X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Pogoda jest cudna, my jestesmy do niedzieli:)
    A u nas dzisiaj nawet bylo tak gorąco, ze na basenie wytrzymalam 5 minut. Na plaze poszlismy dopiero o 17 bo bylo tak gorąco, ze nie szlo wytrzymac. Caly dzień spędziliśmy na spacerach po lesie.
    Super,ze możecie tyle zostać i jest tak pięknie. My wczoraj jeszcze rano byliśmy na plaży, a później w drogę powrotną

bzkxskf.png
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pogoda na urlop wymarzona. :-) W dzień cieplutko, a w nocy można się schłodzić. :-) zazdroszczę :-)

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otworzyli u nas szkołę tańca i zajęć sportowych a w nich gordonki i właśnie się na dZień otwarty wybieramy jak sie spodoba bedziemy uczęszczać

lys, mamasia, Paula_071, AgaSad lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki:)
    Ja juz lepiej sie czuje, choc z gardła poszło mi na zatoki, powiem Wam ż ebrałam to neosine forte 1000, i strasznie mnie osłabiło, wczoraj po popołudniowej dawce zasnełam i nie mogłam wstac bo kreciło mi sie w głowie, mąż zartowniś pytał czy czasem w ciazy nie jestem hehe

Szymko już dobrze, strasznie spodobało mu sie chodzenie na nogach, ciagnie za rece żeby go prowadzić, i puszcza sie sam coraz czesciej, oczywiscie nie patrzy co ma obok ani pod nogami dlatego też co chwila jest ryk bo albo sie potyka albo w cos sie uderzy
    Lys niestety nie pociesze, przy prowadzenie za rece moje plecy wysiadaja;/

Za to dziś zaczeło rozbierać męza, masakra, bo przedemną 6 dni drugich zmian w zwiazku z tym bedzie sam z Szymkiem..

Urlopowiczom zazdraszczam, jak ktos pojechał nad morze to jak by w totka wygrał z pogoda!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 22:39

lys, Paula_071, AgaSad lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka, duzo zdrowia dla calej rodziny:)

My wrocilismy z Pogorzelicy. To byl nasz 3 raz nad morzem, a nawet 4 mozna powiedziec. Niestety powrót był najgorszy. Tomek się strasznie naplakal. Mimo to uwazam ten wyjazd za najlepszy. Pogoda super i najlepsze to, ze Tomek jest mobilny i z dnia na dzien bardziej samodzielny. Wiem, ze kazdy kolejny urlop bedzie jeszcze fajniejszy.
    Polecam wyjazdy z pelnym wyżywieniem w formie bufetu. Tomek byl wniebowziety, przejadl takie ilosci jedzenia, ze szok. Krzyczal na caly czas "Daaaaa" lub "chceeeee". Inne dzieci plakaly, bo rodzice zmyszali do jedzenia a ten najchętniej by nie wychodził ze stolowki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 11:24

mamasia, AgaSad, aaaaga, Maniuś, Pulpecja lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula to fajnie że jesteście zadowoleni z urlopu, ja powiem szczerze mega zraziłam się do polskiego morza aczkolwiek dużo zależy od miejsca i pogody więc pewnie jeszcze podejmę próby wyjazdu..natomiast odwiedziliśmy znajomych w Juracie i zakochałam się w ich ośrodku, co prawda standard nieco PRL ale tak bajecznie położony, w lesie i nad samą zatoką, plac zabaw z widokiem na morze - po prostu cudnie.. myślę że tam byłoby o niebo lepiej:)
    My mieliśmy śniadania w formie bufetu i Patryk też był przeszczęśliwy, jadł razem z nami i pochłaniał takie ilości że ja nie wiem gdzie on to mieścił:) wrocławskie żarłoki:)
    A wogóle w sb byliśmy na urodzinach u znajomej córeczki, mieszkają w domku na wsi, było ok 8 dzieci lat 3-6, Patryk zachowywał się skandalicznie.. zabierał im zabawki, odpychał dziewczynki a przy stole chciał jeść absolutnie wszystko i co chwile wsuwał jakieś cuda niekoniecznie dla niego odpowiednie i jeszcze głośno mruczał mmmm mmmm.. ja myślałam, że to raczej jemu będą dzieci zabierać zabawki a on taki zaborczy się zrobił, że chyba z niewielkim entuzjazmem przyjmie rodzeństwo pod swój dach:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 12:32

Paula_071 lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas katar leci z noska stad dzisiejsza noc ooo losie co godzine max półtorej pobudka kupilam w aptese nasivin soft i mas aromactiv czy jakos tak bedziemy dzialac
    A moze to od zębów
    Zapisalismy sie na gordonki miesieczny karnet w promocji wiec grzech nie skorzystać dzisiaj o 16 pierwsze zajecia
    Artek ma drzemke strasznie niespokojnie spi chyba mu nos przeszkadza buuu

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaga a nie boisz się ze pozaraza inne dzieci ? Niby katar to nie katastrofa ale mega upierdliwy dla dziecka i chyba dość szybko się przenosi.

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja bym była wściekła jakby ktoś z chorym dzieckiem przyszedł na zajęcia i by moje zaraził :/ ale u nas nie ma żadnych zajęć więc nie mam takich problemów
    sama też bym z zakatarzonym dzieckiem nie szła do innych dzieci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 19:23

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Szymko zaczał kaszlec i do tego katar, normalnie jakas masakra... :(

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tez nadal chorzy , Zoska fatalnie znosi katara , jak byla mala to praktycznie jej nie przeszkadzal . Teraz przezywa go tak, jak PIS - Smolensk. Trwa od czwartku w nocy , ide ja osluchac , niech zagladnie czy to moze ucho czy gardlo jest powodem darcia sie , caly czas mam nadzieje ze to nie jej francowaty charakterek ;-) choc ja jako dziecko podobno caly czas sie darlam , wiec coz. Karma wraca ! :)

witaminkab lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona Lubie za porównanie do pis a nie za katar ;)

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona no masz Ci los, a mi mama zawsze powtarza że jako dziecko byłam taks pokojna ż e nawet mało mnie pamięta, ale opowiadała jak miałam 12 miesiecy i sie przeprowadzali z mieszkania na mieszkanie to jak mnie wsadziła w wózek to tak siedziałam a oni pakowali graty, no cóz tak dobrze to ja teraz nie mam ale nie narzekam:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Ona no masz Ci los, a mi mama zawsze powtarza że jako dziecko byłam taks pokojna ż e nawet mało mnie pamięta, ale opowiadała jak miałam 12 miesiecy i sie przeprowadzali z mieszkania na mieszkanie to jak mnie wsadziła w wózek to tak siedziałam a oni pakowali graty, no cóz tak dobrze to ja teraz nie mam ale nie narzekam:)

Ja nawet tak bujnych marzen nie mam! Mi wystarczyłoby zeby Tomek wysiedzial 20 minut:)

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula a Tomek nie lubi np oglądać książeczek? Patryk jak się go obtoczy książeczkami to sobie siedzi i przegląda i to w sumie też jedyny moment kiedy usiedzi na tyłku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 12:50

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys - mam do dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia:P chcę zapisać Patryka na takie zajęcia muzyczno-ruchowe w Hamaku, mają jeszcze wolne miejsca, zajęcia są środy i piątki o 10.00 ale myślę że raz w tyg to chyba wystarczy.. masz blisko, dołączysz się? ja mam trochę dość już siedzenia w domu i tak w ramach urozmaicania czasu i swojego i młodego. Na ich stronie jest więcej info.

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dokładnie o tych zajęciach w Hamaku pisałam ostatnio na fejsie, że chyba się wybiorę. Zatem jestem za. Od kiedy zaczynamy?

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nawet nie widziałam... To co może w ten piątek? Ja jeszcze nie jestem pewna czy będę miała auto na 10 ale jutro już będę wiedziała to dam znać. Pani mówiła żeby 1 dzień wcześniej potwierdzić telefonicznie.

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. Daj jutro znać :)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nie poszlismy na zajecia bo mlody zagoraczkowal i byl taki marudny
    Myslalm ze to katar to znowu od zębów ale widac ze coś go meczy.
    A taki paradoks ze w sobote na dniu otwartym i pierwszych darmowych zajeciach pewnie zlapal coś tak mi sie wydaje
    A dzisiaj ja pociagam nosem

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
‹‹ 3909 3910 3911 3912 3913 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ