SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyObjawy? Wieczorem zasypiam migiem, nad ranem 4-5 oczy jak reflektory w ciagu dnia moge spac na stojaco. Apetytu zero. Podbrzusze boli mnie najbardziej jak sie rano przebudze. Piersi nie bola tak mocno za to sutki masakrycznie.
brzydal bedzie dobrze :*
Ja mam dopiero pierwsza wizyte 6.01 pomysl jakiego ja mam stresa... no ale predzej sie nie dalo wiec musze czekac cierpliwie.
Pati fajna ta podusza! Zastanowie sie czy tez sobie takiej nie kupic ale dopiero za jakies 3-4 miesiace, teraz jeszcze spac potrafie
Magdalena wspolczujejejku to jest takie niesprawiedliwe... trzymaj sie!
Nowe mamusie wpiszcie sie do tabelki, jak opanujemy pierwszy post to wtedy wszystko bedzie na pierwszej stronie
Tableka:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iUMb5l8IIRgUoQ2Vjkh8C4NgT8A82-kRO1rbuEv32UU/edit#gid=0
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Cassie ja mam taka
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-d-spania-i4801346017.html
I co, dobrze się śpi na takiej poduszce? Moja bratowa w ciąży spała na takiej nie w kształcie 7 tylko na takiej długiej "pałce"i też była zadowolona.
Rozkłada mnie choroba... Boli mnie gardło, obudziłam się zlana potem i mi zimno. Mąż zabronił mi iść do pracy. Wyślę go do pracy po laptopa i będę pracować z domu. Piję herbatę z miodem i cytryną lub imbirem, jem czosnek, zieloną pietruszkę... Najgorzej z tym gardłem. Ale chociaż Hallsy mogę brać,prawda?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Gardlo polecam plukac sola. Ochyda ale mi pomaga
No i jajo na miekko na noc, lagodxi mi podraznienie. Na gardlo chyba ale to chyba mozna TantumVerdr. Ale to moglo mi sie przysnic.
Codo objawow. To pobolewa mnie brzuch i cycki oraz mam mdlosci i bole glowy i kregoslupa.
Poducha fsjna sprawaPolecam.
-
Oj..a ja sie zastanawiam czy moja abh nie za wczesnie. Bo wczoraj badz dzis powinnam @ dostac... nie ma. Blade kreski na 7 testach
.. i jutro wizyta...Hm. A no i dzis ok 13/14 odbueram bete z piatku. Mialam jechac na ponowne badanie ale nie chce mi sie.
Przed chwila obejrzalam wzruszajaca historie mamy i synka chorego. Alez mna to wstrzasnelo. Juz wiecej takich rzeczy ogladac nie bede.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 08:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Madziu bardzo współczuje. Przytulam Cię całym sercem...
Jesli chodzi o poduche to śpi sie swietnie. Potem tez sie przyda jak maleństwo sie urodzi...
Jesli chodzi o objawy to ja mam mdłości i to nie tylko poranne. Czasami wymiotuje. Bolą bardzo piersi juz tak od pach a o sutkach nie wspomnę... No i zaparcia... I najgorsze sie poranki, jak z łóżka zawlec sie nie mogę.... No i senność mnie łapie w ciagu dnia...