SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cassie wrote:Pati ale zeby az takie???
Ja niedlugo wlasnej glowy zapomneCassie, Paula_071, Mangusia, Amberla lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Kupilam wlasnie sukienke na Sylwestra
http://www.ebay.de/itm/COCKTAILKLEID-BRAUTJUNGFERNKLEID-ABIKLEID-BALLKLEID-ABSCHLUSSKLEID-FESTKLEID-/300924972656?pt=DE_Damen_Kleider&var=&hash=item461086ae70
ta czarna z rozowym paskiemCassie lubi tę wiadomość
-
Co tam moje piękne Sierpnioweczki? Ja jednak mam termin lupcowy wiec oddalam Sierpień Waszej opiece.
Jak pomoc?
( z tym, ze ja rzadko bywam bo Mlody mamy potrzebuje) może niech ktoras doda mnie do przyjaciółek to będziemy mogly być w stalym możliwie kontakcie
-
Flexi wrote:Co tam moje piękne Sierpnioweczki? Ja jednak mam termin lupcowy wiec oddalam Sierpień Waszej opiece.
Jak pomoc?
( z tym, ze ja rzadko bywam bo Mlody mamy potrzebuje) może niech ktoras doda mnie do przyjaciółek to będziemy mogly być w stalym możliwie kontakcie -
Sana wrote:Cześć dziewczyny
przepraszam ale nie mam sił nadrabiać.
Słuchajcie, pisałam do administracji forum, i można zmienić autora pierwszego postu, tak żeby ktoś mógł w pierwszym poście aktualizować listę, ale Flexi musi do nich przez formularz kontaktowy napisać, że zgadza się na usunięcie swojego pierwszego postu w tym wątku. -
nick nieaktualnyFLEXI pomozesz???
Sana napisal maila do administracji OF zeby zmienic pierwszego posta i na to oni potrzebuja Twojej zgody.
Sana wrote:Słuchajcie, pisałam do administracji forum, i można zmienić autora pierwszego postu, tak żeby ktoś mógł w pierwszym poście aktualizować listę, ale Flexi musi do nich przez formularz kontaktowy napisać, że zgadza się na usunięcie swojego pierwszego postu w tym wątku. -
kehlana_miyu wrote:Cassie, śliczna sukienka!
Ja mam wesele przjaciółki 20 kwietnia i za nic nie wiem, jak ja wtedy znajdę sukienkę. 6 miesiąc... No cóż, zobaczymy:)
ja mialam fajna dzianinowa baskinke z mohito. Fantastycznie rozciagajacy material. Bylo mi wygodnie no i fajnie wygladala bo byla dopasowana.
Teraz tez w nuej chodzilam bo material wcale sie nie rozciagnal.
Cassie lubi tę wiadomość
-
Czytam, że wy też usypiacie. Ja spałam 9 godzin w nocy i o 13 znowu zasnęłam ... obudziłam się 30minut temu. Jakiś koszmar. Obiad nie zrobiony, w domu bajzel bo cały tydzień pracowałam i po powrocie o 20 nie miałam już na nic siły.
Chyba nie będzie tak cały czas ?
-
maaadzik1207 wrote:Witam:-) ja caly weekend zabiegana ale w koncu moge odpoczac. Brzuch mnie tak boli czasami ze nie mam sily i sie boje:-(