SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny a macie jakis sklep internetowy w ktorym kupujecie ubrania ciazowe ? chodzi mi o bluzki , tuniki . Zrobiłam wczoraj przeglad szafy i cholera ... za duzo tych bluzek do chodzenia mi nie zostało i wypadałoby cos kupić , a nie chce mi sie z domu ruszac - wolałabym tylko kliknac myszka
małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Ja dostałam skierowanie na krzywą cukrową, bo miałam glukozę 93,9.
Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:dziewczyny a macie jakis sklep internetowy w ktorym kupujecie ubrania ciazowe ? chodzi mi o bluzki , tuniki . Zrobiłam wczoraj przeglad szafy i cholera ... za duzo tych bluzek do chodzenia mi nie zostało i wypadałoby cos kupić , a nie chce mi sie z domu ruszac - wolałabym tylko kliknac myszka
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja już w domu... leżałam łącznie 5 dni. Na szczęście już ustąpiły skurcze, a dzidzia jest cała i zdrowa. Zalecenia oszczędnego trybu życia i nospa 3x dziennie.
euforia, Aga89, 0na88, magda sz, małaMyszka, mamasia, gosia.b, Y, ainer85, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Rybka ja też czuje bardziej z lewej, kłucie czuje z każdej możliwej strony ale ruchy jednak dają się odróżnić i jest to ewidentnie lewa strona pod pempkiem
Ona88- jak kupisz ten pakiet premium to wrzucaj na FB bo tutaj to zginie w natłoku postów
Laura ten sprzedawca- Barged czy jakoś tak z allegro to jest z UK i czeka się 22 dni robocze jak nie więcej. Koleżanka zamówiła sukienkę pod koniec stycznia i jeszcze jej nie maa jak przyjdzie to pewnie już będzie za mała
W Carrefurze promocja na chustki do podcierania dupki dziecka Pampers- 6-pak za 21 zł
małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Mamuśki byłam u promotora moje myśli krążą wokół jednego i zmieniłam temat- będę pisała o komunikacji marketingowej na rynku kobiet w ciąży. W maju będę Was bombardowała ankietką
mam nadzieję że pomożecie <oczy kota ze Shreka>
Aga89, Laura, Paula_071, witaminkab, małaMyszka, mamasia, Katarka, gosia.b, kasiuleek, Maniuś, ainer85, psioszka11, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:A ja sie wscieklam. Wzielam sie za robienie ozdob na sobotni torcik. Zrobilam lukier plastyczny - wyszedl super. Pokolorowalam go barwnikami, zolty piekny, niebieski superasny, a zamaist czerwonego wyszedl mi rozowy - za malo mialam czerwonego barwnika i nie mam czym go pokolorowac
Zabralam sie za robienie bramek z tej masy i chcialam zrobic wszystko od razu i gowno z tego, wszystko sie rozlazi, musze robic etapami - zejdzie dluzej niz mi sie wydawalomasz czas na poprawki
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
olinka wrote:dziewczyny a wy już dostaliście skierowanie na ten cukier z glukozą
czy sami robiliscie bo moj gin kazał mi teraz tylko mocz i morfologie zrobić a kolejna wizyta z 4 tygmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Neyla wrote:Ja już w domu... leżałam łącznie 5 dni. Na szczęście już ustąpiły skurcze, a dzidzia jest cała i zdrowa. Zalecenia oszczędnego trybu życia i nospa 3x dziennie.
Super,że już jesteś w domciuzaglądaj do nas częściej
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pierwszy test glukozy miałam 8 stycznia. Mi osobiście smakowała glukoza, tylko ostatni łyk zaleciał mi taką chemią, że stwierdziłam, że gotowaną mogliby przyrządzić z cytryną albo chociaż jej aromatem.
Wiosna jak mówiła tak poszła... Ciekawe kiedy znowu mnie odwiedzi...mamasia lubi tę wiadomość
-
A ja dziś zakupiłam pierwsze ciążowe portki, bo już te zwykłe za bardzo uciskały brzucholek
o takie -> http://www.hm.com/pl/product/58794?article=58794-A
A w brzuchu to chyba chłopaczek siedzi, bo coś nie lubi zakupów, a już w szczególności mierzenia. Słabo mi było w przymierzalni, sprawdziłam trzy pary spodni, wzięłam jedne i już więcej oglądania nie było tylko do wyjścia
Ona88 a może właśnie w hm sobie coś upatrzysz? http://www.hm.com/pl/subdepartment/LADIES?Nr=4294928852
Kurcze tylko doczytałam, że sklep online w Polsce jest niedostępny, więc musiałabyś się pofatygować do któregoś sklepu0na88, małaMyszka, magda sz, gosia.b lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:A tu dla poszukiwaczek wózków ranking
może coś pomoże, może się przyda
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/wozki-wielofunkcyjne-ranking-2012/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 17:01