SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hey. Skromnie sie witam.
Poza czterema testami z bardzo blada kreska testowa nic nie potwierdzilo ciazy.
Teoretycznie jutro powinnam dostac okresu...a w piatek mialam Bete ale wyniki beda dopiero w poniedzialek.
Wizyte jak cos mam we wtorek. Zobaczymy.
Jestem juz mama 15m Synka- rozrabiaki
Dziewczyny ktore stracily swoje Malenstwa bardzo Wam wspolczuje i bede pamietac o tym w swoich modlitwachAvensis lubi tę wiadomość
-
Lys mnie bolaly 2 dni i to bardzo,ale ja cierpie czesto na korzonki takze wygrzslam plecy i dzis juz lepiej,w ktorym miejscu bola Ciebie plecy?.U mnie chyba bedzie sylwester z polsatem
myslelismy o Zakopanym,ale troche plany nam sie zmienily;-)
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam dzisiaj drugą betę - 251, dwa dni temu mi wyszła 91 i według kalkulatora wszystko jest ok - kamień z serca. Nie wiem jak to możliwe, ale dzisiaj teoretycznie powinnam dostać okres, a mnie od 5 dni boli brzuch i kręci mi się w głowie, więc mój organizm chyba z wyprzedzeniem wie co się dzieje:)
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Ja wybieram się na domówkę ze znajomymi "jak gdyby nigdy nic". Jest to kawałek od naszego domu, więc będę kierowcą - mąż już się cieszy - więc nie będę musiała tłumaczyć się przed znajomymi dlaczego nie piję.
Dobranoc tym, które męczy sen, ja od paru dni nie przesypiam więcej niż 5 h.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Czesc Sierpnioweczki ,
myslalam ze mdlosci mnie nie doswiadcza - jak sie pomylilam
nie moge zniesc zapachu gotowanego miesa , otworzyc lodowki , czy uzywac moich perfum... do tego poranne okropne mdlosci , odbijanie...
Jestem juz po pierwszych ciazowych badaniach tzn :
- grupa krwi matki ;
- morfologia;
-glukoza;
- badanie moczu;
-badanie serologiczne WR;
-odczyn COOMBSA;
-toksoplazmoza;
-HIV;
-Rozyczka;
-TSH
czekam na wyniki - 18 grudnia mam USG , strasznie chce zoabczyc serduszko zeby poczuc ulge .
Milego dnia dziewczyny !
lys lubi tę wiadomość
-
Mnie plecy bola ale wysoko na wysokosci zeber...mdlosci leciutkie, nie wymiotuję ale mnie szarpie. W krotym tygodniu macie pierwsza wizyte? Ja dopiero po swietach najwczesniej czyli 9 tydzien, podobno nie ma sensu wczesniej, a im mniej usg dopochwowego tym lepiej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 10:20
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja pobilam rekord spania prawie 12godzin a normalnie wstaje o 6 ranopomijam fakt ze wyspania sie nie czuje tylko jak po maratonie i pewnie za niedlugo i tak pospie bo juz ziewam.
Jestem ciekawa kiedy lekarz zleci mi wszystkie badania bo 3 tyg temu robil mi komplet badan, konkretnie jakich wie tylko on bo nie dostalam wynikow do reki (tel powiedzial ze ksiazkowe).
My na Swieta i Sylwestra jedziemy do Polski. Boje sie tej trasy bo to jednak 1000km, ale maz obiecal ostrozna jazde i czeste postoje. Samochod mamy mega wygodny wiec mysle ze wszystko bedzie dobrze.
Wczoraj zadzownila moja najlepsza przyjaciolka ze juz Nam zaplacila Sylwestra na sali bankietowej i mam sobie przywiezc sexy kieckez tym ostatnim bedzie problem.
Nie bede szalec, bede sie oszczedzac
Ale sie rozpisalam
Milego dnia
Kropka_1 lubi tę wiadomość