SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kobitki. pytałam o tą gumę, bo nic nam gin nie mówił. my kochamy sie czesto, tak jak przed ciazą, miłosc francuska tez... co do pozycji to juz ostatnio w klasycznej ciezko z brzuchem wiec najczesciej na jezdzca ale jak moj maz siedzi, to zreszta moja ulubiona i bez ciazy.... mnie meczy zgaga od wczoraj, lekkie mdłości, przeszło po wrzatku z imbirem. zjadłam w pracy babeczki z ciasta francuskiego z kurczakiem i szpinakiem, do tego sos czosnkowy. zione jak smok. na obiad spagetti znowu, ja jak sie czegos uczepie to musze to jesc tydzien, jak z tymi ziemniakami. piękna pogoda u nas!
Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kurde, ja jak to ja oczywiscie panikuje. Mam ciagle kłucia, to z prawej strony to z lewej, to wyzej to nizej..jak sprzatałąm to az musiałam sie połozyc, jak leze jest ok, wizyte mam w srode, ale juz sram po gaciach
Wczesniej nie miałam takich kłuc, dopiero od paru dni, ale w sumie w ciagu 1,5 tygodnia brzuch mi sie powiekszył znacznie, ze teraz w ubraniach juz go w koncu widac, to moze to od tego rozciagania?..
Plamień oczywiscien ie mam, bóli w podbrzuszu tez nie, tylko po bokach ale w różnych miejscachmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ona88 - większego problemu z wypiciem tej glukozy nie miałam, ale ja praktycznie codziennie wymiotuję, więc dziwne by było, gdybym dzisiaj nie zwymiotowała. Najpierw zrobiło mi się słabo, położyłam się w laboratorium na leżance i tak leżałam, leżałam, chyba z 20 minut i nagle jak mnie wzięło... Walczyłam, chciałam wytrzymać, ale przegrałam
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ja też wykupuję Premium. Co do ruchów to jeszcze chyba nie czuję. Czasem myślę, że tak, bo po prawej stronie mam wrażenie, że mi brzuchol oddycha. Nie wiem czy to jest to. Jak słucham przez stetoskop to słychać jak buszuje mój kochany maluszek!
tez nadsłuchuje dziecię pp prawej stronie
-
Ona88 ja też się zastanawiam nad kupnem. Jest taki za 70 zzł ale jest też za 279 zł. I ten jest dużo lepszy. Moja gin tez go używa. Ma głowice jak w usg. I wyswietlacz.
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ona88 i Miru, ja kupiłam detektor AngelSounds, dziś czekam aż mi go dostarczą
nie mogę się już doczekać, jak tylko wypróbuje to napiszę Wam jak się sprawuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:59
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Ona88 - większego problemu z wypiciem tej glukozy nie miałam, ale ja praktycznie codziennie wymiotuję, więc dziwne by było, gdybym dzisiaj nie zwymiotowała. Najpierw zrobiło mi się słabo, położyłam się w laboratorium na leżance i tak leżałam, leżałam, chyba z 20 minut i nagle jak mnie wzięło... Walczyłam, chciałam wytrzymać, ale przegrałam
Ja też jestem wymotująca, ale udało mi się wytrzymać. Zwymiotowałam po 2 godzinach:)0na88, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Aga89 wrote:Ona88 i Miru, ja kupiłam detektor AngelSounds, dziś czekam aż mi go dostarczą
nie mogę się już doczekać, jak tylko wypróbuje to napiszę Wam jak się sprawuje
własnie nad nim sie zastanawiałam , zdaj relacje - bede czekacmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja sie wscieklam. Wzielam sie za robienie ozdob na sobotni torcik. Zrobilam lukier plastyczny - wyszedl super. Pokolorowalam go barwnikami, zolty piekny, niebieski superasny, a zamaist czerwonego wyszedl mi rozowy - za malo mialam czerwonego barwnika i nie mam czym go pokolorowac
Zabralam sie za robienie bramek z tej masy i chcialam zrobic wszystko od razu i gowno z tego, wszystko sie rozlazi, musze robic etapami - zejdzie dluzej niz mi sie wydawalo
-
ainer85 wrote:a ja siedzę jak ten śturmok i gapie się w komputer zamiast za robotę się wsiąść. Rano piękne słonko było, a teraz już się chmurzy ;/. A co do golenia, to dla tych które nie maja sudokremu to polecam wodę po goleniu albo perfumy. Ja jak się wygolę to biorę na rękę trochę perfum ( męża, bo moich mi szkoda
) albo wodę po goleniu i sobie nakładam trochę i później nic mi nie wyłazi.
Ainer - probowalam raz i to byl pierwszy i ostatni. Chyba jestem za delikatnaDopiero bylam tam cala w krokpi, skora piekla, swedziala i zrobila sie mega sucha. Pozniej probowalam sie wysmarowac kremem i to tylko pogorszylo sprawe - doslownie palilo. Koszmar. To nie sposob dla kazdego
Z reszta dobralismy sie z mezem, on po goleniu nie moze uzywac nic na bazie alkoholu - tylko delikatny balsamik. Takie to z nas francuskie pieski :p
małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Ainer - probowalam raz i to byl pierwszy i ostatni. Chyba jestem za delikatna
Dopiero bylam tam cala w krokpi, skora piekla, swedziala i zrobila sie mega sucha. Pozniej probowalam sie wysmarowac kremem i to tylko pogorszylo sprawe - doslownie palilo. Koszmar. To nie sposob dla kazdego
Z reszta dobralismy sie z mezem, on po goleniu nie moze uzywac nic na bazie alkoholu - tylko delikatny balsamik. Takie to z nas francuskie pieski :p
Doskonale rozumiem, też tak miałam dlatego przestawiłam się na depilator:)małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Katarka wrote:A najgorsze jest to, że jak pójdę drugi raz to w głowie będę miała jak to się skończyło za pierwszym podejściem i pewnie mi to nie ułatwi
Katarka strasznie mi przykro, ze tak to sie skonczyloTo jest badanie, ktore najbardziej mnie przeraza i wiem, ze u mnie skonczy sie tak samo
Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! nie było mnie od czwartkowego przedpołudnia i właśnie Was nadrobiłam
zajęło mi to ze 3 godziny!
serdecznie gratuluję wizyt i rozwikłania tajemnicy kto jest w środku
mam takie pytanko: czy któraś z Was nie ma prawie żadnych dolegliwości? bo ja w sumie czuję się ostatnio zupełnie dobrze i aż mnie to niepokoi (ale tylko troszkę staram się nie popadać w paranoję). w pierwszym trymestrze też nie było najgorzej, ale teraz to mnie nawet biust nie boli. Niby to się zdarza, ale jakoś takie dziwne odczucia mam.
Strasznie zazdraszaczam dziewczynom na L4, ja właśnie zbieram się do pracy na popołudniową zmianę, ale jeszcze tylko 2 max 3 miesiące.
miłego popołudnia sierpnióweczki :*małaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a wy już dostaliście skierowanie na ten cukier z glukozą
czy sami robiliscie bo moj gin kazał mi teraz tylko mocz i morfologie zrobić a kolejna wizyta z 4 tygmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Ja dostałam skierowanie na krzywą cukrową, bo miałam glukozę 93,9.
oo ja 93 i stwierdził że ok
boje się tek krzwej ze wględu na picie tej glukozy a i tez na wynik bo ostatnio bardzo dziwnie się czuje.. moze od niskego ciśnienia ale i słyszałam ze moze i od cukrumałaMyszka lubi tę wiadomość