SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w 19 tyg
Nie było mnie cały dzień, bo mieliśmy odbiór mieszkania. Trochę jeszcze rzeczy właścicielka musi wynieść i w pon da nam klucze, a wtedy możemy umawiać transport i jechać do DE,a potem już się przenosić! Nie mogę się doczekać, bo jednak mieszkanie z rodzicami nie jest zdrowe
Poza tym nie mam dziś weny do pisania- wybaczcie.
Gratuluje wizyt i powrotu do domu. Trzymam kciuki za Was Siostry!
Jutro się odezwę , spokojnego wieczoru!niecierpliwa, małaMyszka, ainer85, mamasia, Laura lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Ja tez jutro mam wizytę na szczęście o 11.40. 25.03 kolejna a 26.03 prenatalne.
Kwietniowki ? Jeszcze marzec się nie rozkręcil
Nam termin waha się między 30.07 a 5.08. Moja gin twierdzi ze przez moją wadę serca i zespół antyfosfolipidowy będziemy wcześniej rodzic to sobie zazyczylam na 23.07. Urodziny mojego Ł.
A tak poważnie to już bym chciała żeby był ten sądy dzień i zobaczyć po raz pierwszy synusia na żywo a nie przez usg ♥małaMyszka, 0na88, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:http://www.wykop.pl/ramka/2422399/do-czego-jest-zdolna-kobieta-w-ciazy/
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Miru wrote:Ja tez jutro mam wizytę na szczęście o 11.40. 25.03 kolejna a 26.03 prenatalne.
Kwietniowki ? Jeszcze marzec się nie rozkręcil
Nam termin waha się między 30.07 a 5.08. Moja gin twierdzi ze przez moją wadę serca i zespół antyfosfolipidowy będziemy wcześniej rodzic to sobie zazyczylam na 23.07. Urodziny mojego Ł.
A tak poważnie to już bym chciała żeby był ten sądy dzień i zobaczyć po raz pierwszy synusia na żywo a nie przez usg ♥
23.07 mamy rocznicę ślubumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja niedawno zjadlam spagetti lososiowo-szpinakowe I pol 3kilogramowego arbuza... zaraz chy a pekne... ale moge stwierdzic, ze wracam I powoli apetyt:-)
Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty:-) ja mam dopiero polowkowe na 30 marca...małaMyszka, niecierpliwa, magda sz, KasiaeN. lubią tę wiadomość
-
Ja mam usg takie pseudo połówkowe 11 marca a takie rejestrowane 7 kwietnia, późno strasznie bo to jakiś 23 tydz będzie. Jeszcze tydzień i 1 dzień i zobaczę maluszka i jego fistaszka (no czuje że chłop jak nic). Mam nadzieję że urodzę 3 sierpnia- wtedy się urodził mój SP. dziadziuś i tak chciałam taki prezent mu zrobić
no ale jak wyjdzie mi CC przymusowe to pewnie jeszcze w lipcu.
Ale jutro dużo wizytzapowiada się intensywny dzień na forum
Dziewczynki oby udało się uzyskać odpowiedz na to pytanie same wiecie jakie
niecierpliwa, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Cześć dziewczyny! nie było mnie od czwartkowego przedpołudnia i właśnie Was nadrobiłam
zajęło mi to ze 3 godziny!
serdecznie gratuluję wizyt i rozwikłania tajemnicy kto jest w środku
mam takie pytanko: czy któraś z Was nie ma prawie żadnych dolegliwości? bo ja w sumie czuję się ostatnio zupełnie dobrze i aż mnie to niepokoi (ale tylko troszkę staram się nie popadać w paranoję). w pierwszym trymestrze też nie było najgorzej, ale teraz to mnie nawet biust nie boli. Niby to się zdarza, ale jakoś takie dziwne odczucia mam.
Strasznie zazdraszaczam dziewczynom na L4, ja właśnie zbieram się do pracy na popołudniową zmianę, ale jeszcze tylko 2 max 3 miesiące.
miłego popołudnia sierpnióweczki :*
Hej, ja nie mam dolegliwości. Przeszły mi mdłości i zmęczenie i senność. Czasem, rzadko robi mi się niedobrze przy myciu zębów, ale to wszystko. W brzuchu OK. Może jakieś minimalne wrażenia, ale gdyby dziewczyny o tym tu nie pisały nawet bym chyba nie zwróciła na to uwagi. Trochę się boję, że jak będę czytać tyle o róznych objawach to się zasugeruję i coś mi się objawiA wolę się jednak czuć dobrze.
małaMyszka, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Witam sierpnióweczki!
Jest Was dzisiaj troche na wizytkach! Trzymam kciuki!
Pogoda spowodowała, że wtorek uznaję oficjalnie za błogie lenistwo...
Mój mąż od kilku dni źle się czuje. Do lekarza nie chce iść. Jest ciągle zmęczony, boli go głowa i brzuch. Ja, jako wspaniała żona przygotowałam mu kawałek bułki i omege 3 + witaminę C z cynkiem i co???!!! Kuźwa nie wziął. Pytam go przed wyjściem: Wziąłeś witaminki? Tak wziąłem! Wracam do domu z piesą a te jak leżały tak leżą...
Wróci do domu to go tak ochrzanię, że od razu znajdzie drogę do leków!!!
Nie chce się lepiej poczuć, to nie, tylko niech nie narzeka, że go coś boli i mu źle...niecierpliwa, Pati Belgia, psioszka11, mamasia, KasiaeN., Hermiona lubią tę wiadomość
-
Witam sie z Wami zimowo, u mnie za oknem bialo. Od rana mam mdlosci, nie wiem czy to z nerwow przea wizyta czy nie, ale chcialabym sie jakos zajac zeby ten czas do 19 szybciej zlecial, a tu taka pogoda, ze nawet wyjsc sie nie chce.
Na obiadek dzis faszerowana papryka. A jakie u Was plany na dzis???małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ja dziecia mojego odwiozlam do szkoly I zaraz jade z bratem do szpitala na cotygodniowa kontrole. Mam nadzieje, ze immunoglobiny nie bedzie musial dostac bo to okolo 6 godzin. Potem odwioze go do domu I jade na budynek bo klient zmienil cos w planach I musze to z nim przedyskutowac a potem ekipie dac wytyczne.
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Bry bry,
Ale miałam sen, że mąż mnie zdradza. Od rana zła na niego jestem ale nawet nie chcę mu mówić dlaczego.
U nas dziś gołąbki od mojej mamySama raz próbowałam zrobic ale wycięcie głąba z kapusty skończyło się dla mnie prawie utratą palca więc never ever.
W dzisiejszym planie porządki w dokumentach bo nie widziałam dawno rachunków za prąd i nie wiem czy przyszły a może nie wysłali, lipa jakby odcieli.
Zazdraszczam wizyt, ja już odliczam do 11 marca aż zobaczę mojego rozbójnika
niecierpliwa, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Siostry!
U mnie też biało, choć słońce widzę wychodzi nieśmiało zza chmurki.
Ja jeszcze pomieszkuje u rodziców, ale już niedługo. Niestety mój tato się rozchorował i leży na antybiotykach. Staram się w ogóle nie chodzić w okolicę ich sypialni i liczę,że nie dopadną mnie żadne wirusy.
Na pewno muszę przespacerować się do apteki po jakiś krem do twarzy- zawsze miałam cerę tłustą, a w ciąży poliki, nos i brwi sypią się suchą skórą.
Magda, ja też dopiero 11.03 mam wizytę, a 09.03 u endokrynologa.
A i chyba zapomniałam Wam napisać,że w pt byłam z mama u lekarza z tymi wynikami- dr powiedziała,że jestem panikara i crp i inne są w normie:)
Na obiad robię ryż z kurczakiem w curry.
Miłego wtorku!niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość