SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pati Belgia trzymam kciuki za brata i by wszystko sie udalo.My dowiedzielismy sie 2tyg temu,ze moj dziadek ma raka pluc teraz czekaja go naswietlania(radioterapia) bedziemy walczyc z nim i dodawac mu otuchy,bo w rodzinie jest sila,a nas jest duzo 4 wnuczat i jedna corkaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyDzisiaj pierwszy dzien bez drzemki. Nie mialam nawet czasu zeby sie polozyc. Po obiedze pojechalismy na kawe do znajomych i niedawno wrocilismy.
Teraz szybki prysznic i spac... jutro mam dosc duzo do zrobienia.
Brzuszek mam dzisiaj wzdety i obolaly ale pewnie dlatego ze zjadlam na obiad zurek.
Ja przewaznie sypiam na brzuchu ale powoli robi mi sie niewygodnie ze wzgledu na bolace piersi.
DobranocMeggi31 lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia ja również trzymam kciuki, taki młody organizm musi dać radę!
Słuchajcie trochę z innej beczki, często spotykam się na forach że kobiety biorą luteinę i duphasan, po co to w ogóle? mi nic lekarz na ten temat nie wspomniał, kiedy to trzeba brać?Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Pati Belgia ja również trzymam kciuki, taki młody organizm musi dać radę!
Słuchajcie trochę z innej beczki, często spotykam się na forach że kobiety biorą luteinę i duphasan, po co to w ogóle? mi nic lekarz na ten temat nie wspomniał, kiedy to trzeba brać? -
Kitaja wrote:Pati Belgia trzymam kciuki za brata i by wszystko sie udalo.My dowiedzielismy sie 2tyg temu,ze moj dziadek ma raka pluc teraz czekaja go naswietlania(radioterapia) bedziemy walczyc z nim i dodawac mu otuchy,bo w rodzinie jest sila,a nas jest duzo 4 wnuczat i jedna corka
-
Pati Belgia wrote:Ja tez karmiłam tylko 4 miesiące bo mój Marcel miał bardzo duży refleks i nie pomagały żadne zageszczacze, ciagle płakał bo był głodny bo jak tylko zjadł to wymiotował fontannami, az wkoncu lekarka powiedziała, żeby dziecka nie męczyć... No i miała racje. Dostał mleko modyfikowane, specjalne kupowaliśmy w aptece i mały sie napadał i nic nie wymiotował... Ale dla mnie było to ciężkie...
Moj Marcel mial uczulenie na mleko krowie i nietolerancje laktozy! -
Cassie wrote:Wklejcie zdjecie tej poduchy albo linka
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-d-spania-i4801346017.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 21:26
Cassie lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Magda dziewczyny biorą Duphaston lub luteine ( progesteron)ja maja problem z progesteronem. Ja tez biorę tylko Utrogestan bo mieszkam w Belgii. To na podtrzymanie ciąży...
ja w pierwszej ciazy bralam to i to.
Duphaston do polkniecia a Luteine dowcipnie.
Cos ok 4m bralam, bo od poczatku bylam na podtrzymaniu ciazy poniewaz wystepowaly plamienia i mocne bole brzucha.
JESLI wszystko jest ok to nie przepisuje sie tego tak od razu.
-
Ellena wrote:ja w pierwszej ciazy bralam to i to.
Duphaston do polkniecia a Luteine dowcipnie.
Cos ok 4m bralam, bo od poczatku bylam na podtrzymaniu ciazy poniewaz wystepowaly plamienia i mocne bole brzucha.
JESLI wszystko jest ok to nie przepisuje sie tego tak od razu. -
nick nieaktualny