SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:sliczne te body sa w biedronce , ogladalam wczoraj - ale nie ma w neutralnych kolorach
ja wczoraj kupiłam w biedronce z kubusiem puchatkiem białe z elementami niebieskimi myśle że i dla chłopca i dla dziewczynki może byćmałaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was jest pierwszy raz w ciąży, ale NIE wybiera się do szkoły rodzenia?
Ja zdecydowałam, że nie idę na żadne zajęcia. Moja siostra oczywiście taki cyrk z tego zrobiła, że to niepojęte żeby nie uczestniczyć w szkole rodzenia itd itdmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:Mozecie sie pobawic
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1&ope=1
chlopach chy dziewczynka kalkulator
dobreale dużo mi nie wyjaśniło prawie po równo i chłopak i dziewczynka z malutką przewagą chłopca
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nigdy nie bylam na szkole rodzenia
mam dwojke dzieci
Obraczkowa wrozba sprawdzila mi sie 2x - ruch wahadlowy chlopak. Teraz sie kreci.
Jezu ta glowa... pospalam i boli jeszcze mocniej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 15:52
lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ja do szkoły rodzenia głownie chce iść żeby się troszkę choć nauczyć zajmować dzieckiem bo do tej pory nigdy nawet pieluchy nie zmieniałam
jedynie kilka razy takie malutkie na rękach trzymałam
no i jakoś sie psychicznie przygotować do porodu, zobaczyć porodówke ( u nas można tylko w ramach szkoły rodzenia zwiedzić) no i zajęcia prowadzą położne z tego szpitala to tak psychicznie może lepiej się będę czuła jak już poznam twarze a może uda się trafić akurat na ich dyżur
tylko że u nas taka przyjemność 8 zajęć 300 zł ... nie wiem czy to dużo czy małoa u Was ile kosztuje szkoła rodzenia?
lys, małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aska87 wrote:ja do szkoły rodzenia głownie chce iść żeby się troszkę choć nauczyć zajmować dzieckiem bo do tej pory nigdy nawet pieluchy nie zmieniałam
jedynie kilka razy takie malutkie na rękach trzymałam
no i jakoś sie psychicznie przygotować do porodu, zobaczyć porodówke ( u nas można tylko w ramach szkoły rodzenia zwiedzić) no i zajęcia prowadzą położne z tego szpitala to tak psychicznie może lepiej się będę czuła jak już poznam twarze a może uda się trafić akurat na ich dyżur
tylko że u nas taka przyjemność 8 zajęć 300 zł ... nie wiem czy to dużo czy małoa u Was ile kosztuje szkoła rodzenia?
10 spotkań dwugodzinnych - 400zł.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnymaaadzik1207 wrote:Cassie a wiesz co bedziesz miala??
Ja do szkoly rodzenia nie chodzilam a jestem w 3 ciazy:-)
No wiem, dziecko
Plec jest mi obojetnadwoch chlopcow juz mam z tego drugi mial byc dziewczynka. Teraz cokolwiek lekarz zobacze to uwierze na porodowce
USG mam w poniedzialek, zobaczymymałaMyszka, witaminkab lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was jest pierwszy raz w ciąży, ale NIE wybiera się do szkoły rodzenia?
Ja zdecydowałam, że nie idę na żadne zajęcia. Moja siostra oczywiście taki cyrk z tego zrobiła, że to niepojęte żeby nie uczestniczyć w szkole rodzenia itd itd
niecierpliwa, małaMyszka, lys, kasiuleek, Paula_071, magda sz, futuremama lubią tę wiadomość
-
Ja jestem w 1 ciazy i do szkoly rodzenia chce isc ze wzgledu na kilka spraw: zeby zapoznac sie z oddzialem szpitala, w ktorym chce robic, zeby poznac polozne bo to one prowadza i z czystej ciekawosci i bedzie to jakas forma aktywnosci
U mnie to bodajze koszt 20zl/zajecia 2 osoby a zajec jest 5 spotkan 2 godzinnych
małaMyszka, lys, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Wy dzisiaj takie senne, a we mnie jakas energia wstapila. Posprzatalam w domu na dole, ogarnelam kuchnie, lazienke, poodkurzalam i umylam podlogi, nawet kotlownie nieco ogarnelam. Pozniej maseczka z drozdzy, prysznic, mumifikacja moimi mazidlami. W miedzyczasie obejrzalam jeszcze odcinek serialu. Pozniej przyjelam bardzo milego goscia, posiedzialysmy, pogadalysmy. Teraz czekam na meza, obiadek konczy sie gotowac
Ostatnio tak aktywna bylam przed ciaza
Normalnie nie wierze... Zeby tak juz zostalo
A co do pogody, u mnie caly czas wieje. Sloneczko od czasu do czasu sie przedziera i chyba w ogole nie padaloA termometr wskazuje 8 stopni. Milej reszty dnia
Laura, KasiaeN., Maniuś, małaMyszka, psioszka11, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Ja znalazłam na nfz.
Aska87 poszukaj u siebie jakieś na nfz, na pewno jest- może w szpitalu ginekologicznym?!
że tak powiemjak się mieszka na "zadupiu" to dużego wyboru nie ma
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość