszyc , kto wie kiedy mu sie to odwidzi i matka zateskni za tym stanem:)
-
witaminka brawo dla Łucji
Aga widzisz kurcze to wprowadziliśmy trochę chaosu. Z kolei ku mojemu zdziwieniu Lily poszła spać po 19, nawet nie zdążyłam kąpieli przygotować i poszła spać bez.
Migotka roczne dziecko to śpi jakoś do 15h na dobę, więc u Was chyba tak książkowo właśnie? Jak się stresujesz to zawsze możesz podpytać o to pediatrę
Paula mam nadzieję, że U was lepiej.
witaminkab lubi tę wiadomość