SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Tydzień temu w Mikołajki coś mnie tknęło aby zrobić test.
Nie wierzyłam własnym oczom kiedy zobaczyłam dwie kreski
Chyba nigdy nie byłam tak szczęśliwa:)
Udało się w drugim cyklu.. choć była to dla mnie caaała wieczność
14 dni po owulacji beta wyniosła 110, 15 grudnia pierwsze USG, pierwsze objawy dają czadu od 2 tygodni. Dopiero 6 tydz i mam nadzieję że moja Fasolka będzie rosła zdrowa.
Dodam że mam długie cykle-35 dni i owulacje miałam 19dc
Nie chcę mi się zaznaczać na wykresie wszystkich objawów więc napiszę tu:
- temperatura 37,5. Od owulacji tendencja wzrostu od 36,6
- zgaga zaczęła mnie męczyć na początku 5 tyg (teraz jest trochę lepiej)
- niebieska żyłka która idzie od mojego serduszka po żebrach brzuchu do macicy
- niebieskie żyłki na piersiach
- ból piersi... jakby ktoś tunele metra mi wiercił pod sutkiem
- ból jajników i tych okolic (najbardziej bolało na dwa dni przed @ i przez cały tydzień) teraz zwykle wieczorem czuje "ciepło" tam
- mdłości nie tylko poranne..tajska kuchnia też nie posmakowała Fasolce
- jak zawsze nienawidziłam cebulę teraz mogę ją jeść codziennie
- ból pleców pojawiający się znikąd
- i ciągły głóóóód nawet o 3 w nocy
Termin- 11 sierpnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 10:30
lys, Cassie, Kitaja, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie sierpnióweczki,
ale pospałam dzisiaj, tak jak Ty Cassie nie czuję się wyspana, czuję się masakrycznie jak bym w ogóle nie spała.
Czy któraś z Was robiła badania na toxo, cytomegalię, różyczkę przed ciążą i teraz będzie je powtarzać? Ja robiłam przed ciążą, wszystkie wyszły dobrze, tj. mam przeciwciała, a wczoraj gin mi powiedziała że w ciąży i tak powinnam powtórzyć. Ja z kolei wyczytałam, że się powtarza ale wtedy jak nie ma się przeciwciał IGg. To jak to w końcu jest?
-
nick nieaktualny
-
lys wrote:Witam wszystkie sierpnióweczki,
ale pospałam dzisiaj, tak jak Ty Cassie nie czuję się wyspana, czuję się masakrycznie jak bym w ogóle nie spała.
Czy któraś z Was robiła badania na toxo, cytomegalię, różyczkę przed ciążą i teraz będzie je powtarzać? Ja robiłam przed ciążą, wszystkie wyszły dobrze, tj. mam przeciwciała, a wczoraj gin mi powiedziała że w ciąży i tak powinnam powtórzyć. Ja z kolei wyczytałam, że się powtarza ale wtedy jak nie ma się przeciwciał IGg. To jak to w końcu jest? -
Cześć dziewczyny
przepraszam ale nie mam sił nadrabiać.
Słuchajcie, pisałam do administracji forum, i można zmienić autora pierwszego postu, tak żeby ktoś mógł w pierwszym poście aktualizować listę, ale Flexi musi do nich przez formularz kontaktowy napisać, że zgadza się na usunięcie swojego pierwszego postu w tym wątku.Pati Belgia lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupilam wlasnie sukienke na Sylwestra
http://www.ebay.de/itm/COCKTAILKLEID-BRAUTJUNGFERNKLEID-ABIKLEID-BALLKLEID-ABSCHLUSSKLEID-FESTKLEID-/300924972656?pt=DE_Damen_Kleider&var=&hash=item461086ae70
ta czarna z rozowym paskiemPaula_071, qska, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny