SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Popatrz, to ten sam? W dobrej cenie jest w tej drogerii. https://www.e-farm.pl/p/3462/BIODERMA-Atoderm-krem-do-skory-suchej.html
Czasami zdarzaja sie super promocje - ostatnio kupilam w superpharm za 52 zl, wiec jak za darmo.
Tez polecam farby Backersa - kolezanka miala i normalnie je myla, czasami nawet szorowala. Jak przemalowali duluxem, to ciagle jojczala, ze po kazdym przetarciu sciereczka zostaja plamy. Po roku znowu malowali BackersemmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Karolina, ja w tym tygodniu tez bede robila torta, tyle, ze na sobote. Pierwszy raz bede sie bawila lukrem plastycznym. Mialo byc boisko pilkarskie z zawodnikami, ale chyba nie dam rady ulepic ludzikow. Mlody jest fanem FCB, wiec po srodku boiska bedzie wielki herb barcy i dwie bramki
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej, hej!
Dzień dobry w 5 miesiącu!
Jakie aktywności od rana!Ja wstałam o 8.30, zjedliśmy śniadanie, obejrzeliśmy Fakty z wczoraj(nie mamy TV więc zawsze oglądamy następnego dnia rano na Playerze
i przyszłam się do Was przywitać
Zaraz zabiorę się za obiad, został mi rosół z wczoraj więc pewnie jakąś zupkę na nim ugotuję i może zrobię domowe hot dogi.
Jeśli chodzi o seks to powiem Wam, ze ja ostatnio jakaś niewyżyta jestem i mam ochotę o każdej porze!Nie trzeba mnie namawiać ;P
Pogoda okropna dziś a miałam nadzieję wybrać się na długi spacer wokół jeziora no ale może po południu przestanie padać, a jak nie to pójdę na basen.
Miłego dnia Ciężaróweczki!niecierpliwa, małaMyszka, Maniuś, magda sz lubią tę wiadomość
-
MalaMyszka nie wiem gdzie ta wiosna polazla, ale na pewno nie do mnie bo u mnie leje jak z cebra.
Co do fara wlasnie wczoraj bylismy ogladac i chyba tez zdecydujemy sie na beckersa.
Migotka ja pokoj dla dziecka bede malowac, znaczy maz bedzie na jasny szary'i do tego biale mebelkimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny właśnie skończył mi się abonament testowy:( przedłużałyście premium? też teraz nic praktycznie nie widać? szkoda bo dzisiaj zaczęłam 18 tydz ciąży a belly tak przyjemnie opisuje co dzieciątko robi... a i z innej beczki mam do was pytanie : czy czujecie ruchy powiedzmy w całym brzuchu? bo ja po środku i tylko z lewej strony. ani razu nic po prawej... to normalne?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Co do seksu to my się nie ograniczaliśmy jeżeli moje samopoczucie Nam pozwalało
Wczoraj miałam taką ochotę na seks, do tego sprośne sny (chyba przez sen o rogala do spania się ocierałam :d ) no i wieczorem przymilałam się do mojego a on powiedział że teraz przez to że byłam w szpitalu to się boi i nie chceChodziłam, kusiłam i wreszcie się udało
Ale i tak przez cały seks czułam ze jest spięty i się boi, a do tego ja trochę poszalałam i bardzo szybko się zmęczyłam jak byłam na górze, normalnie aż ogień w udach czułam
Muszę go jakoś rozluźnić i pokazać że nie ma się czego bać (to nie przez seks wyladowałam w szpitalu)Nie chce teraz zaniedbywać naszych seksualnych potrzeb bo zdaje sobie sprawe ze po porodzie bedzie jeszcze ciezej.
Mam do Was pytanie, z jakich pozycji korzystacie żeby nie gnieść brzuszka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 10:41
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:hej dziewczyny właśnie skończył mi się abonament testowy:( przedłużałyście premium? też teraz nic praktycznie nie widać? szkoda bo dzisiaj zaczęłam 18 tydz ciąży a belly tak przyjemnie opisuje co dzieciątko robi... a i z innej beczki mam do was pytanie : czy czujecie ruchy powiedzmy w całym brzuchu? bo ja po środku i tylko z lewej strony. ani razu nic po prawej... to normalne?
rybka ja mam w razie czego premium , jak cos to pisz to bede wam wklejac co sie w danym tygodniu dzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 10:48
-
Witamy sie i my
jeszcze z lozeczka,co
? Pogoda nie nastraja pozytywnie niestety
Ale obiad mam z wczoraj tak ze luzik
Ale czeka na mnie sterta prasowania i juz dzis musze sie za to zabrac bo juz nie mam co ubrac...
A tak to odliczam dni do wizyty...jeszcze tydzien
Pozdrowienia sistersKasiaeN., Laura, euforia, mamasia, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam dzisiaj zrobić krzywą cukrową i dupa z tego wyszła
Po 45 minutach zwymiotowałam całą glukozę
Nie udało mi się nawet tej godziny wytrzymać, tak przynajmniej jakiś wynik by był, a tak nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 11:47
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:hej dziewczyny właśnie skończył mi się abonament testowy:( przedłużałyście premium? też teraz nic praktycznie nie widać? szkoda bo dzisiaj zaczęłam 18 tydz ciąży a belly tak przyjemnie opisuje co dzieciątko robi... a i z innej beczki mam do was pytanie : czy czujecie ruchy powiedzmy w całym brzuchu? bo ja po środku i tylko z lewej strony. ani razu nic po prawej... to normalne?
małaMyszka, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
Hej Ciężarówki, ja dziś wizytuje i bardzo się denerwuje. To chyba przez to że od 3 dni nie mam żadnych objawów...zero mdłości, bóli podbrzusza itp...
Piszecie że czujecie już dzidzie a ja nic nie czuje, martwi mnie to.
Nie wiem jak wytrzymam do wieczora, chyba pójdę do kościoła się pomodlić zamiast w domu o tym myśleć.
Miłego dnia!!!0na88, mamasia, małaMyszka, Maniuś, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
a ja siedzę jak ten śturmok i gapie się w komputer zamiast za robotę się wsiąść. Rano piękne słonko było, a teraz już się chmurzy ;/. A co do golenia, to dla tych które nie maja sudokremu to polecam wodę po goleniu albo perfumy. Ja jak się wygolę to biorę na rękę trochę perfum ( męża, bo moich mi szkoda
) albo wodę po goleniu i sobie nakładam trochę i później nic mi nie wyłazi.
-
Katarka wrote:Dziewczyny byłam dzisiaj zrobić krzywą cukrową i dupa z tego wyszła
Po 45 minutach zwymiotowałam całą glukozę
Nie udało mi się nawet tej godziny wytrzymać, tak przynajmniej jakiś wynik by był, a tak nic
katarka witaj w klubieja w sobote robie drugie podejscie , ale tym razem z cytryna podobo mozna.
małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
Ja też wykupuję Premium. Co do ruchów to jeszcze chyba nie czuję. Czasem myślę, że tak, bo po prawej stronie mam wrażenie, że mi brzuchol oddycha. Nie wiem czy to jest to. Jak słucham przez stetoskop to słychać jak buszuje mój kochany maluszek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:15
euforia, mamasia lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ja też wykupuję Premium. Co do ruchów to jeszcze chyba nie czuję. Czasem myślę, że tak, bo po prawej stronie mam wrażenie, że mi brzuchol oddycha. Nie wiem czy to jest to. Jak słucham przez stetoskop to słychać jak buszuje mój kochany maluszek!
cholercia , chyba kupie ten stetoskop
a mam pytanie , czy ktoras z was ma detektor tetna i jest zadowolona ? ewentualnie jakby mi mogla linka podesłać byłabym wdzięcznaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:20
-
Wczoraj był idealny dzień na rozpoznanie czy to maluszek czy jelita, bo na zajęciach strasznie mnie wzdęło i wróciłam mega zagazowana. Jak już trochę spuściłam powietrze - bąkami oczywiście, to poszłam siusiu i trochę słuchaliśmy. Jak kupisz to pamiętaj, żeby się wysiusiać przed to nie pomylisz dźwięków z pęcherza. No i gazy wypuść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:22
ainer85 lubi tę wiadomość