SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
31052014 wrote:U mnie już po ciąży. Życzę wam powodzenia Kochane... Całuję!
U mnie wciąż czekam w niepewności.
Dziś śluz lekko zaróżowiony, więc w głowie najgorsze myśli. Do czwartku jest tak daleko...
Bardzo chcę zobaczyć maleńswto ale muszę się liczyć, że różnie może być -
Dziewczyny, zauważyłam dziś rano, że mój śluz zmienił konsystencję i jest grudkowaty.Nic nie piecze, nie swędzi, nie ma zapachu, więc nie wiem czy to jest infekcja. Poradźcie, czekać czy lecieć do gina?
W sobotę byłam u gin i pod tym względem wszystko było ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 09:35
-
Czesc dziewczyny,ale fajnie jest byczyc sie w domku:-) megg idz do lekarza,ja rowniez mialam lekko jasnobrazowy sluz w tamtym tyg lekarz mi wtedy powiedziala,ze moze to resztki po zagniezdzeniu zarodka lub niejtore dziewczyny tak maja w dniu spodziewanej miesiaczki jednakze kazde plamienie wymaga konsultacji lekarza.Ja biore progesteron.Takze czekam na wiadomosc,co powiedzial lekarz.paula_07 w aptece sa tabletki na gardlo dla kobiet w ciazy w poprzedniej ciazy bralam,pilam tez herbatke z tartym imbirem i mleko z miodem.Dobrze tez ,ze zostalas w domku,bo chorobe najlepiej wylezec"wypocic",milego poniedzialkuCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Ofka wrote:hej dziewczyny a ja dzisiaj mdłości od rana, ale nie wymiotuje, mam tylko odruchy wymiotne... to jest chyba gorsze.
-
lys wrote:Dziewczyny, zauważyłam dziś rano, że mój śluz zmienił konsystencję i jest grudkowaty.Nic nie piecze, nie swędzi, nie ma zapachu, więc nie wiem czy to jest infekcja. Poradźcie, czekać czy lecieć do gina?
W sobotę byłam u gin i pod tym względem wszystko było ok. -
nick nieaktualny
-
Tak w ogóle to masakra. Ja myślałam, że jak już zajdę w ciążę to będę się cieszyć i planować zakupy dla maluszka, wymyślać imiona itd. A odkąd dowiedziałam się, że się udało i mam w końcu II kreski to ja jestem ciągle zestresowana i tylko płakać mi się chce. Nic nie jest prosto i ładnie, tylko co rusz "coś", a ja czuję się taka bezsilna.
-
brzydal wrote:ja ostatnio też tak bezobjawowo tylko śluz jednego dnia grudkowaty i zrobiłam posiew a tu grzybek... nystatynę można brać w ciąży bo się nie wchłania, może lepiej zrobić ten posiew zeby miec pewność?
no właśnie w necie też wyczytałam, że pewnie grzybek -
Cześć dziewczyny, ja tak nieśmiało podczytuje Was od jakiegoś czasu. W sobotę zrobiłam test 2 kreseczki, dzis powtórzyłam kreska ciążowa ciemnieje więc to dobry znak
Wstepnie termin mam na sierpień ale nie potrafie dokładnie określić na kiedy bo nie wiem kiedy miałam owulację a cylke mam nie regularne wiec wg OM tez bedzie nie właściwy.
Mam do Was pytanie czy któras z Was przyjmuje może Clexane?magda sz, Meggi31, Pati Belgia, Cassie lubią tę wiadomość