SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteśmy po wizycie. Mały ma się dobrze. Chociaż leniwy był.
Nie zmierzyla dr naszego bobaska bo się kurczyl chyba zimny żel :p
zmierzyla główkę i wyszło 3,71 cm co odpowiada 18 tygodniowi. Niech rośnie mój mały mężczyzna.kasiuleek, 0na88, euforia, magda sz, Cassie, KasiaeN., Pati Belgia, psioszka11, mamasia, lys, niecierpliwa, sylwucha89, małaMyszka, Maniuś, gosia.b, futuremama, witaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość
-
euforia wrote:I wyszła dziewczynka
hmm..mi tez, no ale jescze 8 dni i zobacze czy mojej dziewczynce siurak nie wyrósł
i czy nie okazała sie słabo wyposazonym chłopcem ( dobrze ze mój mąz mnie nie czyta haha)euforia, Cassie, Paula_071, małaMyszka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
0na88 wrote:choć na USG chyba łatwiej zaobserwować chlopca - jemu juz raczej nic nie zniknie
no chyba ze to by była pepowina
Niby mam zdjęcie siusiaka, ale jeszcze jest 1 % szans na dziewczynkę0na88, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj tam dziewczyny, wielka roznica. Najwazniejsze, ze bedzie wasze, zdrowe i najbardziej kochane na swiecie. A jezeli los splata figla no to coz zdarza sie.Nie ma co sie zbytnio przywiazywac do przeczuc, bo pozniej mozemy byc rozczarowane, a po co
To sa nasze male cuda :*
Euforia najwyzej twoje malenstwo bedzie wyjatkiem potwierdzajacym reguleniecierpliwa, euforia, małaMyszka, 0na88, gosia.b, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Mozecie sie pobawic
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1&ope=1
chlopach chy dziewczynka kalkulator
Hahha, gdybym ja widziała, gdzie jest północ;)niecierpliwa, małaMyszka, Hermiona, witaminkab lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Griszanka wrote:Oj tam dziewczyny, wielka roznica. Najwazniejsze, ze bedzie wasze, zdrowe i najbardziej kochane na swiecie. A jezeli los splata figla no to coz zdarza sie.Nie ma co sie zbytnio przywiazywac do przeczuc, bo pozniej mozemy byc rozczarowane, a po co
To sa nasze male cuda :*
Euforia najwyzej twoje malenstwo bedzie wyjatkiem potwierdzajacym regule
Masz ABSOLUTNĄ rację, najważniejsze żeby było zdrowe...płeć dla mnie nie ma znaczenia, ale skoro będzie mi dane mieć syneczka mamusi to bardzo się cieszęmałaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
A sobie pospałam...
Obudziła mnie listonoszka z moim adapterem do pasów ... Ehhhh a taki piękny sen się zaczynał...
Mówiliście coś o teatrze... Ja lata nie byłam i od razu zajrzałam co jest w Gdyni i 12 kwietnia idziemy na "Dzień Świra" na 19, więc niedzielny wieczór jest już zorganizowany...
Jak zostawiłam wyrwana ze snu to świeciło słońce a teraz już pada... 10 min i deszcz... Słoneczko mnie nie lubi...KasiaeN. lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1&ope=1ciekawe...
Straszny tu dzis spokoj...az nie wiarygodne
Wszystkie poszly spac z Myszka? To i ja moze przymkne oczko
tylko na na chwilunie
do pozniej (:
małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
My po wizycie.
Szyjka sie skraca po malu ale nadal dluga. Na usg malenstwo buzki pokazac nie chcialo za to z 80% dziewczynki mamy chlopaka na kolejnej wizycie czyli za 5 tyg okaze sie kto w brzuszku choc nie wiem czy na potwierdzenie plci nie pojde do innego ginekologa.euforia, 0na88, psioszka11, małaMyszka, lys, Cassie, sylwucha89, mamasia, gosia.b, Pati Belgia lubią tę wiadomość