SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
ja w końcu neta odzyskałam, zaktualizowałam tabelkę, wchodzę, a tu faktycznie ja przejęłam wątek! Ojej... właściwie niby mam termin na lipiec, a tu się wpisałam, bo możliwe, że wszystko się przesunie na sierpień, a tu zostałam matką wątku... No ale nic, ja tutaj i tak zaglądam, więc jeśli Wy nie macie nic przeciwko temu, to będę aktualizować listę na bieżąco na pierwszej stronie
Zaraz przepiszę listę z naszej tabelki, jeśli kogoś brakuje to dajcie znać, dopiszę.
Buziaki kochanePati Belgia, Cassie, Kropka_1 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Wróciłam z wizyty, było szybko, bo byłam tu kolo domu. Gin zbadała mnie i powiedziała, że wszystko w porządku i nie jest to żadna infekcja. Nie robiła mi drugiego usg, bo podobno na początku ciąży zbyt częste usg jest niewskazane. Powiedziała, żeby iść na kontrole za 2 tyg. to będzie już serduszko.
Cassie, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:Zrobilam bete ale wynik bedzie w srode:-( makabra:-(( nie wiem czy wytrzymam.
Sana jestem za!
A ja chora, a siedze przed dwoma laptopami - prywatny i słuzbowy...13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoki co jakies z Doppel Herz + Kwas Foliowy + Omega3
W Polsce chce kupic zapas Prenatalu w poprzednich ciazach mialam po nim swiete wyniki.
Do dentysty wybieram sie w poniedzialek. Mam lekarstwo w zebie wiec pora je wyjac i zabek wypelnica tak do konca ciazy mysle ze z zabkami nic nie bedzie sie dzialo bo wszystkie zdrowiutenkie
Ja mam zawsze po prezerwatywie uczulenie, po zelu nie.
-
nick nieaktualny
-
Mi w poprzedniej ciązy lekarz zalecił ten Femibion Natal 1 i przez to że ma fajny skład i dużą dawkę kwasu foliowego to łykałam go podczas starań i na razie nie chce go zmieniać
A mam pytanie robiłyście bete? Dla mnie to jest bardzo sresujące badanie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 13:12
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja kupilam to co bylo w miare najlepsze w skladzie.
Omega 3 biore w zasadzie cale zycie, kwas foliowy od ponad roku no a witaminki dla doroslych zamienilam na ciazowe
Mysle ze lekarz nie bedzie mial nic przeciwko.
Jedyne czego unikam to potas i magnez, teraz usypiam na stojaco a gdybymy wziela potas i magnez to bym mogla spac dzien i noc
Uciekam robic obiadek. -
nick nieaktualny
-
Super Sana,ze bedziesz nasza ksiegowa
lys jak dobrze,ze to nie infekcja sama troche sie denerwuje ,ze i moze mnie dopadla jakas infekcja,bo mam takie objawy jak Ty tylko,ze ja myslalam,ze to po progesteron dopochwowo za tydzien mam wizyte u lekarza takze zobaczymy,mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze:-) mnie od rana takie mdlosci meczyly,ale juz lepiej nawet pomidorowke zjadlam:-) ja biore prenatal natal plus
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny