SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziekuje za komplementy w imieniu mamy
Magda - bebetto takie słabe są ? kurcze..mi sie bardzo podoba bebetto silvia w kolorze 195. 2 koleżanki mają bebetto tylko ze nico, nie silvie i są bardzo zadowolone (uzywają ich juz rok i ponad rok) hm..
Wczesniej bylam za tako extreme, ale juz sama nie wiem.. Byłam na spacerze z koleżanką i mijałysmy znajomą z wózkiem tako city move, wyglada fajnie,ale ta spacerówka jest strasznie mała ! 8 miesieczne dziecko w nim jechało i mysle ze ciezko mu by bylo się przekrecic.. no i wlasnie kolezanka powiedziala ze taka nasza znajoma tez ma tako ale jakis inny, ale spacerówka w wózkach tako jest zawsze taka sama no i strasznie narzeka bo jej dziecko tez nie ma jeszcze roku i ma ciasno w tej spacerówce..siedzi jak w foteliku samochodowym, na sztywno no i ma kupowac nowy wózek!
A własnie bebetto silvia tą spacerówke ma dosyc obszerną,musze go zobaczyc na zywo.
Camarelo ma fajne gnodolki ale spacerówka mi sie strasznie nie podoba, nie wiem czemu, cos mi w nich nie pasuje..
Boze! Myslałam ze wybór wózka nie bedzie taki trudny!
Karo tu masz prezentację o wózku
https://www.youtube.com/watch?v=BncrmfuLguo
ale ma bajerów w gondolimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru wrote:Może jakaś listę zrobić kto co będzie miał?
https://docs.google.com/a/marsok.com/spreadsheets/d/1iUMb5l8IIRgUoQ2Vjkh8C4NgT8A82-kRO1rbuEv32UU/edit?pli=1#gid=0małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dzisiaj mam mega udany dzień
zrobiłam skok na lumpexy u mojej mamy i kupiłam łącznie 70 ubranek
od bodów po skarpetki, sweterki, śpioszki i body, czapeczki i kocyk termo żabkę
i uwaga za każdą sztukę zapłaciłam tylko złotówkę
Laura, niecierpliwa, mamasia, małaMyszka, gosia.b, Pati Belgia, magda sz, Paula_071, Y, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Hej ja tylko na minutke.
Nie dam rady Was nadrobic.
Dopadla mnie jelitowka, cala noc wymioty i biegunka. Nie mam sily wstac z lozka
Odezwe sie jak mi sie poprawi.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:Hej dziewczyny dzisiaj mam mega udany dzień
zrobiłam skok na lumpexy u mojej mamy i kupiłam łącznie 70 ubranek
od bodów po skarpetki, sweterki, śpioszki i body, czapeczki i kocyk termo żabkę
i uwaga za każdą sztukę zapłaciłam tylko złotówkę
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny byłam dzisiaj w innej aptece niż zwykle.
Poszłam po moje witaminy Pregna Plus.
Zazwyczaj kupowałam je po 39,90 zł. Dziś znalazłam aptekę, która te same witaminy sprzedaje po 22 zł. Czy Wy to rozumiecie? Taka różnica? Szok.małaMyszka, mamasia, Y lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
He he he ja też tak miałam... Co prawda nie była to aż taka różnica, ale moje wit kupuję za 19,99 a ostatnio kupiłam też 60 tabletek po 12,99
bosa lubi tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Dziewczyny byłam dzisiaj w innej aptece niż zwykle.
Poszłam po moje witaminy Pregna Plus.
Zazwyczaj kupowałam je po 39,90 zł. Dziś znalazłam aptekę, która te same witaminy sprzedaje po 22 zł. Czy Wy to rozumiecie? Taka różnica? Szok.
A jaka to apteka?? Jakas sieciowka moze??
Ja place 35 i to i tak najtaniej w okolicy bo wszedzie po 39małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:Hej ja tylko na minutke.
Nie dam rady Was nadrobic.
Dopadla mnie jelitowka, cala noc wymioty i biegunka. Nie mam sily wstac z lozka
Odezwe sie jak mi sie poprawi.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:aaa ja spadam się zbierać, ide na zkaupy, do niedzieli w esotiqu taka promocja, że jak zrobie zakupy za 350 zł to płace 105:) więc idziemy z siostrą, moż eupatrze sobie jakas koszulę bawełnianą bo wstyd sie przyznać nie posiadam bo spie w samych majtkach:)
A ja nawet bez (chyba, że mam okres, ale to mi się nie zdarza ostatnio). Jak mamy gości albo jak gdzieś jadę to biorę jakiś luźny t-shirt do spania.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A jaka to apteka?? Jakas sieciowka moze??
Ja place 35 i to i tak najtaniej w okolicy bo wszedzie po 39małaMyszka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.