SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:Czy u Was dzieci tez zaczynaja tak wymuszac? U nas Szymon dzis przechodził sam siebie "bo chce akurat to", "akurat tedy chce przejsc i pcha się i wyje", matko święta chyba trzeba to juz ucinac bo co to bedzie później..
chcebycmama lubi tę wiadomość
-
dzien dobry , starsza w szkole (zostaly nam niecale trzy tygodnie), a mlodsza po sniadanku, kawy nie pije bo przestala mi smakowac ale ...mam inke musze sprobowac
Paula wspolczuje z tym zatruciem, moja mama strula sie w pracowniczej stolowce, koszmar wyladowala w szpitalu bo z natury ma slaby zoladek do tego miala kiedys wrzody. tracila przytomnosc bo wymioty i rozwolnienie.
staraj sie pic cole, z uwagi na zawartosc kwasu powinna wyzrec to co niedobre, lekarze tez polecaja picie zimnej wody z lodowki malymi lyczkami.
u nas cieplo ale chmury,
za tydzien przyjezdza chrzestna Emmy , nie bedzie mogla byc na roczku dlatego wczesniej. my robimy tylko obiadek i torcik a w pl powtorzymyz dziadkami
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Lys to jak jesteśmy już zgadane to może spotkajmy się co? Tylko Patryk niespodziewanie uciął sobie drzemkę od 7 do 8 wiec dałabym znać Ci o której go położę no możemy mieć mała obsuwę..
Aga jasne, że tak. No własnie my też mieliśmy niespodziewaną drzemkę, bo mała wstała wcześniej niż zwykle. Daj znać o której zatem w parku. -
Dzien dobry moj syn spal twardym snem od 20 do 4 rano gdyby nie moj katar i gardlo pewnie towarzyszyla bym mu ale niestety matka chyba z 4 razy wstawala wysmarkac nos wpuscic kropelki i psiknac do gardla lekarstwo o 4 krecil sie dostal smoka przkrecilam go bo spal w poprzek lozeczka i spal uwaga do 6 !! Pieeeknie oby kazda noc juz taka byla bylismy juz na zakupach na hustawce teraz on spi a ja pije kawę chwilo trwaj
Zdrowka dla Tomka i PauliWeridiana, Maniuś lubią tę wiadomość