SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
także po wczorajszej wizycie dużo radości
także te moje bóle po prawej strenie to nie nerka tylko poprostu macica się powiększa. zbadał mnie na fotelu popukał w nerki wszystko dobrze. a jeżeli tak pobolewa mnie z prawej strony to mam brać nospę. na ból rzołądka spowodowany prawdopodobnie z sokiem z cytryny dostałam GANISCON. jest to lek dla kobiet w ciąży bez recepty.
a puls może być do 110 że ja kilk arazy miałam do 140 to teraz musze przez tydzień mierzyć puls i ciśnienie i za tydzień wizyta u niego na oddziale. jeżeli bedzie zły to położą mnie na patologię ciąży by kardiolodzy ustawili leczenie albo trza będzie zmienić lekki na astmę poniważ dusznośc sikę nasilają i te serc latego w środę idę do alergologa.
co do usg to pokazał się na ekranie "szpiculec" jak to mówi dr. i na 95% chłopak. czyli mój mąż skakał z radości przeciesz on mażył o synie w jego rodzinie to pierwszy chłopak. dzidzia starsza o 2 dniczyli wszystko dobrze a o to wymiary:
DPD 3,19
OFD 4,29
HC 12,52
AC 10,94
FL 1,83
a tu dodałam zjdęci "szpikulca"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 11:32
Paula_071, niecierpliwa, Laura, małaMyszka, psioszka11, 0na88, mamasia, Aga89, magda sz, lys, czarnaruda, gosia.b, sylwucha89, Pati Belgia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Moze to tez dlatego ze nie moge uwierzyc ze mam takie super zycie, ze ciągle mysle ze to sie odmieni, bo jest za pieknie..
Rodziców nie mogłabym sobie lepszych wymarzyć,mam z nimi mega dobry kontakt, z mamą po pare razy dziennie rozmawiam przez tel. w miedzy czasie się z nimi widze, nigdy w domu nie brakowało pieniędzy,od małego rodzice zabirali mnie na wycieczki, potem poznałam męża, jestesmy 3 lata po ślubie, układa nam się naprawde wspaniale, tesciów tez mam super, mamy z mężem nowy piekny dom..wszyscy są zdrowi, są tez cudowni przyjaciele,do rodziców mamy blisko (do jednych 2km, do drugich 5)
No i właśnie czasami sobie mysle ze na to nie zasługuje..ze co ja takiego zrobiłam ze to wszystko mam..ze niektórzy moi znajomi nie dość ze maja złe relacje z rodzicami to i ciezka sytuacje finansową, no i od czego to zalezy??
Nie umiem sieszyc sie ze swojego szczęscia...jestem jakaś nienormalna.
Chociaz juz sobie wkrecam ze jest jedna rzecz ktora cos zepsuła - bratowa! wrr !!!!!!
To ja z moimi kochanymi rodzicami i bratem)
Super rodzinkazazdroszczę ogromnie (ale tak pozytywnie), mi właściwie z rodziny to został mąż i jego rodzina
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Karolina chciałabym w wieku 54 lat tak wyglądać! Masz super geny
Ja zajmuje stanowisko - z rodzina najlepiej na zdjęciu - u nas to tak wygląda. Czasem lepiej, czasem szkoda gadać, więc na pierwszym miejscu stoi mąż i nasze dziecko. Kiedyś była babcia - jej zawdzięczam strasznie dużo i też ukształtowała mój charakter, dlatego z mamą nie mogę się dogadać (ma zupełnie inny).
I ostatnio sobie uświadomiłam, że dowiedziałam się o ciąży (pierwsza beta i test zdecydowanie pozytywny) w rocznice jej śmierciA dzidzia urodzi się w sierpniu, kilka dni przed jej urodzinami. Także trzymam sie tego, że nawet z góry się mna opiekuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 11:54
Laura, niecierpliwa, psioszka11, mamasia, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Czytam Was codziennie. Gratuluję wizyt z potwierdzeniem co jest międzynnóżkami.
Od kilku dni miałam straszne bóle brzucha. Niestety wróciliśmy do zastrzyków w brzuch nospa i luteine. Plus magnez.
Brzuszek był mega twardy. Juz jest lepiej ale nie powiem ze jest super.
Potwierdziło się ze chłopak
futuremama, Laura, Paula_071, psioszka11, gosia.b, chcebycmama, małaMyszka, sylwucha89, rybka1988, Pati Belgia, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
My juz w 13 tyg wiedzieliśmy ze chłopiec ale każdy mówił ze to się zawsze może zmienić. Wczoraj Wypial pupę i nagle dr mówi " no i siuras jest ogromny " no to mój taki dumny
A w aucie mówi " siuras toż to pyton" myślałam że umrę
Facet syn i pies - 3 face to - 3 dzieciPaula_071, 0na88, Neyla, psioszka11, mamasia, magda sz, lys, gosia.b, chcebycmama, małaMyszka, sylwucha89, maaadzik1207, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:My juz w 13 tyg wiedzieliśmy ze chłopiec ale każdy mówił ze to się zawsze może zmienić. Wczoraj Wypial pupę i nagle dr mówi " no i siuras jest ogromny " no to mój taki dumny
A w aucie mówi " siuras toż to pyton" myślałam że umrę
Facet syn i pies - 3 face to - 3 dzieci
Miru u nas dziewczynka na 80% i moj maz tez przerazony wizja mieszkania z 3 kobietami z 3 pokolenja, moja matka i nasze dzidzi
Wiec on jeszcze liczy na te 20% zeby byla rownowaga w przyrodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:08
0na88, Neyla, małaMyszka, maaadzik1207 lubią tę wiadomość
-
Magda Sz apropos tego "nowego"koloru wlosow - cos mi sie kolatalo i sobie przypomnialam. Pisalas, ze wczesniej robilas wlosy henna i wrocilas do farby. Czasami takie ekscescy sa wlasnie po farbowaniu wlosow henna. Kiedys mialam sie na takowa skusic, ale jak pozniej poczytalam, ze przy kolejnym farbowaniu normalna farba, na glowie moze wyjsc kolor z przypadku, to sobie darowalam :p
Mnie najbardziej ze wszysgkich farb odpowiada garnier nutris i kolorek zawsze wychodzi naturalnyZa dwa tygodnie mozesz nalozyc farbe kolejny raz i sie wyrowna.
-
moj mąz nadal przestraszony wizja dziewczynki, (jakis zakatarzony ostatnio a wiadomo u mężczyzny to juz śmertelne zagrożenie życia) , siedzialam na kanapie , pod nogami suczka, w brzuchu na 70% dziewczynka i mówie " patrzcie kobietki, nasz samiec sie przeziębił "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:22
Miru, niecierpliwa, Katarka, Migotkaa, lys, Y, chcebycmama, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Poruszalyscie dzis temat wiary, ja do kosciola chodze od swieta, ale jestem wierzaca, tylko denerwuje mnie instytucja zwana kosciolem, bo moim zdaniem coraz mniej ma wspolnego z religia a wiecej z instytucja. Jak zobaczylam na tescie 2 kreski to od razu obiecalam sobie, ze pojade do Czestochowy podziekowac, za ten cud i tak tez zrobilam
mamasia, ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Ona to prawda że jak facet chory to koniec świata
Ja sie z tym niezgodze, jestem z mezem 10 lat i ani razu jak slowo daje ani razu nawet nie uslyszalam, ze cos go boli. Nawet jak widze, ze pociaga nosem i smara jak najety to dalej twierdzi, ze nie ma kataru0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Od wczoraj popoludnia mam uczucie, ze brzuch jest napiety i twardawy dzwonilam do lekarki, kazala lykac magnez 3x2 tabletki i jesli nie przejdzie podjechac. Niby mnie nie boli takie dziwne uczucie, lyknelam magnez i czekam